Ezek a Megasztár és X-Factor palánták tényleg versenybe szállhatnak pl SP-vel? Van ez olyan színvonal?
Szerintetek van olyan management meg egyáltalán rajongói tábor stb, hogy mondjuk egy SP-kategóriás tinisztárral felvegye a versenyt pl Vastag Tamás?
Nekem képtelenségnek tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert valamiért nekem úgy tűnuik, ezek a "tehetségkutatók" azért finoman szólva nem igazán jók semmire, legalábbis az igazi sztárok nyilván nem innen kerülnek ki.
Pl vajon SP volt bármilyen tehetségkutatón? És mégis ő az év énekese meg előadója meg hangja meg stb, szal ti láttok esélyt arra, hogy csak úgy bármelyik labdába rúgjon egyáltalán?
na az az amit én sosem fogok tanulni, köszönöm, azért ennél komolyabbra vágyom ...
az h kinek van karaktere vag ykinek milyen van, ez jó vitatéma lehetne valóban, de azért igenis vannak nagyon karakteres srácok, akik úgy elsőre megérintik az embert, mert van bennük valami (felőlem lehetne SP meztelen is, akkor is lenne ilyen karaktere) ..
érted már? az most csak egy plusz, ha úgy öltözik, hogy nagyon passzol hozzá és stílusos, igényes (bár ez utóbbi szintén látszik ruha nélkül is ... nem sok szőrt látsz pl rajta, ad magára annyit, hogy epilálja magát teljesen, ahogy én tudom, csak a karján, de az úgy jó)
A világ leggusztustalanabb dolga, ha egy férfi epilálja magát. És én nem egy 70 éves néni vagyok, hanem egy 21 éves lány. Az még egy dolog, ha a hónalját és a nemi szervét leborotválja (bár én még azt sem szeretem, max. várja rövidre ezeket, de ne csupaszra :S), ezek nem gázak, de hogy a lábát és a mellkasát, vagy a pocakját...hát ennél undorítóbb és szánalmasabba nincs is!! Ezt még egy melegtől sem fogadom el, mert az hogy valaki meleg (amivel semmi bajom), nem azt jelenti, hogy teljesen el kell veszítenie a férfiasságát!
A lábszőr még csak be sem büdösödik, mi a francnak kéne leepilálni???? Eleve: hogy a francba néz már ki egy FÉRFI (akár meleg, akár hetero) egy rózsaszín, virágos epilátorral a kezében? Jézusom!!!
Szerintem nincs is szexisebb annál a szőrcsíknál, ami egy férfi hasán a köldöke alatt húzódik, mutatva az utat a lényeghez, én ettől nagyon be tudok indulni. Persze ízlések és pofonok, de könyörgöm legalább ne tartsuk már igénytelennek a szőrös férfi lábat!!! Még akkor se, ha valakinek nem tetszik esztétikailag.
jó hát én csak egy igényes, magára adó fiúról beszéltem ... én akiket ismerek, szinte mind tök természetes módon epilálja magát TELJESEN, csak a karon marad a szőr, és ez így elvárható ... farkánál, hónaljnál olyan minimum, de azért lábon se árt, ja és hát mondjuk eleve nem jó pont, ha a mellkasa szőrös, de ha igen, akkor azt is! és lányoktól is kérdeztem, ők is így vannak ezzel! szal ez nem meleg-vonás!!
jó, igazad van, a köldök alatti csík tényleg izgató tud lenni, na csak az meg hogy néz ki, ha alatta meg borotvált ?? szal emmiatt az se
egyedül a láb fogadható el sztem!
Látom, nem, vagy képes felfogni, hogy a kis varázsvilágodból kilépve olyan emberekkel találkozol, akik nem szeretik SP-t. Engem nem fogott meg sem elsőre, sem másodjára, sem harmadjára- az, hogy neked ő egy isteni pasi, nem azt jelenti, hogy mindenki ugyanolyannak látja, mint te. És ezt jobb , ha megtanulod, mert az ilyen naivságból később nagy bajai származhatnak az embernek a csalódástól a megalázásig.
Nekem semmi bajom nincs a melegekkel, de már ne is haragudj, hogy mi szexi egy fiún és mi ne, egyrészt abszolút személyfüggő - aki szőrös, az nem igénytelen -, másrészt hadd adjon már az ember ebben a témában mégis a lányok véleményre inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!