Metalt bírod?
engem meg a rock zavar nagyon, de eszembe se jutna hogy azon fáradozzak hogy lehetne kiküszöbölni....csak nem tartom normálisnak ez egészet.....de ha már itt tartunk, a mai világban semmi és senki nem normális:)
azért ahhoz képest hogy egymás ellentétei vagyunk, elég jol elbeszélgetünk itt...na mindegy,mindenki fogadja el olyannak a másikat amilyen, és kész.felesleges ilyeneken gondolkozni, hogy ez vagy az miért jo v.mért nem jó....nem vagyunk egyformák.
Ja, és ajánlom meghallgatásra ezt a számot:
http://www.youtube.com/watch?v=9aTVzmxsQtY
"1. Mikor Clinton beül a Lincolnba,
Mintha valamit titkolna.
Az arca itt van előttem,
Álmomban már lelőttem.
2. De te az orrodig se látsz,
Neked jó a McDonald's,
Neked elég ha Coca a kóla,
Te ugyanúgy tehetsz róla,
3. Hogy átbas ztak a reklámmal,
Ezzel az Amerika-lekvárral,
Ezzel a műanyag élettel,
Ahol annyi ember tévedt el.
4. Mint a háborúban a foglyok,
Csak a parabolamocskot fogjuk,
Ahol minden nő tökéletes,
És minden férfi izmos.
5. Meg a legjobb mosópor,
Ami a fas zom tudja, hogy mos,
Meg az izomagyú Miki egér,
Aki bárkit megöl a kokainért.
6. Meg a néger csaj az utcán,
Aki nincs még tizenöt éves,
De húszér' kúr és tízér' szopik,
És talán még nem AIDS-es.
7. Meg az öccse, akinek pénz kell a cuccra,
Beléd rakja a kést.
De mielőtt elkapnák a yardok,
Bekap egy aranylövést.
8. Meg a bedeszkázott ablakai
A halált hordozó háznak,
A nyomornegyedek bűze,
Ahol a háromévesek fáznak.
9. Itt is ez megy, csak durvában,
Ahol csuklóig vagy a kur vában,
De talpra kell, hogy állj,
Az ütés bármennyire fáj.
10. Nem kell hajó, nem kell repülőgép,
Van mit ennem, van hol aludnom még,
Nem kell hajó, nem kell repülőgép,
Nyugodt vagyok, a Vadnyugat itt van...
...rég"
Én viszont kiküszöbölöm, mert idegesít. És sokkal szívesebben hallgatom azokat a számokat, amiket szeretek, de ha te ilyen mazochista vagy, egészségedre.
Amúgy vicces, hogy ezt mondod. Mert már nem egy ember próbált az elfogadásra rábeszélni. Téged és nem engem. De én vagyok ilyen hülye, hogy képes voltam veled oldalakon át "beszélni".
discoba se nyomatnak ugyanoylan zenét...amugy meg utálok discoba járni mert nem az én stilusom az a bulizás, meg a sok fiatalt is utálom, hogy ott rázzák a seggüket...de attol még csak discot hallgatok...meg van pár rock szám, de nem a durvábbikból) nem No thanx vagy mi az nem ilyenre kell gondolni.....)
amugy meg ezek a hörgös zenék is ugyanolyak...akkor??
és milyen szöveget énekelnek bennük? vagy miröl szolnak? erre is kiváncsi vagyok..olyat nem irjatok hogy ha tudnál angolul, megértenéd....nem tudok, de nem is ez a lényeg
:)
Mondtam már, hogy a death metált, grindcore-t, meg ilyesmit én sem szeretem, de te még mindig ezen lovagolsz.
AMúgy van egy nagyon egszerű megoldás. Fogod, beütös gugliba a szám címét, mellé, hogy lyrics és láss csodát, kiadja a szöveget.
tankcsapdát azt meg szeretem amugy is, ezt a számát annyira nem, de értem a mondanivalóját,ha azért linkelted be.
a szextárgy volt a legjobb különben meg...igaz a szöveg kicsit..érdekes de nekem bejött .)
a jönnek a férgek meg kifejezetten pont egy lázadó dal, egyszerüen mondva, a mai világ, meg az emberek ellen...aztán akik irták, közbe ök is ugyanolyanok.....szoval felesleges ilyen számokat gyártani
ez az élet, el kell fogadni.amugy meg engem is idegesitenek az ilyen rockerfélék mint te...dehát, ez van.....ti teljesen hülyének nézitek a "disco"sokat-de ti aztán nagyon bölcs gondolatokkal rendelkező,okos, intelligens emberek vagytok.....hát persze, csak van pár kivétel köztetek is ....nem is1....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!