A Linkin Park új énekesének miért nem egy fiatal 18-20 éves csajt válalszzottak ha már női énekes akartak?
Figyelt kérdés
Biztos mindenki jobban elfogadott volna egy fiatal feszes tinicsajt, minthogy egy 38 éves,középkorú nőt kelljen bámulni.szept. 17. 14:05
21/26 anonim válasza:
Ez vállalta olcsón. Nekik mindegy már ki van a mikrofon mögött csak mehessenek haknizni mert elfogyott a lóvé.
22/26 anonim válasza:
Miért lett törölve az a kommentem, hogy a nők nem azért léteznek hogy a kanos jancsikák folyassák a nyálukat? Milyen szabályt sért kijelenteni azt, hogy a nők nem szextárgyak?
23/26 anonim válasza:
Ha személyeskedhettél benne, amiatt is törölhették. Igaz a modokat nem zavarta a kérdező folyamatosan provokáló hangneme, vagy a "kiöregedett, formátlan szar" kifejezés (a választ már látta moderátor, így nem jelenthető), de ez egy ilyen oldal.
24/26 anonim válasza:
"dobost 100x könnyebb pótolni mint egy énekest"
Mike Portnoy példának okáért, gitárosnál Dimebag Darrell.
Ilyen szintű bandánál nincs olyan, hogy pótolható...
25/26 anonim válasza:
Inkább itt az a kérdés, hogy miért egy nőt választottak? Szerintem kurvára gáz, hogy így tettek, teljesen meggyalázták Chester emlékét ezzel a döntéssel!
26/26 anonim válasza:
"Inkább itt az a kérdés, hogy miért egy nőt választottak? Szerintem kurvára gáz, hogy így tettek, teljesen meggyalázták Chester emlékét ezzel a döntéssel!"
Egészen pontosan miért is gyalázták meg ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!