Ezek a Megasztár és X-Factor palánták tényleg versenybe szállhatnak pl SP-vel? Van ez olyan színvonal?
Szerintetek van olyan management meg egyáltalán rajongói tábor stb, hogy mondjuk egy SP-kategóriás tinisztárral felvegye a versenyt pl Vastag Tamás?
Nekem képtelenségnek tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert valamiért nekem úgy tűnuik, ezek a "tehetségkutatók" azért finoman szólva nem igazán jók semmire, legalábbis az igazi sztárok nyilván nem innen kerülnek ki.
Pl vajon SP volt bármilyen tehetségkutatón? És mégis ő az év énekese meg előadója meg hangja meg stb, szal ti láttok esélyt arra, hogy csak úgy bármelyik labdába rúgjon egyáltalán?
Én 32 éves fejjel pontosan tudom, ki is az az Sp! És bár eléggé megosztja az embereket, fiatalokat, szerintem mégis többen bírják, mint amennyien utálják, különben kik sikítoznának a koncertjein?
Igen, ha Vastag Tomi mögött is egy jó management állna, akkor lehet ő is olyan sztár! Sp, tetszik vagy sem, olyat hozott, amit még eddig senki más. Új stílust teremtett! Úgy hogy Tominak fel kell kötnie a gatyát!
én is hasonlóképpen látom, mint 15:24, de hát látod, emiatt állítólag 15 éves vagyok ...
sztem egyszerűen csak valóban csináltak egy qurva jó stílust, egy qurva jó karakterrel, lányoknak qurva izgató sráccal, és ennyi ... (na meg azért fiúkat is hallottam már "oda lenni" SP-ért, de persze azért nagyon megosztott a tábor, a másik oldal szerint egy nyálgép kis b.zi, és valamiért szétvernék, ahogy olvasom :-XD bár bennem az irigység eléggé felmerül, mint kiváltó ok)
SP milyen műfajt alkotott, mi a neve? Erre igazán kíváncsi lennék :D Eddig nem tudtam eldönteni, hogy ő most tüc-tüc vagy light divat rocker-emo-izé, mert zenéje az előbbihez közelítene, ruhája meg az utóbbihoz...
Mellesleg attól még, hogy egy 32 éves tudja, ki is az az SP, nem biztos, hogy népszerű és ismert a 17 felettiek körében. Én is csak azért tudok róla, mert egy ismerősöm linkelte nekem a napiszar.com-ról az egyik bejegyzést. A koncertjein pedig azért sikítoznak sokan, mert egy tömeg mindig soknak tűnik...
Vastag Tamásnak szerintem nincs jó hangja, ő pontosan azért maradt bent sokáig, amiért SP népszerű: cuki kisfiús képe van, és ez bejön a sok elkényeztetett kislánynak, akiknek a telefonszámláját anyuci és apuci fizeti, ezért tonnaszám küldik az smst rá.
Ha nem lesz elég jó a menedzsmentje, akkor bizony rá sem fog emlékezni senki pár év múlva, de az a baj, hogy benne nagy a profit pontosan a kislányok miatt, akik nem tudják mit jelent pénzt keresni, ezért valószínűleg jó menedzsmentet fognak alátolni. Viszont SP-nél még neki is jobb a hangja :D
Nem tudom, hogy Tabáni István miért jó példa, én tegnap szereztem tudomást a létéről :D Hozzá kell tennem én ezeket a műsorokat hébe-hóba nézem, nem követem napi szinten meg ilyenek, de akkor is ismernem kellene Tabánit, ha jó lenne a marketingje. Igazából van valami a kérdező felvetésében...alig van olyan tehetségkutató műsorból kikerült ember, akiről bármilyen hírt hallanék legalább heti 1x :S. Lehet, hogy Blikket kéne olvasnom :P...
Igen, éppen ezt mondom, h semmi köze nincs ilyenekhez, és aki valóban sztár úgymond, az nem Megasztár-típusú műsorokból kerül ki.
Milyen SP stílusa? Egyszer kérdezték, és ő ugyan meghatározta, na de látod itt kezdődik a nagyság, amikor nem is lehet meghatározni, hanem ő maga az "SP-style" :-) azért ez már valami, nem?
