Van egy saját zeném, én éneklem, én írtam a szövegét. Mit tegyek, hogy én is olyan híres legyek, mint Hannah Montana, vagy Lady Gaga, vagy Britney spears, Katy Perry, stb?
A fürdőben????
Nah jó, mindegy, de mi van Barbie-val? (magyar tinisztár 2009) Az is felrakott az internetre egy videót amin énekelt. Ő is híres lett!!
Én is irok dalokat meg éneklem de ez semmit nm ér a miley is csak a papája miatt lett hires de am is akik billy ray-t szeretik/szerették azoknak tuti nm jön be miley mer teljesen más am én is miley rajongó vagyok (meg a többi) de már rájöttem h nm lehetek hires de a családban meg a barátaim körében mindenki felfigyelt a tehetsgemre és énvagyok a "pacsirtájuk", igaz neked több esélyed lessz angliában de nm hiszem h ennyi idő alatt sztár lehetsz(gondolom kb. 1 hétre mentek) . de azér sok sikert!!!
13/l
Aham.
Most már értem.
Nézd, azért még várjuk meg az is, amíg nőiesedik a hangod egy picit, na? :)
Nem akarlak megbántani, de miért írtad Youtubra azt, hogy 19 éves vagy, amikor még 9nek is alig látszol, és miért írtad azt, hogy tudsz angolul, amikor még közelében sincs az angolnak ahogyan te "énekelsz"?
Egyébként meg küld be a videódat a napisz@r.com - ra. Onnan már egyenes az út a híressé válásig ;)
Háát, én azt hittem, hogy tényleg van hangod, de el kell, hogy szomoritsalak, de nagyon nincsen hallásod, sem hangod. Ne próbálkozz, mert csak magadat égeted le. Ilyen kis gyereknek inkább nem netezgetni, meg youtub-bal kellene foglalkozni, hanem a tanulással.
Bocs.
Egy általános iskolai zene tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!