Ezek a Megasztár és X-Factor palánták tényleg versenybe szállhatnak pl SP-vel? Van ez olyan színvonal?
Szerintetek van olyan management meg egyáltalán rajongói tábor stb, hogy mondjuk egy SP-kategóriás tinisztárral felvegye a versenyt pl Vastag Tamás?
Nekem képtelenségnek tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert valamiért nekem úgy tűnuik, ezek a "tehetségkutatók" azért finoman szólva nem igazán jók semmire, legalábbis az igazi sztárok nyilván nem innen kerülnek ki.
Pl vajon SP volt bármilyen tehetségkutatón? És mégis ő az év énekese meg előadója meg hangja meg stb, szal ti láttok esélyt arra, hogy csak úgy bármelyik labdába rúgjon egyáltalán?
de most mi a baj azzal, hogy meleg? attól már nem is nézhet ki jól?
én pedig nem vagyok nyálcsorgatós, nagyon is heterósan nézek ki, én is utálom a nyálcsorgatós melegeket, hidd el !!! sok srác megirigyelhetne, sportos vagyok, jól nézek ki, lányok is szeretnek (szeretnének), szal nemtom miért mondasz ilyet, nem is láttál ...
és a kérdésre edig most már én is tudok válaszolni ... megnéztem sokat, de egyik Megasztár vagy X-factor szereplő se olyan karakteres, és egyik se néz ki olyan jól, mint SP (jó, Dávid szép srác nagyon, de a többi nem)
most ne gyertek megint a zenével, mert ugye már sok szakértőtől tudjuk, hogy egy sztárságnak nem teszi ki a 10%-át sem, ha jól tud énekelni, hiszen azt sokan tudnak, na de ennéltöbb kell! ami viszont már csak nagyon keveseknek van meg
Nyilvánvalóan nem a külsődre gondoltam, arról nem tudok nyilatkozni. Szerencséd van, hogy te nem érzed odabenn, mennyire gáz amit csinálsz. Megmondom őszintén, az első pillanattól azt hittem, hogy 12-13 éves kislány vagy, mert ők nyomnak le ilyen szintű előadást SP-ről és társairól. Aztán amikor írtad, hogy 19 éves vagy, arra gondoltam, hogy csak egy fejlődésben visszamaradt emós csaj lehetsz.
Elárulom, hogy egy felnőtt esetében ilyen szintű elvakult rajongás nem egészséges állapot. Ezt egy éretlen tininek elnézi az ember, de van az a kor, ami után érdemes elgondolkodni az egyén szellemi épségén.
SP szépségére és a melegek általában vett szépségére visszatérve- de, sokszor kiábrándító, hogy a legszebb, legnormálisabb hapsik cső búzák. Ezért van az, hogy nő létemre kénytelen vagyok csajokkal is kezdeni, ha azt akarom, hogy ne vágjanak át és megértsenek. :)) Mint férfi, a homik érdekelnek a legkevésbé, 0 prioritáson mozognak- már azokban a hímekben is kezdem elveszteni a hitem, akiket egyébként érdekelnék, nemhogy olyanokkal foglalkozzak, akik behánynak a puncimtól. Nem is értem a lányok mit akarnak a magadfajtáktól... :)
Ja, amúgy ne legyen kétséged, a homokosok 95%-ról első pillantásra meg lehet állapítani, hogy azok. A többi 4%-ról azonnal, amint kinyitja a száját. Nem túl imponáló..
na hops, hops, azért te is kiakadsz azon h a legklasszabb srácok csőbúzák, a szavaiddal élve ... hm, ez elgondolkodtató, de amúgy sok csajszitól hallottám már kb ezt, hogy sírnak, vagy azért mert a barátuk fiúzik vagy mert eleve meleg tetszik nekik, hát ilyen ez a világ tudod ...
de ha a feminitást érted azon, hogy meglátszik, na akkor velem melléfognál!
de azért úgy végignézed azt is, hogy egy meleg legalább tök igényes magára? nézd meg SP Krisztiánt! legalább van stílusa, tud öltözködni, jól is áll neki, jár közmetikushoz, szép szálkásra sportolja magát stb
na ez az, ami hetero srácokból sokszor hiányzik, így aztán nem csoda, h a lányok gyakran meleg srácokra kattannak rá ... nekem is van éppen most is egy ilyen csajszim, és alig tudom leszedni magamról, de hát ez van, bár mondjuk én is nagyon jól nézek ki, ez igaz
Igen, kiakadok, hogy egy normális pasi nem tud olyan lenni. :) Szexuálisan nem izgatnak, mert nem bírom olyan szemmel nézni őket, akármilyen gyönyörűek a kockáik, vagy akármi másuk. :)
Az igényességet meg a piperkőcséget ne keverjük össze! Szerintem egy igazán jó hapsi kócosan, szakadtan is jól néz ki, nem csak kozmetikusnál frissen szedetett szemöldökkel. :) Nekem speciel abszolút nem jönnek be azok a hapsik, akik minden nap órákat állnak a tükör előtt és kenik-fenik magukat. Nem azt mondom, hogy a férfi ne legyen igényes, isten ments... foglalkozzon magával, de egy perccel sem többet, mint ami feltétlenül szükséges, hogy ne nézzék csövesnek. Persze ez már nagyon szubjektív. :)
Minden esetre az biztos, hogy az én faszimat el nem engedném kozmetikushoz. Szerintem egy hapsinak a világon semmi keresnivalója nincs ott- még én is igen jól megvagyok nélküle nő létemre, és senki sem mondta, hogy igénytelen lennék.
By the way, az, hogy valaki tud öltözködni, marhára relatív (mint sok más dolog is, amiről beszélünk, de én legalább nem próbálom objektívnek beállítani a véleményemet). Az én álmaim lovagja egy szakadt rocker, nekem az ő stílusa jön be. Lehet, hogy te elhánynád magad a láncaitól. Te SP-re csorgatod, én meg tőle hányom el magam.
Van ez így. :)
Egyébként alapozod is valamire, hogy a tehetségét ajnározod (mert ugye te sem ismered a számait és tulajdonképpen nem is izgat ez az egész... ;) ), vagy mindezt a cuki pofijából szűrted le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!