Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedvenc kpop girlgroupotok?...

Kedvenc kpop girlgroupotok? Ki a biasotok belőle?

Figyelt kérdés

Nekem:

(G)I-dle, bias: Soyeon

Itzy, bias: Chaeryeong

Blackpink, bias: Jisoo

Twice, bias: tzuyu,momo,sana,jeongyeon

Az ultimate biasom pedig Jisoo❤️

2023. jan. 4. 23:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 anonim ***** válasza:
100%

Itzy: Chaeryeong

Mamamoo: Moonbyul

Twice: Sana

2023. jún. 4. 18:48
 102/127 anonim ***** válasza:
100%

BLACKPINK: Rosé🌹

Twice: Jihyo

(G)I-dle: Minnie

Le Sserafim: Chaewon

BABYMONSTER (tudom, hogy még nem debütált): Chiquita, Pharita

Tudom, hogy nem kérdezted, de leírom. Bias wrecker:

BLACKPINK: nincs

Twice: Jeongyeon

(G)I-dle: Miyeon

Le Sserafim: Yunjin (remélem jól írtam le)

BABYMONSTER: nincs

2023. júl. 1. 09:45
 103/127 anonim ***** válasza:
100%
#100 nem kussolunk, mert nekünk KPOP RAJONGÓKNAK szólt a kérdés. Nem nektek. Hogyha nem tetszik a műfaj akkor görgessetek tovább, vagy menjetek hallgatni a ti kedvenc zenéiteket. De egy pillanat és beküldök egyet.
2023. júl. 1. 10:09
 104/127 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tessék itt van néhány, válogassatok. Amúgy az 1. az a Blackpink legnézettebb MV-je csak szólok. A többi is tetszik nekem. Nézzétek meg, írjatok véleményt, aztán lehet eltünedezni innen☺💗! Bye bye👋!

2023. júl. 1. 10:19
 105/127 ClassicMan ***** válasza:
0%
undormány
2023. júl. 10. 15:25
 106/127 anonim ***** válasza:
100%
105 lehet, hogy neked az, de valakinek tetszik. Miért baj az hogyha ez tetszik valakinek ez? Neked nem tetszik. Mi megértjük ezt. Mi csak azt nem értjük, hogy NEKED! miért baj az, hogy valakinek ez tetszik!
2023. júl. 10. 15:57
 107/127 anonim ***** válasza:
100%

Mit csönd?

Neked most komolyan azzal van bajod hogy nekünk mi a zenei ízlésu nk? Mert ahhoz is sok agy kell hogyha tudod magadról hogy nem szereted a kpopot vagy Koreát akkor nem hallgatod/nem szólsz hozza ahhoz a témához

2023. júl. 10. 20:43
 108/127 anonim ***** válasza:
Engem kérdezel? (#102 vagyok)
2023. júl. 10. 20:47
 109/127 anonim ***** válasza:
100%

Blackpink: itt sosem tudok dönteni, de most talán a 2 legfiatalabb, Rosé és Lisa.

BABYMONSTER: Ruka, Rora

(G)I-dle: Soyeon, Yuqi (Soyeon a My Bag óta😍😍, Yuqi meg az 1. bias-om volt)

Le Sserafim: Sakura, Chaewon

Twice: Jihyo

Itzy: Ryujin

Mamamoo: Hwasa

Akiket nem szeretek (tudom, hogy nem kérdezted):

Blackpink: itt nincs ilyen.

BABYMONSTER: itt Haram, és egy kicsit Ahyeon. Olyan nagyképűnek tűnik nekem valamiért.

(G)I-dle: Shuhua nem nagyon jön be. Valamiért a külsőről mondom el a véleményem. A belsőről már nem.

Le Sserafim: Yunjin ugyanaz, mint Ahyeon.

Twice: Jeongyeon, Chaeyeong.

Itzy: nincs.

Mamamoo: Wheein nem jön be annyira.

Ők ketten nem jönnek be. De a magyarázatát sem tudom. Csak nem jönnek be. Ennyi. Szóval nekem ennyi lenne. Az utálóknak meg: miért nem tudtok a saját dolgotokkal foglalkozni? Att, hogy még nektek nem tetszik, nekünk tetszhet. Hogyha meg visszahoznák a régi zenéket, én inkább olvasnék könyveket (úgy, hogy nem szeretek), mert nem szeretem azokat a zenéket. De én nem trollkodok a gyakori kérdések komment szekciójában, hogy mennyire utálom vagy nem utálom ezt meg ezt. Nem vagyok ezen az IQ szinten, mint ti. Nektek ebből tanulnotok kéne inkább, amit az előbb mondtam. Remélem ebből tanulni fogtok. Én kíváncsi lennék, hogy hány évesen írjátok ezt? Szerintem lehet ilyen 10 körül. 10-11! Nem tudom valami ilyesmi. Na mindegy! Remélem tanultatok ebből hater-ök! Sziasztok!

2023. aug. 14. 23:53
 110/127 anonim ***** válasza:
74%
IVE-et elfelejtettem odaírni. Wonyoung a bias-om belőle. És nincs még ultim. (#109 voltam)
2023. aug. 14. 23:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!