Kedvenc kpop girlgroupotok? Ki a biasotok belőle?
Nekem:
(G)I-dle, bias: Soyeon
Itzy, bias: Chaeryeong
Blackpink, bias: Jisoo
Twice, bias: tzuyu,momo,sana,jeongyeon
Az ultimate biasom pedig Jisoo❤️
Itzy: Chaeryeong
Mamamoo: Moonbyul
Twice: Sana
BLACKPINK: Rosé🌹
Twice: Jihyo
(G)I-dle: Minnie
Le Sserafim: Chaewon
BABYMONSTER (tudom, hogy még nem debütált): Chiquita, Pharita
Tudom, hogy nem kérdezted, de leírom. Bias wrecker:
BLACKPINK: nincs
Twice: Jeongyeon
(G)I-dle: Miyeon
Le Sserafim: Yunjin (remélem jól írtam le)
BABYMONSTER: nincs
Mit csönd?
Neked most komolyan azzal van bajod hogy nekünk mi a zenei ízlésu nk? Mert ahhoz is sok agy kell hogyha tudod magadról hogy nem szereted a kpopot vagy Koreát akkor nem hallgatod/nem szólsz hozza ahhoz a témához
Blackpink: itt sosem tudok dönteni, de most talán a 2 legfiatalabb, Rosé és Lisa.
BABYMONSTER: Ruka, Rora
(G)I-dle: Soyeon, Yuqi (Soyeon a My Bag óta😍😍, Yuqi meg az 1. bias-om volt)
Le Sserafim: Sakura, Chaewon
Twice: Jihyo
Itzy: Ryujin
Mamamoo: Hwasa
Akiket nem szeretek (tudom, hogy nem kérdezted):
Blackpink: itt nincs ilyen.
BABYMONSTER: itt Haram, és egy kicsit Ahyeon. Olyan nagyképűnek tűnik nekem valamiért.
(G)I-dle: Shuhua nem nagyon jön be. Valamiért a külsőről mondom el a véleményem. A belsőről már nem.
Le Sserafim: Yunjin ugyanaz, mint Ahyeon.
Twice: Jeongyeon, Chaeyeong.
Itzy: nincs.
Mamamoo: Wheein nem jön be annyira.
Ők ketten nem jönnek be. De a magyarázatát sem tudom. Csak nem jönnek be. Ennyi. Szóval nekem ennyi lenne. Az utálóknak meg: miért nem tudtok a saját dolgotokkal foglalkozni? Att, hogy még nektek nem tetszik, nekünk tetszhet. Hogyha meg visszahoznák a régi zenéket, én inkább olvasnék könyveket (úgy, hogy nem szeretek), mert nem szeretem azokat a zenéket. De én nem trollkodok a gyakori kérdések komment szekciójában, hogy mennyire utálom vagy nem utálom ezt meg ezt. Nem vagyok ezen az IQ szinten, mint ti. Nektek ebből tanulnotok kéne inkább, amit az előbb mondtam. Remélem ebből tanulni fogtok. Én kíváncsi lennék, hogy hány évesen írjátok ezt? Szerintem lehet ilyen 10 körül. 10-11! Nem tudom valami ilyesmi. Na mindegy! Remélem tanultatok ebből hater-ök! Sziasztok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!