És hát a management pedig valóban elsődleges, anélkül nyilván egyik se jutna sehova, ha megnézed, kiadtak még SP-sikolaszereket is évkezdésre, az is állat pénz volt, szóval lényeg, hogy van egy tinilányoknak tetsző srác, és aztán 20 bőrt lehúznak róla, de nagyon keményen.
Na most aztán bármennyire is utáljuk vagy nem utáljuk, mégis ő vitt el szinte minden díjat idén .... azért ez se semmi. Nemtom, a hangját én se tartom semmi különösnek, de voltam fellépésén, és bevallom, volt valami feelingje, ha nem is a zene, de annak a srácnak van egy karaktere, és feltételezem, ezt lovagolja meg a management, de nagyon. Tudják ők, mi kell a tinilányoknak.
Na és akkor most leragadtunk SP-nél, de hát a többi meg egyenesen meg egy katasztrófa, nem? Lolánál még csak nem is esik extázisba a közönség pl ... csak mert azt is megnéztem egyszer kíváncsiságból.
A nagyság nem ott kezdődik, hogy a stílusa annyira egyedi, hogy meghatározhatatlan, és magyar díjak, amiket ő elvitt, egy kalap kakit sem érnek!
A nagysága ott kezdődik, hogy olyan számokat tud kreálni, amit iszonyat nehéz utána csinálni, nem 3 hanggal összetákol valami bugyuta szövegű sz@rt..., és ez a nagyságnak csak az egyik ismertetőjele, amit ő meg sem közelít. Majd ha az egész világ SP lázban fog égni vagy M?agyarországon 20 év múlva is ő lesz a nagy sláger, akkor lehet, hogy elgondolkodok rajta, hogy a nagyok közé soroljam. Az LGT a maga idejében pl. világszinten ismert volt, és ma is szeretik a fiatalok.
Most népszerű, ahogy annak idején a Shy Guys is népszerű volt, mert nyálas képű tinisztárok, és mivel a tinilányokat a világon a legkönnyebb befolyásolni, nem tudom, miről beszélünk...20 év múlva...mit 20! 10 év múlva senki se fogja már tudni, ki volt SP!
Persze, hogy kiadták a képét füzeteken is! Azt használják a tinik a suliban, de mondjuk ha bemész a Menedzser Shopba, kétlem, hogy találnál olyan Parker töltőtollat, amire SP arca van gravírozva :D
A díjakról meg annyit, hogy eléggé le vannak fizetve azok a zsűrik, vagy eleve olyan emberek a tagok, akik érdekeltek abban, hogy SP népszerű legyen, mert mondjuk valamelyik füzetgyár támogatja a cégét, stb. Ez is része a propagandának. (Megsúgom, hogy az Oscar-díj sem ér már egy kalap kakit se! Egy példa rá a Bombák földjén: tökéletesen jó volt a népbutításra. Muszáj volt egy filmet kihozni az iraki háborúról, nagy pátoszt csinálni köré, aminek része volt az Oscar-díj, és így legalább addig sem problémáztak az igazi gondokon az emberek...)
A Megasztár tagjai azért tűnnek el olyan hamar a süllyesztőben, mert ennek a műsornak az a lényege, hogy néhány hónapig jó pénzt csináljon a két kereskedelmi csatornának az SMS-ekkel, koncertjegyekkel, nézettséggel, népszerűséggel, stb. Utána csinálnak még 1 nyereményként beígért lemezt, aztán ennyi volt a két csatorna részéről, ugyanis hamarosan indítják a következő széria, ami legalább tíz milliószor annyi bevételt hoz, mint egy Rúzsa Magdi CD. SP-vel meg a Viva és társai foglalkoznak. Nekik nem Megasztár van, hanem SP. Ennyi az egész, SP ezért népszerű.
Sajnos ma már a tehetség vajmi keveset számít a biznisz világában...
oké, egyetértek, na de egy a vége: SP a menő :-)
amúgy az elején amit írsz, hát nézd, ki tudja, majd 20 év múlva ezt a stílust SP-stílusnak nevezik, annyira egyedi
Na most megint belehallgattam egy SP számba a kedvedért. Annyira egyedi, hogy ez sima rap egy kis poposabb bőrbe bújtatva, de semmi extra... :S
SP a király? Bocsi, inkább nem mondok véleményt a zenei ízlésedről, hisz úgyis "ízlések és pofonok..." :D:D:D
De úgy hidd el: erre a kölyökre 20 év múlva annyira se fognak emlékezni az emberek, mint ma a Shy Guys-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!