Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedvenc kpop girlgroupotok?...

Kedvenc kpop girlgroupotok? Ki a biasotok belőle?

Figyelt kérdés

Nekem:

(G)I-dle, bias: Soyeon

Itzy, bias: Chaeryeong

Blackpink, bias: Jisoo

Twice, bias: tzuyu,momo,sana,jeongyeon

Az ultimate biasom pedig Jisoo❤️

2023. jan. 4. 23:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 veterán vas ***** válasza:
9%

Kérdező!

Vivaldi, Mozart, Beethoven műveit, már vagy 300 éve zenének hívják.

Az általad dicsőített "irányzat" mindössze egy szűk évtizedes multtal bír.

Gyere vissza pár száz év múlva, akkor majd hiszünk neked.

:D

2023. jan. 8. 13:35
 42/127 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért fáj valakinek az, hogy milyen zenét hallgat de elég ingerszegeny élete lehet az fix 😃

Én is hallgatok komoly zenét is de nem verem rá a nyalam és szólok le minden más műfajt. Ideje felnőni néhány embernek

2023. jan. 8. 13:43
 43/127 anonim ***** válasza:
0%
#41 igaz
2023. jan. 8. 14:11
 44/127 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként régen meg az akkor aktuális zenéket szidták úgyhogy ezért sincs értelme ennek a fröcsögésnek drága boomerek
2023. jan. 8. 15:16
 45/127 anonim ***** válasza:
5%

Azért a Queen, a Beatles, a Guns N' Roses vagy éppen a David Bowie még hallgatható volt. Sőt, ilyen mai zenék között is vannak olyanok, amitől nem akarom kitépni a fülemet (RHCP, Green Day, stb.). De ezek a nyivákoló femboyok undorítóak.

2023. jan. 8. 15:28
 46/127 anonim ***** válasza:
91%

#38: tökéletes példái vagytok annak, hogy

"Ha ő barom, akkor már én is az leszek, mert megtehetem!"

2023. jan. 8. 16:03
 47/127 anonim ***** válasza:
98%

#24 vagyok.

"PityuAPanda" és "Lajos Bajos"

Mikor fejezitek már be??? Trollkodjatok máshol, ne itt. Köszi.

Zenei ízlés szubjektív dolog, mindenki azt hallgat, amit szeret. Attól, hogy utálsz egy zenei stílust, attól még nem kell egy olyan kérdés alatt negatív és becsmérlő véleményt nyilvánítani, ami a műfaj kedvelőihez szól.

A kérdés azokhoz szól, akik szeretik ezt a műfajt. Nem arra volt kíváncsi a kérdező, hogy a ti szemetekben mennyire "legalja" ez a műfaj.

Én huszonévesen pl. nem hallgatok beethowen-t és hasonlókat, mert nagyon messze állnak tőlem, de attól még nem fogok más kérdések alatt "trollkodni", mint ti.

#44-nek pedig igaza van.

Nagyszüleim generációja nem szerette a 80-90-es évek zenéit, amiken szüleim generációja nőtt fel.

Értelmes ember nem ócsárolja a másik zenei stílusát, mert az sértő, illetlen. Nem tudom hány évesek lehettek, de úgy tűnik minimális kulturálódás sem szorult belétek, gratulálok!

2023. jan. 8. 16:46
 48/127 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a reakciók tökéletesen elárulták az iq szinteteket is, bár már az elejétől sejteni lehetett, hogy nem valami magas. Rettenetesen sajnálom a környezetetekben élő embereket, nem lehet egyszerű az életük.

Remélem stroke-ot kapni és sírni sem fogtok ha ezután is mindenki hallgat k-popot vagy popot, lehet én is beteszek most egy kis Blackpinket 😃

2023. jan. 8. 17:36
 49/127 ClassicMan ***** válasza:
81%
jaj, még mindig tart ez a vita
2023. jan. 8. 17:43
 50/127 ClassicMan ***** válasza:
11%
mi rosszat mondtam Lajos bajos?
2023. jan. 8. 17:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!