Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedvenc kpop girlgroupotok?...

Kedvenc kpop girlgroupotok? Ki a biasotok belőle?

Figyelt kérdés

Nekem:

(G)I-dle, bias: Soyeon

Itzy, bias: Chaeryeong

Blackpink, bias: Jisoo

Twice, bias: tzuyu,momo,sana,jeongyeon

Az ultimate biasom pedig Jisoo❤️

2023. jan. 4. 23:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/127 anonim ***** válasza:
100%
Ez mióta vita? Néhány idióta fröcsög, én, meg szerintem néhányan akik olvassák jót röhögünk rajta. A vita nagyon nem itt kezdődik 😃
2023. jan. 8. 18:09
 52/127 anonim ***** válasza:
0%

"Trollkodjatok máshol, ne itt. Köszi."

Mindjárt megyek máshova is.

"Zenei ízlés szubjektív dolog, mindenki azt hallgat, amit szeret."

Ez valamennyire igaz is. De sajnos vannak objektíven undorító dolgok. Hogyha a kpop helyett egy olyan "alkotást" vitatnánk meg, ami arról szól, hogy a Télapó beleszarik az ajándékokba, nem hinném, hogy ennyire védenéd a "zenei műfajt" (nem, nem hallgatok ilyen zenéket, csak sajnos a családom nagy része proli).

"Attól, hogy utálsz egy zenei stílust, attól még nem kell egy olyan kérdés alatt negatív és becsmérlő véleményt nyilvánítani, ami a műfaj kedvelőihez szól."

A műfajról alkottam véleményt, nem a műfaj kedvelőiről (bár a kpop fanok nagy része eléggé [az ügyvédem nem javasolja, hogy kimondjam ezt a szót a mai pc társadalomban]).

"Értelmes ember nem ócsárolja a másik zenei stílusát, mert az sértő, illetlen."

Nem értek egyet.

"Ezek a reakciók tökéletesen elárulták az iq szinteteket is, bár már az elejétől sejteni lehetett, hogy nem valami magas."

Hoppácska, macskanő kijátszotta az "iq-kártyát"! Miért kerül ez elő minden "vitában"?

"Remélem stroke-ot kapni és sírni sem fogtok ha ezután is mindenki hallgat k-popot vagy popot, lehet én is beteszek most egy kis Blackpinket 😃"

Nem hallgat mindenki kpopot vagy popot. És nagyon örülök, hogy nem tudom, mi az a blackpink.

Ironikusan hangzik, de maximálisan egyetértek veled. 😀

2023. jan. 8. 18:40
 53/127 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezen akad fenn, hogy ki milyen műfajt hallgat nem a legokosabb ember ezért jött az iq szint témába 😃

Így van, nem hallgatja mindenki ugyanazt, de kit érdekel ki mit hallgat? Mindenki azt hallgassa ami tetszik neki, pont. Senkit nem érdekel.

2023. jan. 8. 18:56
 54/127 anonim ***** válasza:
7%

Nem azzal van a baj, hogy az emberek ezt hallgatják. Azzal van baj, hogy ez a "műfaj" létezik. Hadd mondjak egy példát.

Szép tavaszi reggel van. Szabadságon vagy. Felkelsz, hallgatol egy kis kpopot, elmész szarni, kinézel az ablakon és azt látod, hogy egy csöves éppen a küszöb felett guggolva telibefossa azt. Rászólsz, hogy "há' de csöves bácsi, ezt hogy képzeli?". Erre a csöves elkezd arról papolni, hogy mindenki szarjon oda, ahova akar, őt nem zavarja, hogy te wc-be szarsz, téged ne zavarjon, hogy ő a küszöbödre szarik. Jönnek szépen a csöves tette miatt felbátorodott aktivisták, és elkezdenek ott hümmögni, hogy mit szólsz bele az ő dolgába, milyen kevés az iq-d.

(a történetet Tom Six írta)

Mindenhol szembe jön ez az undorító kpop, és ezt nyomják a képembe 0-24. Reklámokon, buszon mellettem ülő pali fülhallgatóján, Öngyilkosok Klubján keresztül. És k*rvára idegesítő. 😀

2023. jan. 8. 19:07
 55/127 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik műfajt nyomják egyébként, komoly zenét is játszottak már film jelenetek közben, gyenge hasonlatok ezek de többet nem is vártam megmondom őszintén 😃
2023. jan. 8. 20:00
 56/127 anonim ***** válasza:
8%

"komoly zenét is játszottak már film jelenetek közben"

Mikor állítottam, hogy nem?

2023. jan. 8. 20:30
 57/127 anonim ***** válasza:
97%
Arra reflektáltam ezzel, hogy a kpopot bizonyos helyeken nyomatják, nem nyomatják csak annyira mint minden más zenei műfajt.
2023. jan. 8. 20:35
 58/127 anonim ***** válasza:
3%
Hát azért jó lenne, ha 70-es évek lenne, ahol még mindenki normálisabb volt....
2023. jan. 8. 20:50
 59/127 anonim ***** válasza:
16%
Nem hangozhatott el olyan mondat, hogy "Az ultimate biasom pedig Jisoo"
2023. jan. 8. 20:51
 60/127 anonim ***** válasza:
88%
#59 jó tudni hogy neked egy bandában, könyvben és filmben sincsen kedvenc tagod/szereplőd/karaktered (ami ugye az ultimate bias), és hogy szerinted a hetvenes években se volt senkinek kedvence. Milyen izgalmas gondolataid vannak.
2023. jan. 8. 21:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!