Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy a...

Mennyire normális, hogy a lányomnál már ilyen “témák” vannak barátokkal?

Figyelt kérdés
Ma hallottam a szobájában telefonálni. Hazajött munkából, és készülődött, mert azt mondta, megy valakivel találkozni, és közben a barátnőjével telefonált. Hallottam, hogy a szexről is beszélgetnek érintőlegesen, a barátnője meg a pasija szexuális életéről, és ahogy a lányom erről beszélt, úgy vettem ki, hogy neki is lehet már tapasztalata, ami furcsa nekem. Mikor találkoztam vele, kérdeztem kivel beszélt. Csak annyit válaszolt, hogy “csak Ágival” (a legjobb barátnője). Kérdeztem miről, kidugta a fejét a fürdőajtón, és egy ilyen fél mosollyal mondta, “szörnyen fontos, és sürgető barátnős ügyekről”, majd ment vissza. Csak a haját tűzte fel, azért volt nyitva az ajtó. Szóval igazából ő “természetesnek” vette ezt, és nem is nagyon válaszolt. Mostmár azon agyalok, hogy lehet randija van, pedig erre eddig nem is gondoltam. Csak azt mondta találkozik valakivel, nem említette, hogy randizna bárkivel. A lányom 19 éves egyetemista. Most nyáron dolgozik, a barátaival van, stb. Szinte csak aludni jár haza, sokszor azt sem.

júl. 15. 18:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
96%
Na, megint a "végighallgattam a lányom telefonbeszélgetését, mert olyan k*rva jó szülő vagy" toposz. Kicsit már unalmas.
júl. 15. 18:31
 12/45 anonim ***** válasza:
98%
"húga is hallhatta volna, aki csak 14 éves" 14évesen is beszélhetne erről mint a nővére.
júl. 15. 18:31
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

7

Mi 13 évesen az iskolában már rég arról beszélgettünk, hogy az egyik matektanár és a magyartanárnő biztos szexeltek a tanáriban, mert mindketten olyan borzosan jöttek ki az udvarra. :D Pedig ez sem tegnap volt.

Hogy tényleg vol-e köztük legalább valami, vagy csak mi képzeltük oda, mert mindig párban láttuk őket, ha nem órán voltak, nem tudom.

júl. 15. 18:32
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
De mi a gond? Irigy vagy rá, mert ő legalább beszél róla?
júl. 15. 18:33
 15/45 anonim ***** válasza:
96%

Azt ugye vágod, hogy egy 14 éves már jogilag tulajdonképpen azzal fekszik le, akivel akar?

S ha szexelni még nem is kezd el pár évig, azért egészséges körülmények közt a testével már lassan ismerkedik, és masztizni azért szokott vagy lassan elkezd?

júl. 15. 18:35
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Ahhoz mit szólsz, hogy én még az anyámmal is beszéltem a szexről, sőt a tesóm feleségével is.

A 14 éves gyereked legalább fel lesz világosítva, ha hallja. Semmi baja nem lesz tőle.

júl. 15. 18:42
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom te is voltál 19. Te talán nem beszéltél ennyi idősen a szexről? Ekkorra az emberek nagyrésze nem, hogy beszél róla, de aktív szexuális életet él. Sőt, 14 is biztos voltál, ha nem is te de az osztályban csak volt ilyen téma már akkor is.

Tehát ha a lányaid közt jó kapcsolat van akár meg is beszélhetik a szexuális életüket. (Igen, ahogy #15 is írta 14 évesen neki is lehet szexuális élete)

Egyébként valóban mi közöd hozzá, hogy a nagykorú, egyetemista lányod miről beszél a barátnőjével és kivel találkozgat? Ha jó a kapcsolatotok és elakarja mondani majd elmondja.

júl. 15. 18:56
 18/45 anonim ***** válasza:
98%
Az a nem normális, hogy szerinted a 14 éves nem hallhatja. Inkább a nővérétől halljon róla, és helyes információkat, mint a kortársaitól a hülyeséget. Nyolcadikban szült egy évfolyamtársam, mert azt hitték, az első 5 alkalommal nem lehet terhes a lány.
júl. 15. 18:58
 19/45 Senior Séf ***** válasza:
39%
A lányos apák tragédiája. Átéltem én is, majd lezajlik, és lassan beleszoksz a gondolatba.
júl. 15. 19:00
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

19 evesen mar javaban szexeltem (3 eve).

Egyebkent felnott ember, mi ebben a furcsa? A 14 eves tesonak ha ujdonsag valami, az mar regen rossz, felteszem, tudja mi az a szex, hiszen idoben felvilagositottad.

júl. 15. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!