Dubstep fanok! Hol vagytok?
Ezeket ajánlom minden kedves dubsteper kolléga figyelmébe :D www.youtube.com/watch?v=mWsPOhUCgHM&feature=fvwrel
Én is nagy Dubstep fan vagyok már másfél éve. És érdekes hogy nem skrillex által ismerkedtem meg a Dubstepel mert ugye a nagy ismertsége miatt sokan azért érdeklődnek a Dubstep iránt. Nekem az Excision - Boom című száma adta meg azt az érzést hogy úristen ez hatalmas műfaj. Olyat mint akkor soha nem éreztem egy zenével kapcsolatban sem. és azóta szinte csak Dubstepet hallgatok :)
Egyébként tesómmal nemrég mi is készítettünk egy számot Adrift címmel. Ha gondolod hallgasd meg és írj róla véleményt :)
A Dubstep már rég ki jött az undregroundból és helyette egy mainstream lett. Köszönhető Ruskonak aki "kitalálta" a brosteppet és Skrillexnek aki eladta az embereknek, belekeverve más elektronikus zenei hangzásokat is (ami egy nagy sz@r.
-miért tűnnek el a jó öreg Skream számok: "Változik a világ, változik a zene, változnak a drogok. Még a nők és
a férfiak is változnak." (Trainspotting) és más a közönség.
-Miért vannak olyan emberek akik nem is hallgattak igazi Dubsteppet? Mert mainstream lett mikor lemész egy kis városba a discoba és a sok "igazi mai sláger" közé beraknak egy Example-t, (akkor kiakad az ember és megkérdi magától h akkor "hol is vagyok") és az emberek csak ezeket ismerik, keresik, "fogyasztják". És nekik ennyi elég is.
Noisia viszont igazán rossz példa volt, én Noisia-t még mindig inkább d'n'b producernek és dj-nek tartom mint Dubstepnek de ez is olyan h változik minden. Nézd meg Ludmillát 5-6 évvel ezelőtt BreakBeat-et játszott mostmeg... (sz@rt)
Nem todom hogy hova fog fejlődni ez az egész de még midig vannak olyanok mint Goth Trad Benton Cyrus akik jó zenéket csinálnak és nem ezt a csipogós visítós egy számba belerakok 100 hangot és sz@rrá effektelem. Sztem ez a 25+-os korosztálynak kevésbé jön be. A mostani tinik meg majd megváltoznak, mert tinik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!