Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dubstep fanok! Hol vagytok?

Dubstep fanok! Hol vagytok?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan válaszokat, amik nem kifikázzák a műfajt, hanem mellette szóló érveket vet fel. Őszinte tapasztalatokat kérek, hogy milyen lett a temperamentum, miután erre a stílusra álltatok át és, hogy milyen irányba tart ez az underground zenei irányzat. Szerintem vannak jó számok a legújabbakból is de egyre epikusabbak, lightosabbak lesznek. Miért tűntek homályba a jóöreg Skream számok? Miért van olyan sok ember aki mégcsak nem is hallott igazi Dubstepet? Tudom underground de akkor most Skrillex mi a francért kellett ezt az egészet elrontsa? Ha valakit megkérdezek az utcán persze 15 év alattit, hogy szereti-e a Dubstepet és ha aztválaszilja, igen viszont még életében nem hallott Ruskoról vagy Noisiarol akkor még ne legyek elkeseredve? Kérlek bíztassatok, hogy vannak még, akik igazi Dubot hallgatnak.

2012. okt. 16. 22:36
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
Ez ugy tenyleg jo kerdes. A dustep 10 evnel oregebb mufaj, de sokaknak tenyleg egybol a Skrillex jut eszebe rola. Mondjuk nem szabad megfeledkeznunk arrol, hogy Angliabol szarmazik. Magyaran onnan, ahol nagyon nagy kultusza es multja van a szintetikus zenei mufajoknak. A globalis zenei vilagba mar csak a stilus jellegzetessegei kerultek be es ezek lettek hasznalatosak.
2012. okt. 16. 22:59
 2/49 anonim ***** válasza:
0%
Érvekre én is kíváncsi vagyok. Először is hasonló súlyú versenyzőhöz képest nézzük, valaki magyarázza el nekem, mitől jobb a porszívó hangjánál. :-)
2012. okt. 17. 15:06
 3/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de főleg az elsőét. Ilyesmi válaszokat vártam :) és még várok. Másodiknak csak annyit, hogy csak annak jobb a porszívó hangjánál aki képes megkülönböztetni attól és élvezettel hallgatni és általában ezekből az emberekből "pozitív" érzelmeket vált ki az ilyen zene. Van, aki nyugtatás céljából hallgatja, van aki felpörgeti magát vele, vagy van, aki egyszerüen szereti hallgatni, de én aztmondom, ahányan szeretik, mind másképp de mégis van egy közös tulajdonságuk (mármint akik Dubot hallgatnak) és emiatt "bírják" hallgatni az ilyen zenét. Vagy nincs igazam?
2012. okt. 17. 20:52
 4/49 anonim ***** válasza:
100%
Dubstep fan vagyok, igaz, minden zenei műfajból vannak kedvenceim. A dubstep szerintem energikus, lelkesítő, és bár eldúdolni egyik számot sem tudom, valamiért késztetést érzek rá, hogy újra és újra végighallgassak egy-egy dubstep zeneszámot. Igen, egy külső szemlélő valószínűleg a porszívó hangjával véli egyenlőnek ezt a műfajt, de aki napi szinten hallgat ilyen számokat, mert szereti őket, egyértelműen érzi a különbséget! :3
2012. okt. 17. 22:12
 5/49 A kérdező kommentje:
Örvendek, hogy van itt, akivel egyezik a véleményünk. S remélem lesznek még ilyen emberek ;) És ha kérhetlek, írjatok nemet és kort is :) Hátha összegyűlne pás Dubstepes emberke :D
2012. okt. 18. 16:15
 6/49 A kérdező kommentje:

Ezeket ajánlom minden kedves dubsteper kolléga figyelmébe :D www.youtube.com/watch?v=mWsPOhUCgHM&feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=oKpPd2hDrE4&feature=relmfu

2012. okt. 18. 20:00
 7/49 anonim ***** válasza:

