Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Metalt bírod?

Metalt bírod?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 08:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:
100%

Bammeg, akkor hallgasd azt! Kit érdekel, hogy mit gondolsz ?

Húzz már el a francba !

Amúgy véletlenül nem te vagy az a gyökér, aki feltette azt a kérdést, hogy rockernek vagy discosnak jobb lenni ? Ott is ezzekel "érvelt" a kérdező a metál ellen: jajj, de hát nem lehet rá bulizni, meg fiatal korban nehogymár koncertre menjünk diszkó helyett stb.

Ha igen, akkor téged kezeltetni kéne, és ezt hót komolyan mondom.

2010. szept. 12. 12:02
 32/138 anonim ***** válasza:
80%

nem, nem én tettem fel azt a kérdést....:)

amugy negem se nagyon érdekel ki mitt hallgat..de kiváncsi vagyok hogy nektek milyen a lelki világotok..söt amiket belinkeltetek még nem is durva....hallottam már roszabbat is amitöl feláll a ször a hátamon.....az zene? vagy lázadtok mindig valami ellen?nem értem akkor sem az ilyen embereket...tudom hogy a mulatos sem jobb, viccböl irtam...mert ugye igénytelen....de arra legalább tudok bulizni bas zki---föleg ha bevok rugva....: )

L22

2010. szept. 12. 12:06
 33/138 anonim ***** válasza:
100%

Milyen a lelki világom ? Hm, lássuk csak. Visszahúzódó vagyok, kevés önbizalmam van, otthon ülős típus vagyok, szeretek nevetni, kedves vagyok az emberekkel ( ha velem is azok) és empatikus. Szeretek művelődni, múzeumba járni, új dolgokat megismerni. Ilyen a lelki világom. Gondolom, te azt hiszed, hogy minden metálos szúz lányokat áldaz koncert előtt és kecskék vérét issza lezárásul, mi ? Hogy vadállatok vagyunk, önzők és sátánisták. Hát nem...

Gondolom a rosszabra a hörgés érted. Nos, aki nem szereti, az nem érti, hogy mi a jó benne. De tudnod kell, hogy ez nagyon nem arról szól, hogy üvöltök mint az állat, aztán keresek egy bandát, egy kiadót aztán kész is. Nem. Ezt is ugyanúgy tanulni kell, mint akármi mást. És nagyon is hasznos, kitolja a hangtartományt.

De itt neked senki nem fog magyarázkodni, ha nem érzed azt, hogy neked kell a metál, mint a levegő, akkor sosem érted meg, hogy mi mit szeretünk benne. Ez van, fogadd el. Én sem írok be minden Lady Gagás kérdésbe, hogy "jujj, ilyet hogyan tudtok hallgatni ? Hallgassatok normális zenét " Mert hogy kinek mi a normális zene, az teljes mértékben szubjektív.

2010. szept. 12. 12:15
 34/138 anonim ***** válasza:
100%

12:06 nem nagyon reklámoznám, hogy 22 évesen nem sikerült elsajátítanom a magyar helyesírás szabályait vagy esetleg írjál oda hetet az nem annyira szánalmas. Másrészt én személy szerint alternatív rockot részesítem előnyben, de metált is szívesen hallgatom (Disarmonia Mundi, In Flames, Soilwork ...). A lelki világunkkal pedig egyáltalán nincs semmi gond, ezt bátran kijelenthetem minden metálos kolléga nevében, nekünk ez a zenei stílus jön be és kész. Ha érdekel a véleményem a diszkós zenéről akkor beidézem egy másik hozzászólásomból, a ti intelligenciaszintedre lebutítva, hogy könnyen megérthesd:

"vegyé ármáni övet meg rakjá láncot a nyakadba meg rózsaszín pulcsit az sem hátrány ha hetero vagy csak jól játszd el a meleg szerepét, szívjad magadba a rákot mialatt a diszkóban vagy minden 5 percben, mindegy hogy alkohol, drog vagy cigaretta formájában. kezdj el táncolni olyan zenére amelyben egy 3mpes sémát lejátszanak kb 60x és így meg is van a 3 perces szám, amit persze hallgatni nem lehet, táncolni rá nem lehet de próbálj valamit kihozni belőle, hogy hazavihess egy lányt aki másnap arra sem fog emlékezni, hogy melyik földrészen járt, 9 hónap múlva meg a gyerek apját keresi a Mónika sóban"

2010. szept. 12. 12:18
 35/138 anonim ***** válasza:
83%

igen igazad van. amugy tudom milyenek a rockerek, mert sok ismerösöm van, és tudom hogy joszivüek, kedvesek, barátságosak-műveltek, és lehet velük beszélgetni..ez a véleményem roluk.

csak azt a sok hülye-igen a hörgős:)- zenét nem tudom megérteni..hogy hogy lehet azt élvezni....meg szeretni:S

na mindegy.mindenkinek más az izlése,...

2010. szept. 12. 12:20
 36/138 anonim ***** válasza:
100%
Számomra elképzelhetetlen más zenét hallgatnom, mint Rock, AltRock, Metal, Indie, mivel mindegyikben találok valami olyat ami nem felel meg az ízléseimnek... amit órákon át tudnék sorolni, de inkább most kihagynám ezt a részt
2010. szept. 12. 12:22
 37/138 anonim ***** válasza:
100%
*kifogásolnivalót
2010. szept. 12. 12:23
 38/138 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, jól mondod. MIndenkinek más az ízlése. Ezért nem is kell megértened, sőt szeretned sem kell. De igenis, fogadd el, hogy van ilyen zene és vannak olyanok, akik ezt szeretik.

12:15-ös voltam.

2010. szept. 12. 12:23
 39/138 anonim ***** válasza:
82%

istenem ez a helyesirasos szöveg is....nem vagyok rocker, discos zenét hallgatok, söt néha mulatósat, de a helyesirásom kitünö, csak most épp lehet nincs kedvem oylan tökéletesen irni, mert nem érdekel, meg ugyis tudom, hogy el tudjátok olvasni ugy is...

amugy meg nem vagyom aza tipikus discos csaj, szoval náluk semm kell általánositani-...nem ku rválkodok a bulikban, és nem iszom le magam annyira hogy másnap azt se tudjam hol voltam elözö éjjel..

szoval ezt a helyesirási szöveget haygjátok, mert röhögnek kell rajt...tudok én helyesen irni, ha akarnék...;)

2010. szept. 12. 12:25
 40/138 anonim ***** válasza:
13%
JA ,és az intelligenci egyáltalán nem függ attól ki milyen zenét hallgat...attol lehetek én is normális, hogy nem hallgatok rockot...
2010. szept. 12. 12:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!