Mennyire normális, hogy a lányomnál már ilyen “témák” vannak barátokkal?
Figyelt kérdés
Ma hallottam a szobájában telefonálni. Hazajött munkából, és készülődött, mert azt mondta, megy valakivel találkozni, és közben a barátnőjével telefonált. Hallottam, hogy a szexről is beszélgetnek érintőlegesen, a barátnője meg a pasija szexuális életéről, és ahogy a lányom erről beszélt, úgy vettem ki, hogy neki is lehet már tapasztalata, ami furcsa nekem. Mikor találkoztam vele, kérdeztem kivel beszélt. Csak annyit válaszolt, hogy “csak Ágival” (a legjobb barátnője). Kérdeztem miről, kidugta a fejét a fürdőajtón, és egy ilyen fél mosollyal mondta, “szörnyen fontos, és sürgető barátnős ügyekről”, majd ment vissza. Csak a haját tűzte fel, azért volt nyitva az ajtó. Szóval igazából ő “természetesnek” vette ezt, és nem is nagyon válaszolt. Mostmár azon agyalok, hogy lehet randija van, pedig erre eddig nem is gondoltam. Csak azt mondta találkozik valakivel, nem említette, hogy randizna bárkivel. A lányom 19 éves egyetemista. Most nyáron dolgozik, a barátaival van, stb. Szinte csak aludni jár haza, sokszor azt sem.júl. 15. 18:05
21/45 anonim válasza:
“Szóval itt senkit nem zavarna, ha hallaná, ahogy a 19 éves lánya a szexről beszélget, egy 20 éves fiatal lánnyal?”
Szó szerint senkit nem zavarna.
22/45 anonim válasza:
senkit nem zavarna, ha hallaná, ahogy a 19 éves lánya a szexről beszélget
Nem, engem az se zavart, hogy ennyi idősen csinálta.
23/45 anonim válasza:
Ha a lányod 19 éves, te még nem az a generáció vagy, aki ennyi idősen férjezett asszonyként már lassan a gyereket csinálta?
24/45 anonim válasza:
Felnőtt ember.Mi a kérdés?Hogy szűz-e? Biztos, hogy nem.És ez így a normális.Nem tudom mit képzeltél.Mivel pedig felnőtt ember,semmi közöd ahoz,hogy tandíjat van-e,vagy csak barátokkal találkozik.Ahoz sincs,hogy kivel,mikor, hányszor szexel.Mert szexel.Igen,ez biztos.
25/45 anonim válasza:
19-20 éveseknéj nem ritka, hogy szexről beszélnek, sőt az sem, hogy már van tapasztalata (mivel átlagosan 16év körül veszítik el a szüzességüket, ami nem számít korainak sem). A 14 éves meg hall cifrábbakat is a suliban, hidd el. Sőt, az sem lenne probléma ha a nővérével beszélget erről, mert korban közel állnak, de remélhetőleg már érettebb és felelősségteljesebb, mint a 13-15évesek (védekezés stb). Én ugyan nem értek teljes mértékben egyett a beleegyezési korhatárral, de 14 évesen már jogilag bárkivel lefeküdhetne, ha magától egyezik bele (régen asszem úgy volt, hogy 14-18 között csak vele egykorúval nem volt gond, most 14év felett akár 20+ éves is lehet ...), szóval jobb ha tisztában van dolgokkal, mert baj is lehet (nemi betegségek, terhesség, kihasználják, mert agyilag még gyerek stb stb).
26/45 anonim válasza:
Alacsonyan szállnak a trollok, eső lesz...
27/45 anonim válasza:
Nem kaptal olyan választ amit vártál erre elöjött a 14 éves huhica is hallhatta volna kártya...haha hihető
28/45 anonim válasza:
Kérdező, te mikor vesztetted el a szüzességedet? 40 évesen?
Egyébként hagyd már szegény csajt, ha csak nem akarod elüldözni és, hogy többet ne álljon veled szóba...
29/45 anonim válasza:
20 vagyok és soem randiztam vagy szexeltem, de én is beszéltem a barátaimmal a szexről.
30/45 anonim válasza:
"A lányos apák tragédiája."
A beteg lányos apáké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!