Adtak a szülei valakinek füzetet/naplót, melybe a gondolataikat vagy életbeli tapasztalataikat, tanácsaikat jegyezték le? És még egészen fiatal korukban írták ezt, húszas éveikben?
Lehet hülyén hangzik, de a kérdés kiírása nem egy TikTok videó alapján született?
Pont tegnap láttam ott egy videót, ahol egy nő naplót ír (Szerintem a családjáról, tapasztalatairól) hogy a lányának ne a nulláról kelljen kezdenie
2, jó ötlet, ha arra számít valaki, hogy jóval előbb hal meg, mint hogy a gyereke felnőjön.
Egyébként meg személyesen elmondani ezerszer jobb.
5, 20 évnyi naplót égettem el, mert nem nosztalgikus, hanem szégyen volt visszaolvasnom, annyira őszintén vezettem őket.
Babanaplót írtam, de visszaolvasva annak is vannak olyan részei, amit jobb lesz cenzúrázni, mielőtt valaki megleli
5
Kicsit se jó dolog. Nyálas, semmirevaló dolog.
Nem.
Meg furcsa is lett volna, főleg mert az ember a húszas évei elején még messze van a legbölcsebb éveitől.
Tinikorban biztosan nem fogja se érdekelni, se értékelni.
Ez a kor inkább 40 felé jön el.
40 évig meg minek őrizgetni?
Szerintem is mesélni kell a gyereknek, a családról, a rokonokról, barátokról, hogy tudja, hogy ki kicsoda, mik a család saját kis jellemző történetei. Meg persze kell sok-sok fénykép, amit bármikor vissza lehet majd nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!