Ezek a Megasztár és X-Factor palánták tényleg versenybe szállhatnak pl SP-vel? Van ez olyan színvonal?
Szerintetek van olyan management meg egyáltalán rajongói tábor stb, hogy mondjuk egy SP-kategóriás tinisztárral felvegye a versenyt pl Vastag Tamás?
Nekem képtelenségnek tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert valamiért nekem úgy tűnuik, ezek a "tehetségkutatók" azért finoman szólva nem igazán jók semmire, legalábbis az igazi sztárok nyilván nem innen kerülnek ki.
Pl vajon SP volt bármilyen tehetségkutatón? És mégis ő az év énekese meg előadója meg hangja meg stb, szal ti láttok esélyt arra, hogy csak úgy bármelyik labdába rúgjon egyáltalán?
Ja jó, bocsi, most már értelek! :D
Miért is vagyok rendi?
sp style?sp a menő? drága szívem Te hány éves vagy?10?esetleg 12?látom ez a viva tv,és társai jól behülyítettek.
azt hiszed h ő a királyfi fehér lovon.(bár lehet fiú vagy,nade mind 1 a mai világban akk is oda lehetsz érte,nem bántunk másságod miatt) XD
Egy 18 éves nő,aki tisztában van a dolgokkal :)
"ronda mint a bűn" ???
ne viccelj már, nagyon szép srác ... alkatra is és arcra is !!!
sztem kamu XD nincs olyan, aki 19 évesen egy ilyenért rajong,akit inkább nem illetek az ember szóval.epic fail,ennyi :)
nade nekem tök mind 1,azt szeretsz,akit csak akarsz...én csak a véleményemet osztottam meg veletek.de azért jó volt felháborodást kelteni :)) jót mulattam.ha választani kellene,akk inkább Vastag Tamás a "like"-olni való!*-*
ha jobban végig gondolom,ha a fejére egy zsákot húznék,akk lehet sikerülne valahogy elviselnem :)(na ezt nem hagyhattam ki ) XD
de ez a gyerek nem meleg?mert én ezt hallottam,de ennek ellenére látom,h így is oda meg vissza vagytok érte...nem értem,de nem is kell mindent érteni :)
nem értem, miért vagy ilyen, számomra egy nagyon szép fiú na ... és az arca is igen !!!!!
(mit nem adnék, ha csak egy kalandra összejöhetnék vele ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!