Ezek a Megasztár és X-Factor palánták tényleg versenybe szállhatnak pl SP-vel? Van ez olyan színvonal?
Szerintetek van olyan management meg egyáltalán rajongói tábor stb, hogy mondjuk egy SP-kategóriás tinisztárral felvegye a versenyt pl Vastag Tamás?
Nekem képtelenségnek tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert valamiért nekem úgy tűnuik, ezek a "tehetségkutatók" azért finoman szólva nem igazán jók semmire, legalábbis az igazi sztárok nyilván nem innen kerülnek ki.
Pl vajon SP volt bármilyen tehetségkutatón? És mégis ő az év énekese meg előadója meg hangja meg stb, szal ti láttok esélyt arra, hogy csak úgy bármelyik labdába rúgjon egyáltalán?
Fordítsd meg a kérdést! Egy olyan "sztár", mint pl. Lola, vagy a Fresh megállta volna a helyét egy tehetségkutatón, ahol mindenféle rutin nélkül minden héten élőben kell énekelned többezer ember előtt, miközben élő műsor is, amit millió ember néz a tévében.
Szerintem napjaink "sztárjai" nem is tudnak élőben énekelni. Talán Lola igen, de ő sem nyert volna egy ilyen mezőnyben.
hát most nem értelek, miért a viva tv-n meg a fellépéseiken nem elég sok ember előtt énekelnek? jó az más kérdés, h pont Lolácska drága sztem is katasztrófa, na de pont SP nyilatkozta, hogy egy ilyen tinisztársághoz az éneklés csak 10%-ot se tesz ki, és sokkal fontosabb a megjelenés, a karakter és a mögöttes management munka, mint az effectív éneklés, és azért ebben sok igazság van.
na de a kérdés, h akkor most konkrétan majd pl Vastag Tamás is lesz olyan tinisztár, mint SP ?
én egyszer láttam egy SP fellépést, de olyan sikitozást meg őrjöngést még sehol nem tapasztaltam mint ami ott volt ... szal biztos megvan a titka ennek, csak érted, az ilyen sztárok garantáltan soha nem tehetségkutatókból kerülnek ki, ezek csak úgy jönnek :)
Szerintem Vastag Tamás ne is legyen olyan tinisztár, mint Sp. Jobb nála, ahogy jobb sok mai agyonmédiázott csapatnál vagy énekesnél is, akik egy évig ragyognak, aztán csókolom. Akikből idővel "kinő" az ember...
Nem azt mondom, hogy nagy karriert fog befutni, mert ez már csak rajta és némileg a szerencsén múlik. De szerintem sokkal nagyobb esélye van egy normális pályára, mint Sp-nek, akit nem hallgatnak mások, csak az őrült tinilányok. A Viva támogatása nem sokat ér, ha valaki senkit nem érdekel 16 év felett.
Az RTL vagy TV2 azért kicsit tekintélyesebb ebből a szempontból. Nézd meg Rúzsa Magdit vagy Tabáni Istvánt. Vagy hogy fiatalabb embert mondjak, Tóth Gabit. Igaz, hogy ő m szintén a tinisztár kategóriába esik, de sokkal keresettebb, mint Sp.
Szóval, ha Vastag Tamás nem megy át valami dark-ba, akkor sokkal jobb esélyekkel indul...
hát azért a fene tudja, én nem hiszem h SP ne lenne ma az első helyen az országban felkapottság terén ...
nemtom, de erőltetnek pár Brasch Bence fellépést is pl, de közel nincs olyan sikere soha, mint egy SP-nek, és ennek tényleg több összetevője van, éán nem állítom h mert ő nagyon tud énekelni, na de atól még így van, sztem oda jutunk h egyszerűen karakter kérdése
na de h olyan futó srác lenne, azt nem hiszem, hát már X-dik éve van a porondon
okés, hát én elfogadom h így látod, csak furcsa számomra
57%
és akkor ki a tehetséges szted most?
inkább úgy kérdezném, ki a sikeres ma? mert ez nem feltétlen függ össze a tehetséggel
Igen, de SP hol felkapott? A 13-15 évesek mezőnyében, sehol máshol nem veszik komolyan sem őt, sem a "tehetségét". Egyszerűen bizonyos kor után nem kell az embereknek, akármilyen jól összerakott karakter.
Ráadásul a mai felnőttek nem is ismerik őt máshonnan, maximum ha a lányuk Sp-t hallgat.
Vastag Tamást ezzel szemben a fél ország ismeri az RTL-en keresztül. Hát ez a különbség: ő teret tudott nyerni a felnőtt korosztályban is, ami esélyt ad neki az előre lépésre. Ha csak 5-10 év múlva lesz sikerese, szerintem neki az is jobban megéri,mint most Sp--hez hasonlóvá válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!