Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezek a Megasztár és X-Factor...

Ezek a Megasztár és X-Factor palánták tényleg versenybe szállhatnak pl SP-vel? Van ez olyan színvonal?

Figyelt kérdés

Szerintetek van olyan management meg egyáltalán rajongói tábor stb, hogy mondjuk egy SP-kategóriás tinisztárral felvegye a versenyt pl Vastag Tamás?

Nekem képtelenségnek tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert valamiért nekem úgy tűnuik, ezek a "tehetségkutatók" azért finoman szólva nem igazán jók semmire, legalábbis az igazi sztárok nyilván nem innen kerülnek ki.

Pl vajon SP volt bármilyen tehetségkutatón? És mégis ő az év énekese meg előadója meg hangja meg stb, szal ti láttok esélyt arra, hogy csak úgy bármelyik labdába rúgjon egyáltalán?

2010. dec. 10. 13:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
dehogy, én azt s etudom kb mit énekel, szal nem ismerem, én csak azt mondom h egy olyan karakter amit nagyon keményen betaláltak és aratnak a tinilányok körében ... ennyi, na de ezt is nehéz felülmúlni másnak sztem
2010. dec. 11. 23:07
 22/68 A kérdező kommentje:
azért köszi, rendi vagy :)
2010. dec. 11. 23:07
 23/68 anonim ***** válasza:

Ja jó, bocsi, most már értelek! :D

Miért is vagyok rendi?

2010. dec. 11. 23:25
 24/68 anonim ***** válasza:
SP,SP,SP,SP....pfff!Se jó énekhang,se jó megjelenés (sőt ronda mint a bűn),se színvonal.akk miről beszélünk?sztem is meg kellene fordítani a kérdést.az SP aki szted "kategóriás tinisztár" (háh),fel tudja venni a versenyt a Vastag Tamással?a válaszom az h rohadtul nem.ha bedobnák egy tehetségkutatóba az espét XD ,beégne,mint az atom.már eleve gáz,h a 13 éveseken kívül sz*rt se érdekel.akkora arca van,h az hihetetlen...kb.fél éve láttam pesten,ott feszített az autójába,fejébe húzott sapkával...nem bírtam ki h ne szóljak be neki XD kb.annyit meg én is el tudok mondani h kérlek ne rohanj el,meg kérlek engedj el stb..mert h ezeket a sorokat énekelni kellene,de az ugye köztudott h nem tud.egy rakás csődtömeg,aki vagy jókor jó helyen volt,és azért kapták fel vagy anyuci,apuci nyomtabe a képernyőre a félresikerült gyereküket vagy egyszerűen valamelyik nagyfejesnek a rokona.az az igazság,h mindig a hülyének kedvez a szerencse.ez van,sajnos. :S
2010. dec. 16. 16:00
 25/68 anonim ***** válasza:

sp style?sp a menő? drága szívem Te hány éves vagy?10?esetleg 12?látom ez a viva tv,és társai jól behülyítettek.

azt hiszed h ő a királyfi fehér lovon.(bár lehet fiú vagy,nade mind 1 a mai világban akk is oda lehetsz érte,nem bántunk másságod miatt) XD

Egy 18 éves nő,aki tisztában van a dolgokkal :)

2010. dec. 16. 16:08
 26/68 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, és te meg dehogy vagy tisztában a dolgokkal, ugyan ....
2010. dec. 16. 18:48
 27/68 A kérdező kommentje:

"ronda mint a bűn" ???

ne viccelj már, nagyon szép srác ... alkatra is és arcra is !!!

2010. dec. 16. 19:04
 28/68 anonim ***** válasza:

sztem kamu XD nincs olyan, aki 19 évesen egy ilyenért rajong,akit inkább nem illetek az ember szóval.epic fail,ennyi :)

nade nekem tök mind 1,azt szeretsz,akit csak akarsz...én csak a véleményemet osztottam meg veletek.de azért jó volt felháborodást kelteni :)) jót mulattam.ha választani kellene,akk inkább Vastag Tamás a "like"-olni való!*-*

2010. dec. 16. 20:46
 29/68 anonim ***** válasza:

ha jobban végig gondolom,ha a fejére egy zsákot húznék,akk lehet sikerülne valahogy elviselnem :)(na ezt nem hagyhattam ki ) XD

de ez a gyerek nem meleg?mert én ezt hallottam,de ennek ellenére látom,h így is oda meg vissza vagytok érte...nem értem,de nem is kell mindent érteni :)

2010. dec. 16. 20:51
 30/68 A kérdező kommentje:

nem értem, miért vagy ilyen, számomra egy nagyon szép fiú na ... és az arca is igen !!!!!

(mit nem adnék, ha csak egy kalandra összejöhetnék vele ...)

2010. dec. 16. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!