Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Metalt bírod?

Metalt bírod?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 08:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 anonim ***** válasza:
90%
Nem, egyáltalán nem örülök. Csak fő a fejem helyetted is. Én azt gondolom, hogy 22 évesen már felnőtt az ember, értelmes, van rálátasa a dolgokra. Szóval lehet, hogy 22 éves vagy, de agyilag maradtál 12 évesen, mert a 10 éves unakahugom csinálja ezt. Nála nincs más zene, csak a Miley Cyrus, Sp stb. Ő szokott fújolni, ha más zenét hall, de neki el lehet nézni, mert GYEREK. De te már nem vagy az, így tőled ELVÁRNÁ az ember, hogy toleránsabb legyél.
2010. szept. 12. 16:31
 72/138 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérlek szépen. A médiát azért nem érdekli, mert az ilyen agymosottaknak (mint te) adja a szájába a sok mocskot és itt nem csak a zenéről van szó. Mert az olyan emberek, mint te a könnyen befogadható számokat, a fülbemászó dallamokat. Szerinted, ha a rádióban leadnának egy Saxon számot, akkor a hallgatóság hány százaléka maradna azon a frekvencián és hallgatná ?
2010. szept. 12. 16:35
 73/138 anonim ***** válasza:
0%

lehet hogy nem vagyok elég érett 22 évesen....de hol érdekel? nem lehet senki tökéletes....én csak szeretném megérteni hogy miért hallgatják ezeket az általad jónak vélt zenéket sokan.....hogy mi a jó benne...de ugy látszik, normálisan, számomra érthetöen senki nem fogja elmagyarázni..

oké, nem is lehet....de nem is érdekel már :)

maradok a disconál, és mindenki azt hallgat amit akar :- )

2010. szept. 12. 16:35
 74/138 anonim ***** válasza:
0%

nahát pont ez az....normális embert nem érdekel olyan hörgős, visítós zene...mert igénytelen, ugyanugy mint a mulatós....dehát mindenki nem szerethet ugyanolyan stilusu zenét, milyen unalmas is lenne, igaz?

pont ezért csinálnak különbözö stílusú zenét...hogy az emberek különbözzenek egymástol, és legyen miröl beszélni...nem csak 1 stilusrol, meg életfelfogásrol.

2010. szept. 12. 16:38
 75/138 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondtam neked, de ész. Mindenki maradjon a saját zenéjénél. Én sem kértem, hogy magyarázd el, hogy mi a jó abban a számban. Mégis mi ? Ugyanazon ütem, ugyanazon szöveg, ugyanazon monotonitás. Az meg a francot érdekli, hogy lehet rá bulizni. Mert mindenféle zenére lehet bulizni. Én is beletudok kötni sok mindenbe, de nem tettem, emrt elfogadtam, hogy te ezt szereted, kész. Úgyhogy ne akard megérteni, mert sajnos nem tudod felfogni.
2010. szept. 12. 16:38
 76/138 anonim ***** válasza:
81%
16:35 nek szolt az utolsó
2010. szept. 12. 16:39
 77/138 anonim ***** válasza:
14%

ok.de akkor sem tudom felfogni ezt a stilust, hogy mi a jó benne.és mondjuk , ha olyan helyen vagy, ahol pl disco vagy valami nyálas zene szól, téged zavar is? elmész onnan? vagy megjegyzed hogy nem tetszik? de legyen ez akármilyen normális zene...

mert egy normális" ember , ha megjallja ezeket a hörgős, ordibálos zenéket, tuti elmenekül, vagy ha rádioban hallja, elkapcsol...

és nem igényes zene egyáltalán

de felfogtam , hogy ez is 1 stílus,...csak nekem tul..érdekes.igy egyszerüen fogalmazva

na mindegy:)

2010. szept. 12. 16:47
 78/138 anonim ***** válasza:
100%

Te bajod, ha nem bírod felfogni.

Képzeld, nálunk suliban szinte minden szünetben bekapcsolják a sulirádiót és a stúdióból folyamatosan ilyen zenét nyomatnak. Nem mondom, eléggé zavar, de egyszer sem mentem oda és nem húztam ki a rádiót a konnektorból önkényesen. Megtaláltam a megoldást: MP4, rajta azzal a zenével, amit szeretek.

Ami meg a másik oldalt illeti (bár nem szeretek általánosítani): ha netalántál leadtak egy-egy Metallica, Ossian, AC/DC számot, akkor rohantak kikapcsolni a zenét, szidták a stúdióst és a telefonjaikról ordították a zenét.

Magyarán, nagyon zavar ez a zene, de elfogadom, mert sikerült megoldanom a kiküszöbölését.

2010. szept. 12. 16:52
 79/138 anonim ***** válasza:
100%
*ordíttatták
2010. szept. 12. 16:53
 80/138 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a diszkóban mi a jó? És pont ilyenek miatt nem is járok diszkóba, mert minek? 8 percig szól ugyanaz, aztán 10 másodperc szünet és megint.
2010. szept. 12. 17:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!