Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezek a Megasztár és X-Factor...

Ezek a Megasztár és X-Factor palánták tényleg versenybe szállhatnak pl SP-vel? Van ez olyan színvonal?

Figyelt kérdés

Szerintetek van olyan management meg egyáltalán rajongói tábor stb, hogy mondjuk egy SP-kategóriás tinisztárral felvegye a versenyt pl Vastag Tamás?

Nekem képtelenségnek tűnik, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert valamiért nekem úgy tűnuik, ezek a "tehetségkutatók" azért finoman szólva nem igazán jók semmire, legalábbis az igazi sztárok nyilván nem innen kerülnek ki.

Pl vajon SP volt bármilyen tehetségkutatón? És mégis ő az év énekese meg előadója meg hangja meg stb, szal ti láttok esélyt arra, hogy csak úgy bármelyik labdába rúgjon egyáltalán?

2010. dec. 10. 13:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok a kérdezőt, hát van aki a cérna-orr hangú, girnyóhernyókat szereti óriási őzike szemekkel, van aki pedig a nagy macikat mélyen zengő hanggal, mint én :D Amúgy SP még mindig jobb, mint a szolinarancssárga, kigyúrt, beképzelt meztelencsigák. :D Szóval ízlések és pofonok, ezért senkit sem szabad elítélni!

21/L

2010. dec. 16. 21:37
 32/68 A kérdező kommentje:
végre valaki megért ... NAGYON SZÉP SRÁC !!!
2010. dec. 16. 21:55
 33/68 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon ronda! Éééééés? Elfogadjuk hogy neked tetszik, te meg fogadd el, hogy nekünk nem.
2010. dec. 17. 07:00
 34/68 anonim ***** válasza:

Miért büntetitek így le Sp-t? Mi a fene bajototk van vele? Ronda , tehetségtelen? Milyen kritikák ezek? Főleg az első! Az legyen a legrosszabb, amit mondani tudtok róla! A tehetségét meg inkább ne firtassuk! Aki tudja, csinálja utána!

Te is el tudod énekelni, hogy: "Kérlek engedj el!" ? Miért nem teszed? Hátha neked jobban menne! Persze, hogy nem menne! Te nem küzdöttél ezért, hogy ilyen ismert legyél(amikor még a saját anyja is kételkedett benne). Te nem érted el, hogy rajtad vitatkozzanak, hogy megoszd, az emberek véleményét!

Lehet utána csinálni! Aztán majd benneteket is elkezdhetünk bírálni!

Sp stílust tewremtett, Vastag Tomi tud énekelni. Ha megfordítanád a helyztetet, talán nem állnák meg a helyüket, a másik műfajában, de miért is kéne megfordítani? Csinálja mindenki azt, amihez ért!

2010. dec. 17. 10:46
 35/68 anonim ***** válasza:

Régen nem erről van szó. Vagyunk páran, akiknek nem SP- és nem is Vastag Tomi- jelentik a színvonalat. Eszemben sem lenne bármit is utánuk csinálni, ilyen hírnévre nem tudnék büszke lenni. De nem kritizálok senkit azért, mert ezt szereti. Kinek a pap, kinek papné- valószínűleg a kérdező, és te, 10:46-os, nem élveznétek amit én igen.

Szóval egyezzünk meg abban, hogy ez az egész- az egész világ- relatív. :)

2010. dec. 17. 11:43
 36/68 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te el vagy varázsolva a "szép arcától" és ennyi.

Igazából akárhogy erőlteted a beismerést, SP-nek nincs egyedibb vagy különlegesebb karaktere, mint a külföldi tinisztároknak. Az nem nagyság, hogy felöltöztetik valami csili-vili ruhába, az még nem stílus...

2010. dec. 17. 11:49
 37/68 anonim ***** válasza:
"mit nem adnék, ha csak egy kalandra összejöhetnék vele .." - ne aggódj,biztos lehetsz benne,h ki is használja a lányokat...főleg ha még adjátok alá a lovat.tisztában van vele úgyis h bárkit megkaphat 11-13 éves korig XD mert más elküldené melegebb éghajlatra.engem nem zavarna h a pop szakmában tevékenykedik,ha jól csinálná amit csinál,dehát kritikán aluli.mondom nem is zavarna,de legalább énekelni kellene tudnia,ha már ezt a dolgot választotta,és akk talán nem okozna kínszenvedést azoknak akik nem önszántukból halgatják,hanem ,mert a vízcsapból is ő folyik.én is áldozat vagyok,ha 10 mp-nél tovább kellene halgatnom,vagy néznem a 13 éves fejét :)
2010. dec. 17. 15:46
 38/68 A kérdező kommentje:

11:43

na de tök objektíven ... hát tudsz bárki mást mondani itt a magyar felkapott tinisztárok közül? bár SP már nem is annyira tini

szal az egy dolog h nekem tetszik, oké, én elfogadom h sokaknak meg nem tetszik, na de moindjatok alternatívát, mert sztem meg nincs is ... kit tudnál megemlíteni a magyarzenei életből aki jelenleg ennyire felkapott ?

2010. dec. 17. 18:14
 39/68 A kérdező kommentje:

11:49

hát én egyszer se láttam olyan ruhában, na de nem ez a lényeg, az egész srác egy karakter, hidd el nekem, és nem csak az arca, hanem az alkata is állat izgató, szép szálkás, magas, huhhhhh, kész vagyok

(de amúgy most lányokkal vagy fiúkkal használja ki úgymond az alkalmakat? akkor mégse meleg?)

2010. dec. 17. 18:16
 40/68 anonim ***** válasza:

18:14:

Nem tudok mondani. Nem tudok semmit a magyar popzenei életről (úgy általában a magyar zenei életről sem tudok túl sokat), mert nem érdekel. Nem izgat. Nagyon kevés magyar előadót tudok említeni, akik számomra megütik a színvonalat. SP sajnos messze a léc alatt van. Számomra Guns n' Roses, Led Zeppelin jelentik a zenét. Valószínűleg nem tudod kik ők, ami nem meglepő, ugyanis ők nem nyáladzó, herélt hülyegyerekek. :)

Engem ez tesz boldoggá, téged SP, hát legyen.

2010. dec. 17. 18:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!