Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezek a Megasztár és X-Factor...

Ezek a Megasztár és X-Factor palánták tényleg versenybe szállhatnak pl SP-vel? Van ez olyan színvonal?

Figyelt kérdés

Szerintetek van olyan management meg egyáltalán rajongói tábor stb, hogy mondjuk egy SP-kategóriás tinisztárral felvegye a versenyt pl Vastag Tamás?

Nekem képtelenségnek tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert valamiért nekem úgy tűnuik, ezek a "tehetségkutatók" azért finoman szólva nem igazán jók semmire, legalábbis az igazi sztárok nyilván nem innen kerülnek ki.

Pl vajon SP volt bármilyen tehetségkutatón? És mégis ő az év énekese meg előadója meg hangja meg stb, szal ti láttok esélyt arra, hogy csak úgy bármelyik labdába rúgjon egyáltalán?

2010. dec. 10. 13:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

figyi, én se ismerem, és még SP zenéjét se ismerem, egyszerűen nagyon tetszik, mint fiú, ennyi ..

ez olyan furcsa ? :-(

2010. dec. 17. 19:01
 42/68 anonim ***** válasza:

Hát ez az: tinisztár. Azért ne a 13 évesek örökké változó rajongása alapján formáljunk már véleményt arról, hogy mi az értékes és jó.

Én is voltam tini, és visszagondolva látom, hogy többet ért számomra egy szép arc, mint a minőség. Mert ez életkori sajátosság. És ehhez nem kellett stílus és karakter, csak annyi, hogy valakin kiélhessem a kamaszos ábrándjaimat - de ettől senki nem lett ikon. És a nyáladzó tizenévesek ellenére SP továbbra sem egy jól kitalált karakter, csak egy kényszermegoldás arra, hogy itt Magyarországon értelmes "tinisztárnak" nincs esélye.

2010. dec. 17. 20:32
 43/68 anonim ***** válasza:

18:40 ! Végre egy értelmes ember,igazad van.

a kérdezőnek:

húú tényleg izgató a szálkás pálcika testű SP.pláne h magas hmm...ilyen gyümölcs ritkán akad a fán.pfff.csak kár h el lett írva születési dátuma,mert ő csak 15 éves kb.mind alkatilag,mint szellemileg.sztem ez a gyerek amúgy is hülye az agyával.és az ilyenek miatt,mint Te, élnek meg ezek a nyálgépek.papolnak itt a szerelemről,meg stb.-ről,holott még kisfiú,és azt se tudja h mi az.de gááz!

2010. dec. 18. 00:21
 44/68 anonim ***** válasza:
de a lényeg az,h ne éld bele magad,mert sztem csak jó behülyítés,és reklámfogás,az egész SP...úgyse az akinek mutatja magát,csak olyan amilyennek a nyálcsorgató kislányoknak ki lett találva.de van egy rossz hírem...sztem nem jönnél be neki,mert köztudott,h meleg.engem ez nem zavar,csak akkor ne hülyítené a kislányokat XD
2010. dec. 18. 00:27
 45/68 A kérdező kommentje:

de figyi 22 éves volt nemrég!

na a másik meg az, hogy semmi baj, én pont ezt kérdeztem már egyszer, csak senki se válaszolt, de én is így tudtam, mert egyszer balatonon pont egyik távolabbi haverom ismerősével kavart, szal én is úgy tudtam h meleg, de ezzel nincs gond, mert én fiú vagyok !!!

és igenis nagyon szép, nem pálcika az alkata, néz meg milyen szép, pont amilyennek lenni kell egy fiúnak, azaz magas, igényes, finoman izmos, szép az arca, jól öltözik .. hát mi más kell ahhoz, hogy izgató legyen? hát minden együtt van! izgató, stílusos, karakteres, jól néz ki ... ennyi

ne legyetek már ilyen rosszindulatúak, inkább mondjátok meg, hol jöhetnék vele össze !

2010. dec. 18. 09:04
 46/68 A kérdező kommentje:

ja meg egy haverom látta az egyik XXX legnagyobb meleg discóban is, de a VIP részlegen volt, szal azért nem megyek oda, mert ezek szerint nem tudnék ott se ismerkedni vele :(

van ötletetek?

2010. dec. 18. 09:08
 47/68 anonim ***** válasza:
Na jó. Én most tartok ott, hogy ez egy kamukérdés. Nem lehetsz olyan szellemileg alacsony szinten, hogy a GYK-n próbálod kipuhatolózni, hol jöhetsz össze vele... fiú létedre...
2010. dec. 18. 09:56
 48/68 anonim ***** válasza:

Egyszer volt itt egy hasonló kérdés erről a ficsúrról, akkor azt firtatta, hogy homokos-e. Gyanítom, hogy a két kérdés eszmei szerzője megegyezik. Ugyan az a besírós stílus, ugyan az a vágy: SP.

Azt inkább nem feltételezem, hogy két ilyen fogyatékos is lófrál erre...

Minden esetre, kedves kérdező, te vagy rettentő nagy humor-Herold vagy, vagy egy gyp-s. :)

2010. dec. 18. 10:08
 49/68 A kérdező kommentje:
hát SP-s kérdés már volt pár sztem ... de hát amúgy miért ne lehetne valakinek ötlete, aki netán jobban ismeri, és ide téved ?
2010. dec. 18. 10:57
 50/68 A kérdező kommentje:
amúgy meg mivel szép srác nagyon, még jó, h másnak is tetszik ... ebben mi a gond? csak én tudok egy vagon meleg srácról, akinek állatira bejön! sztem te meg csak irigykedsz ...
2010. dec. 18. 11:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!