Metalt bírod?
Én azt nem mondtam, hogy "nálunk" nincsenek idióták és azt sem, hogy diszkósok közt nincsenek intelligens emberek.
De kettőnk közül te nem értesz emg egy tök egyszerű dolgot és az már nem az én és a "rockerekfa-szfejek"-ahogy írtad- hibája.
Te egy dolgot csinálsz. Elmondjam mit? Beállsz a sorba, mégpedig az amerikát majmolók sorába. És én éppen ezt utálom a mai fiatalokban. Ja, és:
ki majmolja amerikát? huu.nem semmi vagy:) micsoda következtetéseket tudsz levonni pár sorból...:)
biztos nagyon jo emberismerö lehetsz, gratulálok.
de azt még mindig nem irtátok le, mi a mondanivalüja egy ilyen általatok szeretett zenének ..:)
és nem akarok rákeresni, mert a ti véleményetek érdekel,de persze nem muszáj leirni.
hát, ez igaz, rockerek között is vannak alkeszok, és tök normálisak, de ugyanugy a discosok között is vannak tök hülyék, és normálisabbak....ezért nem kell általánosítani.
de még mindig elfogadottam egy discos zene, ha megkérded az embereket, mint egy hörgős nem tudom mi....
én régebben(15-16 évesen) mindig alvint, junkiest, tankcsapdát,ossián, meg hasonlókat hallgattam, de már kinöttem ezekböl ,mert lázadás az egész.....na meg persze ök is már hol vannak....nem sok uj zenéjük van, ha van is, nem jok annyira mint régen,....
igen, tudok olvasni, kosz a linket...de nekem nem is kell hogy gyönyörü dolgokról szoljon egy zene.....meg csak a szépröl és jóról.....de nem kell hajat rázni, meg hörögni-visítani mint az elmebetegek......
egy ilyen számnak is van mondanivalója, csak lehet nem értitek: http://www.youtube.com/watch?v=YqfMk1hBNKE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!