Metalt bírod?
Én meg ezen a " tudok helyesen írni, de most nem akarok" szövegen szoktam röhögni. Aki a valü életben tud helyesen írni, az akárhol tud. És nincs az, hogy nincs kedve, mert már berögződött az agyába az helyesírás.
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy megértettük egymást és értelmes vagy...
És hol olvastál te olyat, hogy az aki nem rockot hallgat, az hülye ? Mert szerintem sehol nem írtunk ilyet.
Az intelligencia nem a zenétől függ, hanem attól, hogy mennyire érdekli az embert a tanulás.
Az viszont nagyon is intelligencia kérdése, hogy el tudjuk fogadni a másik ízlését és zenei világát.
figyelj, ez az egész helyesírásos szöveg tök tudatos-legalábbis nálam. amíg jártam suliba, kitűnő volt a helyesírásom, mindig vártam pl.a fogalmazásokat, mert tudtam hogy nem fognak benn hibát találni, szóval ezt biztosan állíthatom, hogy tökéletes a helyesírásom, akérhol vagyok igen, belém van rögzülve hogy szépen, érthetően,és egy helyesírási hiba nélkül kell írnom....
de itt kit érdekel??
attol még értelmes vagyok, nem vagyok hülye, ha nincs kedvem éppen tökéletesen írni
és most remélem el tudtad olvasni, és nem kötsz bele a helyesírásomba ;)
..bocs találtam 1 hibát: akárhol akart lenni
és elfogadom, persze hogy mindenkinek más az ízlése.de nem kéne ilyen pasi az biztos...nem akarom pont a zenében keresni a mélyebb értelmet.....
..bocs találtam 1 hibát: akárhol akart lenni
és elfogadom, persze hogy mindenkinek más az ízlése.de nem kéne ilyen pasi az biztos...nem akarom pont a zenében keresni a mélyebb értelmet.....főleg ha csak bulizni akarok.
12:34 tegyük fel, hogy az iskolába a "4+4=8" így tanultad.
Ha itt megkérdezné valaki azt, hogy mennyi 4+4 akkor kilencet írnál, mert nincs kedved normálisan számolni?
Szíved joga eldönteni, én itt befejeztem, nem idegesítem magam rajtad már.
További szép délutánt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!