Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy a...

Mennyire normális, hogy a lányomnál már ilyen “témák” vannak barátokkal?

Figyelt kérdés
Ma hallottam a szobájában telefonálni. Hazajött munkából, és készülődött, mert azt mondta, megy valakivel találkozni, és közben a barátnőjével telefonált. Hallottam, hogy a szexről is beszélgetnek érintőlegesen, a barátnője meg a pasija szexuális életéről, és ahogy a lányom erről beszélt, úgy vettem ki, hogy neki is lehet már tapasztalata, ami furcsa nekem. Mikor találkoztam vele, kérdeztem kivel beszélt. Csak annyit válaszolt, hogy “csak Ágival” (a legjobb barátnője). Kérdeztem miről, kidugta a fejét a fürdőajtón, és egy ilyen fél mosollyal mondta, “szörnyen fontos, és sürgető barátnős ügyekről”, majd ment vissza. Csak a haját tűzte fel, azért volt nyitva az ajtó. Szóval igazából ő “természetesnek” vette ezt, és nem is nagyon válaszolt. Mostmár azon agyalok, hogy lehet randija van, pedig erre eddig nem is gondoltam. Csak azt mondta találkozik valakivel, nem említette, hogy randizna bárkivel. A lányom 19 éves egyetemista. Most nyáron dolgozik, a barátaival van, stb. Szinte csak aludni jár haza, sokszor azt sem.

2024. júl. 15. 18:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
91%
Már 30-an etetik a trollt. Mert ennyire hülye nem lehet egy szülő, és még le is írja...
2024. júl. 15. 21:30
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

31

Hidd el, egy valláskárosult még ennél is rosszabb tud lenni.

De ha még nem is vesszük ezeket az extrém eseteket: mikor 18 éves voltam, én magyaráztam el az anyámnak, hogy egy nő nem csak úgy tud maszturbálni, hogy feldug oda valamit, szóval a szexuális nevelés meg műveltség tud a béka segge alatt lenni eléggé...

2024. júl. 15. 22:03
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem.:(
2024. júl. 15. 22:10
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
#32 na azért az durva
2024. júl. 15. 22:16
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

"neki is lehet már tapasztalata, ami furcsa nekem"

Osztán miért is furcsa néked ez a 19 éves lányodtól?

Apácának készül, vagy mi van?

2024. júl. 15. 23:47
 36/45 anonim ***** válasza:
29%
Úristen ezek a kommentek. 30 éves nő vagyok, huszas eveimben több f.szt fogtam, mint kilincset, de az én anyám még azon is kiakadt, ha 20 évesen máshol aludtam, mégse jutott eszembe elhordani mindennek.
júl. 16. 00:31
 37/45 anonim ***** válasza:
92%

csak az első oldalt olvastam

Mi van akkor, ha hallja a 14 éves? Ennyi idősen nem tudja szerinted, hogy mi az a szex?

Nem értem az ilyen szülőket. Te 40 évesen születtél meg? Soha nem voltál fiatal, hogy abszolút nem emlékszel milyenek a tizenévesek?

júl. 16. 08:06
 38/45 anonim ***** válasza:
36%

Mostohaanyám is pontosan ilyen kretén, mint te :(

A gyereke 29 éves, de még egy nője nem volt.

júl. 16. 09:15
 39/45 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk te még simán az a generáció vagy, aki 19-20 évesen már az első gyerekét várta 🤣
júl. 16. 09:17
 40/45 anonim ***** válasza:
88%
Hát ja, ő nagyban cream pieozott, de a lánya legyen már apáca
júl. 16. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!