Metalt bírod?
lehet hogy nem vagyok elég érett 22 évesen....de hol érdekel? nem lehet senki tökéletes....én csak szeretném megérteni hogy miért hallgatják ezeket az általad jónak vélt zenéket sokan.....hogy mi a jó benne...de ugy látszik, normálisan, számomra érthetöen senki nem fogja elmagyarázni..
oké, nem is lehet....de nem is érdekel már :)
maradok a disconál, és mindenki azt hallgat amit akar :- )
nahát pont ez az....normális embert nem érdekel olyan hörgős, visítós zene...mert igénytelen, ugyanugy mint a mulatós....dehát mindenki nem szerethet ugyanolyan stilusu zenét, milyen unalmas is lenne, igaz?
pont ezért csinálnak különbözö stílusú zenét...hogy az emberek különbözzenek egymástol, és legyen miröl beszélni...nem csak 1 stilusrol, meg életfelfogásrol.
ok.de akkor sem tudom felfogni ezt a stilust, hogy mi a jó benne.és mondjuk , ha olyan helyen vagy, ahol pl disco vagy valami nyálas zene szól, téged zavar is? elmész onnan? vagy megjegyzed hogy nem tetszik? de legyen ez akármilyen normális zene...
mert egy normális" ember , ha megjallja ezeket a hörgős, ordibálos zenéket, tuti elmenekül, vagy ha rádioban hallja, elkapcsol...
és nem igényes zene egyáltalán
de felfogtam , hogy ez is 1 stílus,...csak nekem tul..érdekes.igy egyszerüen fogalmazva
na mindegy:)
Te bajod, ha nem bírod felfogni.
Képzeld, nálunk suliban szinte minden szünetben bekapcsolják a sulirádiót és a stúdióból folyamatosan ilyen zenét nyomatnak. Nem mondom, eléggé zavar, de egyszer sem mentem oda és nem húztam ki a rádiót a konnektorból önkényesen. Megtaláltam a megoldást: MP4, rajta azzal a zenével, amit szeretek.
Ami meg a másik oldalt illeti (bár nem szeretek általánosítani): ha netalántál leadtak egy-egy Metallica, Ossian, AC/DC számot, akkor rohantak kikapcsolni a zenét, szidták a stúdióst és a telefonjaikról ordították a zenét.
Magyarán, nagyon zavar ez a zene, de elfogadom, mert sikerült megoldanom a kiküszöbölését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!