Van egy saját zeném, én éneklem, én írtam a szövegét. Mit tegyek, hogy én is olyan híres legyek, mint Hannah Montana, vagy Lady Gaga, vagy Britney spears, Katy Perry, stb?
Ebben mi volt a kötözködés?
Leírtam, hogy hogyan mennek ezek.
Hova jutottál el félig? Te magad írtad, hogy neked a megasztár messze van, akkor hol akarsz híres lenni?
Ez az oldal azért van, hogy választ kapj a kérdéseidre, te megkérdezted hogyan, én leírtam, hogy így (a hozzászólásod előtti két választ írtam)
Amúgy hozzáteszem nem a levegőbe beszélek, volt egy együttesem, amit kezdtek ismerni itt-ott, a volt gitáros pedig csinált egy újat, amit tőlünk teljesen távoli településeken hallgattak, ismertek.
Aki magyar állampolgárnak született, az már a születés pillanatától meg van bélyegezve, pl. nem lesz soha olyan híresség, mint egy hollywoodi filmsztár.
De nem is ajánlom, hogy az légy, hisz soha többé nem lesz magánéleted. Jó példa erre a napokkal ezelőtt elhunyt Michael Jackson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!