Kedvenc kpop girlgroupotok? Ki a biasotok belőle?
Figyelt kérdés
Nekem:
(G)I-dle, bias: Soyeon
Itzy, bias: Chaeryeong
Blackpink, bias: Jisoo
Twice, bias: tzuyu,momo,sana,jeongyeon
Az ultimate biasom pedig Jisoo❤️
2023. jan. 4. 23:05
72/127 anonim válasza:
javaslom, hogy a való életben is beszélgess emberekkel 😃
74/127 anonim válasza:
75/127 anonim válasza:
Ez nem kultúra. Ez a világ szégyene
77/127 veterán vas válasza:
Belenéztem amit #74 föltett.
Elfogadom, ha valakinek tetszik az ilyesmi, hallgassa, nézze.
Nekem nem jön be.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy csak a hangzás alapján, mekkora lenne a sikerük?
Kétségtelen, hogy dekoratív, jó megjelenésű lányok, de ha kizárnánk a képi világot, nem biztos, hogy annyira nagy lenne az érdeklődés irántuk. ;)
78/127 anonim válasza:
Személy szerint nem a képi világ miatt hallgatok zenét hanem azért mert tetszik 😃
79/127 anonim válasza:
#24 vagyok küldök szívesen több zenét is YouTube-ról, amik egyáltalán nem rosszak. A legtöbb embernek, akiknek mutattam ezeket, mind azt mondták hogy nem is olyan rossz, nem is tudták, hogy vannak olyan kpop számok, amiket simán meghallgatnak és simán a hallgatnató kategória még szerintük is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!