Van egy saját zeném, én éneklem, én írtam a szövegét. Mit tegyek, hogy én is olyan híres legyek, mint Hannah Montana, vagy Lady Gaga, vagy Britney spears, Katy Perry, stb?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 16:02
11/83 anonim válasza:
linkeld be azt a videot magadrol
12/83 anonim válasza:
istenem.. annyira szégyen, hogy az a cél, hogy valaki olyan híres legyen mint hannah montana meg lady gaga.. ezkész.. miért nem akar mostanába senki olyan híres lenni mint például kurt cobain..?
13/83 anonim válasza:
hát ez nem könnyű szakma, röviden tényleg akkor ha rengeteg pénzed van, vagy rengeteg kapcsolatod, amiket hall az ember hogy így meg úgy meglátták meg aranyos kislány volt, mind hazugság...esetleg ha látban valamit benned akkor is a szenzáció, marketing, pénzért 'futtatnak' aztán pár évet ha megél a karrier elmondhatod hogy ismert is lettél, még ha nem is elismert, megélni a zenélésből pedig még egy jó darabig nem fogsz...és ezt azért mondom mert remélem a könnyű sikerért nem sz*pnál nyalnál ki mindenkit hogy gazdag híres legyél.
14/83 anonim válasza:
helyesírásért bocsi, de nehéz ezen írni
ja meg a tehetségedet nem vonom kétségbe, csak ez baj a zenepiaccal. de szivesen néznék egy videódat ha raksz youtubera
15/83 anonim válasza:
Na ha ezt most nem tudom meg tőled, hogy hannah montana és miley cirrus egy és ugyanazon személy, minden bizonnyal hülyén halok meg.
16/83 A kérdező kommentje:
Hülyén azért nem halnál meg,csak egy picit felvilágosítatlanul a sztárokról...nem szekálásból mondtam! Kellemes húsvéti ünnepeket amúgy! Ja és majd a linket berakom, d mé nem raktam fel ezt a youtube izére...
2009. ápr. 12. 11:11
17/83 A kérdező kommentje:
Ja és Kurt Cubain vagy nem is tudom h kicoda az megy egy hülye Cornos rockker!! wáá (bocsi de nem sokan szeretik csak az öngyilkos akarok leni fajták) és én nenm
2009. ápr. 12. 11:12
18/83 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem hülye, nem úggy ondoltam!
2009. ápr. 12. 11:16
19/83 A kérdező kommentje:
vagyis gondoltam
2009. ápr. 12. 11:17
20/83 anonim válasza:
"Ja és Kurt Cubain vagy nem is tudom h kicoda az megy egy hülye Cornos rockker!! wáá (bocsi de nem sokan szeretik csak az öngyilkos akarok leni fajták) és én nenm"
Ha már ennyire tudsz mindent a "sztárokról", igazán tudhatnád hogy a "Corn" együttest K-val írják.És Kurt Cobain a Nirvana énekese volt. Attól, hogy nem ilyen egynyári számai voltak még jó zenész volt. És azt hiszem nem csak az öngyilkosjelöltek hallgatják a számait.Előbb próbálj meg művelődni a zene terén, azután akarj zenész lenni. Sok sikert. Irány a Megasztár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!