Kedvenc kpop girlgroupotok? Ki a biasotok belőle?
Figyelt kérdés
Nekem:
(G)I-dle, bias: Soyeon
Itzy, bias: Chaeryeong
Blackpink, bias: Jisoo
Twice, bias: tzuyu,momo,sana,jeongyeon
Az ultimate biasom pedig Jisoo❤️
2023. jan. 4. 23:05
31/127 anonim válasza:
Szinte csak girlgroupokat hallgatok:D
Red Velvet- Irene, Seulgi
Loona- Kim Lip, Gowon, Hyeju
SNSD- Tiffany
Aespa- Karina, Giselle
IVE- Wonyoung, Rei
Lesserafim- Sakura, Kazuha
Blackpink- Rosé
Twice- Nayeon, Sana
Stayc- Yoon
Plusz nagyon sok más előadó, akiket szeretek hallgatni:D
UB: Irene
32/127 A kérdező kommentje:
Ketten akik leirtak azoknak koszi, akik meg szidjak 0 24be mert nincs eletuk azoknak azt uzenem hogy mashol adjatok ki a duhotoket vbarmi irant mint az en kerdesem alatt koszi
2023. jan. 8. 00:46
33/127 anonim válasza:
Ezt megpróbáltam elolvasni, de kifolyt a szemem.
34/127 anonim válasza:
Ja hát kérdező nem kell olyan emberek szintjére lemenni akik egy zenei műfajt habzó szájjal inzultálnak, nem sok ész szorult ezekbe általában 😃
35/127 anonim válasza:
Azért a kpopra zenei műfajként tekinteni....
Ahhoz is nagy ész kell.
36/127 anonim válasza:
Kedves kérdező. Szerintem k pop helyett olvasgasd a magyar helyesírási szabályt.
37/127 anonim válasza:
#34 ez csak vélemény kifejtés volt, elmondta a véleményét erről a szőrnyűségről. Mert persze más ezt megteheti mi meg nem.
38/127 anonim válasza:
Mások meg a Klasszikus zenére mondják hogy baromság. Pl volt aki kérdezte a GYK-ben hogy ki szereti a klasszikus zenét és valaki azt válaszólta hogy: a klasszikus zene egy szar, A popkultúra zenéje jobb. Ha már ő megtehette akkor már mi is megtehetjük
39/127 anonim válasza:
Én mindegyik műfajban hallgatok zenét, eszem ágában sincs leszolni egy zenei műfajt csak azért mert esetleg nekem nem tetszik bár ehhez is egy bizonyos iq szint felett kell lenni
40/127 anonim válasza:
Mi csak véleményt mondunk. De ahoz is nagy ész kell hogy ezt zenei műfajnak nevezzük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!