Van egy saját zeném, én éneklem, én írtam a szövegét. Mit tegyek, hogy én is olyan híres legyek, mint Hannah Montana, vagy Lady Gaga, vagy Britney spears, Katy Perry, stb?
Na, kicsit komolyabban. Két módja van annak, hogy ilyen híres légy, és megélj a zenélésből:
- Van 50-60 milkád és egy jó menedzsered. ekkor már nem számít a tehetség, és viheted annyira mint Fekete Pákó vagy pl. Matyi és a Hegedűs. Cserébe a zeneértők utálni fognak, sosem leszel elismert, a rajongóid pedig 13 éves idióta kislányok lesznek.
- Van olyan külsőd és gyomrod, hogy végigmész a MAHASZ, a BMG, netalán az EMI (ha nemzetközi sikerre törsz) összes tagján. Ezek után - ha még bírod - elmész a Rolling Stone nevezetű nemzetközi könnyűzenei laphoz, ott is végigkefélteted magadat a stábbal, így felkerülsz a címlapra. Ezek után már csak alkalmanként kell néhány nagykutyát leszopni és garantált a siker. (Nem viccelek.)
Remélem segítettem.
O)))
Hidd el, majd ha idősebb leszel pár évvel, le fog csengeni nálad ez az ócskasztár-imádat/utánzás.
én nem sokkal ezelőttig azt hittem, hogy még mindig a tokio hotel a divat, aztán nemrég hospitáltam egy általános iskolában, ahol az egyik osztályteremben ki volt téve egy poszteren az a miley cyrrus vagy ki... kíváncsiságból utánanéztem neten, aztán láttam, hogy már ő a "sztár". de hogy ki ez, mit csinál most sem tudom és nem is érdekel. direkt megkérdeztem pár évfolyamtársamat, ki ez, de ők se hallották még soha a nevét. ugyan már, ezek nem sztárok, pár év múlva a kutya nem fog emlékezni rájuk, mert ezek jönnek-mennek futószalagon. ja és bizony igaza van az előttem szólónak, bárhogy is húzod rá a szádat: ha a tinimagazinok címlapján akarsz szerepelni, ahhoz nagyon sok f@szt kell benyelni vagy vmi istenáldotta zseninek és/vagy lehengerlő személyiségnek kell lenned. tudod kik voltak ilyenek? pl. Freddie Mercury és Jim Morrison, John Lennon. nők közül Marilyn Monroe, Greta Garbo vagy mondjuk Tina Turner, Annie Lennox. ezeket a neveket csak úgy viszonyításképpen soroltam fel, mert ők igazi sztárok (voltak)
(23, nő)
1, Köszönöm:) Ezek az utóbbiak már kedvesek voltak:D
2, Miley Cyrus az Hannah Montana, egy a kettő!
3, Háát....honnan tudod, hogy hány éves vagyok? Különben is jó a hangom!
4, A youtube jó 5let, de...hogy csináljam hogy rám találjanak? Van egy pár videóm, és nem látta még senki, pedig van, amelyiket már januárban (3 hónapja) töltöttem fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!