Én is nagy Dubstep fan vagyok már másfél éve. És érdekes hogy nem skrillex által ismerkedtem meg a Dubstepel mert ugye a nagy ismertsége miatt sokan azért érdeklődnek a Dubstep iránt. Nekem az Excision - Boom című száma adta meg azt az érzést hogy úristen ez hatalmas műfaj. Olyat mint akkor soha nem éreztem egy zenével kapcsolatban sem. és azóta szinte csak Dubstepet hallgatok :)

Egyébként tesómmal nemrég mi is készítettünk egy számot Adrift címmel. Ha gondolod hallgasd meg és írj róla véleményt :)

http://www.youtube.com/watch?v=iOI4Tpvz56Q

2012. okt. 19. 17:14
 8/49 anonim ***** válasza:
Bírom a dubstepet! mert mindig aztcsinálja velem ami kell, felpörget, feldob, feldühít, energiát ad, még a matekházit is ezzel csinálom mert felpörgeti az agyamat.viszont lenyugodni nem nagyon ( szerintem aki amugy a zenében keresi a megnyugvást az nem tom mert a zene csak feldob) lehet rajta mert nem lehet kész. Kivéve ha le kell vezetni mert azt le tud :-D
2012. okt. 19. 22:07
 9/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm Istenem, hogy végre találtam olyan embereket, akik zeneileg kiköpött olyan ízléssel és felfogással rendelkeznek, mint én! Amúgy én is matekházi közben, de elektronika szereléskor is hallgatom, mert kegyetlenűl talál hozza szerintem :D Rendkívül élvezettel tudok csinálni dolgokat, ha közbe Dubstep megy :D és a legjobb, hogy a figyelmem sem vonja el. És tényleg nem hatott még más zenei stílus rám se így, mint a Dubstep (jó hatásról beszélek :D). Nagyon tetszik az Adrift, jól haladtok ;) csak így tovább. Szeretek olyan emberekkel beszélni, akikkel egyezik a gondolkodásunk. Még annyit, hogy Excision nekem is nagy kedvencem, de a legjobb száma szerintem az Invaders :D. A Boomot is nagyon szeretem és sokat hallgattam azt is. Na gyűlögetünk, ezt már szeretem :D !
2012. okt. 21. 11:53
 10/49 Flexfree ***** válasza:

A Dubstep már rég ki jött az undregroundból és helyette egy mainstream lett. Köszönhető Ruskonak aki "kitalálta" a brosteppet és Skrillexnek aki eladta az embereknek, belekeverve más elektronikus zenei hangzásokat is (ami egy nagy sz@r.

-miért tűnnek el a jó öreg Skream számok: "Változik a világ, változik a zene, változnak a drogok. Még a nők és

a férfiak is változnak." (Trainspotting) és más a közönség.

-Miért vannak olyan emberek akik nem is hallgattak igazi Dubsteppet? Mert mainstream lett mikor lemész egy kis városba a discoba és a sok "igazi mai sláger" közé beraknak egy Example-t, (akkor kiakad az ember és megkérdi magától h akkor "hol is vagyok") és az emberek csak ezeket ismerik, keresik, "fogyasztják". És nekik ennyi elég is.

Noisia viszont igazán rossz példa volt, én Noisia-t még mindig inkább d'n'b producernek és dj-nek tartom mint Dubstepnek de ez is olyan h változik minden. Nézd meg Ludmillát 5-6 évvel ezelőtt BreakBeat-et játszott mostmeg... (sz@rt)

Nem todom hogy hova fog fejlődni ez az egész de még midig vannak olyanok mint Goth Trad Benton Cyrus akik jó zenéket csinálnak és nem ezt a csipogós visítós egy számba belerakok 100 hangot és sz@rrá effektelem. Sztem ez a 25+-os korosztálynak kevésbé jön be. A mostani tinik meg majd megváltoznak, mert tinik :D

2012. okt. 22. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!