Kedvenc kpop girlgroupotok? Ki a biasotok belőle?
Nekem:
(G)I-dle, bias: Soyeon
Itzy, bias: Chaeryeong
Blackpink, bias: Jisoo
Twice, bias: tzuyu,momo,sana,jeongyeon
Az ultimate biasom pedig Jisoo❤️
"Trollkodjatok máshol, ne itt. Köszi."
Mindjárt megyek máshova is.
"Zenei ízlés szubjektív dolog, mindenki azt hallgat, amit szeret."
Ez valamennyire igaz is. De sajnos vannak objektíven undorító dolgok. Hogyha a kpop helyett egy olyan "alkotást" vitatnánk meg, ami arról szól, hogy a Télapó beleszarik az ajándékokba, nem hinném, hogy ennyire védenéd a "zenei műfajt" (nem, nem hallgatok ilyen zenéket, csak sajnos a családom nagy része proli).
"Attól, hogy utálsz egy zenei stílust, attól még nem kell egy olyan kérdés alatt negatív és becsmérlő véleményt nyilvánítani, ami a műfaj kedvelőihez szól."
A műfajról alkottam véleményt, nem a műfaj kedvelőiről (bár a kpop fanok nagy része eléggé [az ügyvédem nem javasolja, hogy kimondjam ezt a szót a mai pc társadalomban]).
"Értelmes ember nem ócsárolja a másik zenei stílusát, mert az sértő, illetlen."
Nem értek egyet.
"Ezek a reakciók tökéletesen elárulták az iq szinteteket is, bár már az elejétől sejteni lehetett, hogy nem valami magas."
Hoppácska, macskanő kijátszotta az "iq-kártyát"! Miért kerül ez elő minden "vitában"?
"Remélem stroke-ot kapni és sírni sem fogtok ha ezután is mindenki hallgat k-popot vagy popot, lehet én is beteszek most egy kis Blackpinket 😃"
Nem hallgat mindenki kpopot vagy popot. És nagyon örülök, hogy nem tudom, mi az a blackpink.
Ironikusan hangzik, de maximálisan egyetértek veled. 😀
Aki ezen akad fenn, hogy ki milyen műfajt hallgat nem a legokosabb ember ezért jött az iq szint témába 😃
Így van, nem hallgatja mindenki ugyanazt, de kit érdekel ki mit hallgat? Mindenki azt hallgassa ami tetszik neki, pont. Senkit nem érdekel.
Nem azzal van a baj, hogy az emberek ezt hallgatják. Azzal van baj, hogy ez a "műfaj" létezik. Hadd mondjak egy példát.
Szép tavaszi reggel van. Szabadságon vagy. Felkelsz, hallgatol egy kis kpopot, elmész szarni, kinézel az ablakon és azt látod, hogy egy csöves éppen a küszöb felett guggolva telibefossa azt. Rászólsz, hogy "há' de csöves bácsi, ezt hogy képzeli?". Erre a csöves elkezd arról papolni, hogy mindenki szarjon oda, ahova akar, őt nem zavarja, hogy te wc-be szarsz, téged ne zavarjon, hogy ő a küszöbödre szarik. Jönnek szépen a csöves tette miatt felbátorodott aktivisták, és elkezdenek ott hümmögni, hogy mit szólsz bele az ő dolgába, milyen kevés az iq-d.
(a történetet Tom Six írta)
Mindenhol szembe jön ez az undorító kpop, és ezt nyomják a képembe 0-24. Reklámokon, buszon mellettem ülő pali fülhallgatóján, Öngyilkosok Klubján keresztül. És k*rvára idegesítő. 😀
"komoly zenét is játszottak már film jelenetek közben"
Mikor állítottam, hogy nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!