A Linkin Park új énekesének miért nem egy fiatal 18-20 éves csajt válalszzottak ha már női énekes akartak?
Mivel a zenekar nem azt figyelte, hogy milyen feszes a csajszi, hanem hogy milyen a hangja, mennyire passzol a bandába.
Nekem mondjuk pont mindegy hogy hogy néz ki, ha hatvan éves lenne de a hangja ott van akkor belefér.
Szerintem aki igazán szereti a Linkin Parkot, az tiszteletben tartja a banda döntését
Amúgy ha a hangja miatt kritizálnád a csajszit akkor eltudom képzelni hogy szereted a banda zenéjét, de te a kinézete miatt szólsz, nem igazán vagy te rajongója a bandának, akkor meg mit érdekel hogy ők mit csinálnak.
Ez már csak hírverés, mint mikor a Disney meg a Netflix fehér karakterek szerepére fekete embereket választ,hogy lássák mennyire PC-k. Most a Linkin Park is beszált a woke-ba, hogy női énekest választott, mert ők mennyire egyenlőség pártiak.
De ha csak ez volt a cél, akkor már miért nem egy fiatal kis tinicsajt tettek be, akit legalább nézni jó meg eldogadni is könnyebb hogy azért van ott ahol van mert jó csaj, nemcsak azért mert nő.
Ugyan már:-) Ha komolyan gondolták volna az énekesválasztást, akkor egy férfit választanak, te is tudod:-) A metál meg a Linkin Park férfi műfaj.
Jah, ha egy 18-20 éves feszes, szexi csajszit választanak akkor szemet hunyok a woke felett:-) Ha woke akkor már nekem is jó legyen legalább .
Ezért szívás bandában játszani. Ha odavan az énekes, oda a banda. Egy gitárost vagy egy dobost 100x könnyebb pótolni mint egy énekest. Így vagy úgy, bárki is legyen akit az énekes helyére állítottak be, úgysem lesz vele mindenki elégedett.
Amúgy a banda tagok is a negyvenes éveikben járnak. Ha az ő szempontjukból nézük akkor egy olyan tag aki még 40 sincs, fiatalnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!