Mennyire normális, hogy a lányomnál már ilyen “témák” vannak barátokkal?
7
Mi 13 évesen az iskolában már rég arról beszélgettünk, hogy az egyik matektanár és a magyartanárnő biztos szexeltek a tanáriban, mert mindketten olyan borzosan jöttek ki az udvarra. :D Pedig ez sem tegnap volt.
Hogy tényleg vol-e köztük legalább valami, vagy csak mi képzeltük oda, mert mindig párban láttuk őket, ha nem órán voltak, nem tudom.
Azt ugye vágod, hogy egy 14 éves már jogilag tulajdonképpen azzal fekszik le, akivel akar?
S ha szexelni még nem is kezd el pár évig, azért egészséges körülmények közt a testével már lassan ismerkedik, és masztizni azért szokott vagy lassan elkezd?
Kérdező. Ahhoz mit szólsz, hogy én még az anyámmal is beszéltem a szexről, sőt a tesóm feleségével is.
A 14 éves gyereked legalább fel lesz világosítva, ha hallja. Semmi baja nem lesz tőle.
Gondolom te is voltál 19. Te talán nem beszéltél ennyi idősen a szexről? Ekkorra az emberek nagyrésze nem, hogy beszél róla, de aktív szexuális életet él. Sőt, 14 is biztos voltál, ha nem is te de az osztályban csak volt ilyen téma már akkor is.
Tehát ha a lányaid közt jó kapcsolat van akár meg is beszélhetik a szexuális életüket. (Igen, ahogy #15 is írta 14 évesen neki is lehet szexuális élete)
Egyébként valóban mi közöd hozzá, hogy a nagykorú, egyetemista lányod miről beszél a barátnőjével és kivel találkozgat? Ha jó a kapcsolatotok és elakarja mondani majd elmondja.
19 evesen mar javaban szexeltem (3 eve).
Egyebkent felnott ember, mi ebben a furcsa? A 14 eves tesonak ha ujdonsag valami, az mar regen rossz, felteszem, tudja mi az a szex, hiszen idoben felvilagositottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!