Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedvenc kpop girlgroupotok?...

Kedvenc kpop girlgroupotok? Ki a biasotok belőle?

Figyelt kérdés

Nekem:

(G)I-dle, bias: Soyeon

Itzy, bias: Chaeryeong

Blackpink, bias: Jisoo

Twice, bias: tzuyu,momo,sana,jeongyeon

Az ultimate biasom pedig Jisoo❤️

2023. jan. 4. 23:05
 81/127 anonim ***** válasza:
100%

79-essel teljesen egyet tudok érteni. Koreai zene rengeteg van és mind más-más stílust képvisel.

Aki szereti a Kpop-ot az sem hallgat meg minden számot, csak kiválogatja azokat amik a saját ízlésének megfelelnek.

És hogy ha az emberek többsége nem lenne ennyire szűklátókörű akkor tudná, hogy attól hogy ő most beírta Youtubra, hogy Kpop és meghallgatta az első dalt amit feldobott aztán azt mondta, hogy köszöni neki ennyi ebből elég volt attól még lehetetlen megítélni egy egész műfajt, ami ráadásul ennyire változatos.

Én például, én is egy tipikus mai fiatal vagyok, aki nem hallgat klasszikusokat csak könnyű zenét, ezért sem fogok felmenni gyakori kérdésekre és kezdem el osztani az észt a komoly zenéről, mert nem tudok róla eleget hozzá, hogy rendes véleményt alkothassak róla.

És ez a nem mindegy.

Nem értem egyeseknek miért fáj ennyire, hogy valaki nem azt szereti, amit ő. Miért nem tud csak egy egyszerű válrándítással szemet hunyni felette, ahelyett hogy elkezdi az embert provokálni és görcsösen próbálja meggyőzni őt az ellenkezőjéről...

2023. jan. 26. 16:38
 82/127 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írjátok felesleges, középszerű trollkodást próbálnak a résztvevők produkálni csak sajnos nem megy mert inkább szekunder szégyenérzetet kap aki olvassa 😃
2023. jan. 26. 19:41
 83/127 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, óriási, végigolvastam az összes kommentet :D

Hát akik itt a komolyzenével jönnek, hát komolyan :D Nincs vele baj, én is szeretem. De itt nyomatják egy kpop-ot szerető közösségnek, hogy xar a kpop és ki vannak akadva, meg más a barmok. Óriási :D hát igen, ilyen, mikor a családfád egy körforgalom! :D És akkor ahhoz kell IQ, hogy műfajnak hívja valaki a kpop-ot? hát ahhoz nem-e kell jógyerek, hogy olyan kérdés alatt ugass, ami nem is rád tartozik??? :D

Mert f.s :D igazából azt nem értem, hogy mit bánt, ha valakinek ez tetszik, ezt hallgatja, vagy zenei műfajnak hívja? Grammy-n is jelölik már őket, tehát egyre elismertebb. Gondolom fáj a kis lelkednek, hogy a 300 éve halott hapsidért nem rajonganak, vagy mi a baj? :D

2023. febr. 17. 21:55
 84/127 anonim ***** válasza:
100%

NewJeans: Hanni

GG közül csak őket hallgatom rendszeresen.

2023. febr. 19. 09:53
 85/127 anonim válasza:
100%

Blackpink: Lisa

Aespa:Karina

Itzy: ezt sose tudom eldönteni de talán Lia

Everglow: Yiren/Aisha

Red Velvet: Irene

(G)I-dle: Minnie

Twice: Mina

Le Sserafim: Kazuha (de valójában Garam 😢)

NewJeans:Hyein/Haerin (bár talán inkább Haerin)

Mamamoo: Wheein

Ive: Leeseo/Wonyoung

2023. febr. 19. 18:07
 86/127 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy „Ahhoz nem kell IQ, hogy egy olyan kérdés alatt beszélj arról, hogy mennyire rossz a K-pop?”! De kell ehhez! Én szeretem! Nem értem, hogy mi bajotok van azokkal akik szeretik! Meg hogyha nincs is akkor is miért írtátok le? Elolvastam majdnem az összeset! Csodálkoztam is, hogy rajtam kívül 85-en írtak! Ennyit még nem láttam ezen az oldalon! Amúgy a kérdezőnek mondom, hogy

Blackpink: Rosé! Többet lánybandát nem szoktam hallgatni, mert még a BTS-t szoktam!

2023. febr. 27. 11:02
 87/127 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz kell IQ*
2023. febr. 27. 11:03
 88/127 anonim ***** válasza:
17%
Ahhoz nem kell IQ*
2023. márc. 2. 19:00
 89/127 anonim ***** válasza:
100%

Blackpink: Rosé

Twice: Nayeon/Tzuyu

2023. márc. 15. 11:40
 90/127 ClassicMan ***** válasza:
0%
a kpop szar
2023. márc. 19. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!