Metalt bírod?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 08:03
21/138 anonim válasza:
Ezt se szabad kihagyni
22/138 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ovBNnm4EqRE
akkor már inakbb ez:) 12:27 voltam..ezt még énis meghallgatom..igaz régi...
23/138 anonim válasza:
24/138 anonim válasza:
Figyelj már, kedves 80-as ! Húzz már a búsba, ha azzal a csökött agyaddal nem bírod felfogni, hogy más zene is létezik annál, amit te hallgatsz ! Menj egy Lady Gaga fansite-ra, aztán ott nyald a seggét, de senkit nem érdekelsz itt! Csak úgy mellékesen megjegyzem.
25/138 anonim válasza:
Lédi gaga szégyen, te meg takarodjál anyádba. Szádbalépek bmeg, 46-os lábam van, nem fogod megköszönni.
26/138 A kérdező kommentje:
2010. szept. 11. 18:51
27/138 anonim válasza:
28/138 anonim válasza:
hamár iron maidennél és rammsteinnél tartunk
29/138 anonim válasza:
14:58-as vagyok, hát nagyon kemények vagytok ba szki :)
Lady gaga legalább dallamos....metallicát meghallgatom, de van szar száma, mind minden elödadónak, Iron Maiden se rossz....de ezekre bulizni...jézuuus.nem is lrtelek titeket
oké tudom mire gondoltok, hogy legalább van értelme a szövegnek, meg mondanivalója...blabla.értem én.
de bulizni akkor sem tudnék rá..
30/138 anonim válasza:
még mindig jobb a mulatós :) hehe .P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!