Mennyire normális, hogy a lányomnál már ilyen “témák” vannak barátokkal?
Figyelt kérdés
Ma hallottam a szobájában telefonálni. Hazajött munkából, és készülődött, mert azt mondta, megy valakivel találkozni, és közben a barátnőjével telefonált. Hallottam, hogy a szexről is beszélgetnek érintőlegesen, a barátnője meg a pasija szexuális életéről, és ahogy a lányom erről beszélt, úgy vettem ki, hogy neki is lehet már tapasztalata, ami furcsa nekem. Mikor találkoztam vele, kérdeztem kivel beszélt. Csak annyit válaszolt, hogy “csak Ágival” (a legjobb barátnője). Kérdeztem miről, kidugta a fejét a fürdőajtón, és egy ilyen fél mosollyal mondta, “szörnyen fontos, és sürgető barátnős ügyekről”, majd ment vissza. Csak a haját tűzte fel, azért volt nyitva az ajtó. Szóval igazából ő “természetesnek” vette ezt, és nem is nagyon válaszolt. Mostmár azon agyalok, hogy lehet randija van, pedig erre eddig nem is gondoltam. Csak azt mondta találkozik valakivel, nem említette, hogy randizna bárkivel. A lányom 19 éves egyetemista. Most nyáron dolgozik, a barátaival van, stb. Szinte csak aludni jár haza, sokszor azt sem.júl. 15. 18:05
2/45 anonim válasza:
19 évesen miért olyan marha meglepő, ha szexuális életet él?
6/45 anonim válasza:
Kamaszok kategória?🤣 Troll vagy, vagy hülye?
7/45 anonim válasza:
Azt hittem a lányod 13 éves.
Basszus 19 éves, miért ne beszélgethetne a szexről? Miért ne csinálhatná?
Te hol élsz? Búrában?
8/45 A kérdező kommentje:
Szóval itt senkit nem zavarna, ha hallaná, ahogy a 19 éves lánya a szexről beszélget, egy 20 éves fiatal lánnyal?
Értem, a szobájában volt, de úgy ahogy én hallottam, akár a húga is hallhatta volna, aki csak 14 éves.
júl. 15. 18:25
9/45 anonim válasza:
Normális, ha megbeszélik egymás között az ilyen dolgokat. Igen, lehet, hogy randija van, ha nem komoly a dolog, vagy nem tudja az ember, hogy mi lesz belőle nem számol be róla a szülőknek.
10/45 anonim válasza:
😂😂😂😂😂😂
Jaj várj, eszembe jutott még valami:
😂😂😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!