Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a kedvenc kpop bandátok?

Mi a kedvenc kpop bandátok?

Figyelt kérdés

Én nagyon sokat hallgatok pl: TWICE, Red velvet, Oh my girl, ANS, Apink, CLC, Favorite, April, Loona, Momoland, Mamamoo, Itzy, (G)I-dle, AOA, BLACKPINK, Dreamcatcher, Everglow, Got7, Girls generation, Gfriend, Ateez, Izone.

Szólok: Chungha, Sunmi.

2020. júl. 12. 11:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem azoknak járna a bocsátkérés akiket te bántottál meg a hozzá nem értéseddel. Egy olyan témába rúgtál bele, aminek nagyon nagy tábora van és igenis agresszívan fognak reagálni az ilyen lealacsonyító hozzászólásokra. Ha nem a te világod akkor minek kommentelsz ehhez a témához. Már bocsi de nem szeretem azokat akiknek csak negatív megnyilvánulásuk van. A tipikus negatív kommentelők akik mindig csak a feszkót csinálják egy-egy topicban.

Gondolom az ilyenek nincsenek magukkal megelégedve vagy az életükkel vagy nem tudom, de ne másokat ugassanak le.

2020. aug. 6. 23:12
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan szakértők.. Akkor támogassátok a rabszolgatartást. Nekem8.
2020. aug. 6. 23:17
 33/44 anonim ***** válasza:
78%
Te melyik rabszolgatartást támogatod? a nyugatit? Vagy az miért nem az a te meglátásod szerint? Miben különbözik? Vagy abba sem látsz bele? Mert akkor nem magyaráznál baromságokat. Bocsi, de majd ha egy kicsit is kezded kapizsgálni ezt a világot akkor beszélgetünk és meghallgatom a véleményedet. Mert ne haragudj neki akinek fogalma sincs az egészről az ne alkosson már véleményt. Tudom , hogy ebben az országban mindenki "szakértő" (tele vagyunk önjelölt orvosokkal, politikusokkal, közgazdászokkal stb.) és leugatjuk azt aki tényleg ért a dologhoz, ez itt divat, csakhogy ez nem biztos, hogy jó. Nagyon nem szeretem az ilyet. Akinek nincs információja az maradjon már csöndbe. Hidd el senki nem fog azért butának tartani mert nem szólsz hozzá valamihez.
2020. aug. 6. 23:25
 34/44 anonim ***** válasza:
84%

Nem rabszolgák!!!!

Ők akarják maguk, nem erőltetik!!!

Maguk mennek gyakornokoknak. Persze miután debütálnak, nem csinálhatnak azt amit akarnak, de akkor se rabszolga!!!

A rabszolga az akit erőszakkal kényszerítenek dolgokra!

Ha te ezt rabszolgaságnak hívod amit a dél-koreaiak művelnek, akkor bizony komoly bajok vannak!

2020. aug. 7. 07:47
 35/44 anonim ***** válasza:
52%
Bármelyik a blackpinken kívül... rosszul vagyok mar attól a túlhypeolt énekelni nem tudó semmitől. Meg csak nem is néznek ki jól. Meg a csökött agyú fanjaik Queenezésétől is... megmutstnam en nekik, hogy mi az a Queen.
2020. szept. 23. 02:31
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

26 a kettes pontban amikor írtad miles-t... lehet össze tévesztettél 1-sel... mindegy... azért ne őt hozd fel példának! oke...?

teljesen más amikor egy konzervatív kelet ázsiai országbéli 16-17-18 éves lányra húzatnak fel olyan rövid nadrágokat hogy kint van a fenekük és megint más amikor már egy kiélt eltorzult látvány prosti csinálja! akinek már meg volt 100 foci csapat...

a koreai kultúrában ahogy észre vettem a mentális fejlődés teljesen máshogy van itt azért már 14-15 évesen elérnek a gyerekek egy mentális érettséget meg már ilyen 18-19 évesen felnőttek de koreában úgy vettem észre hogy kitolódik náluk ők kb ilyen 23-24 évesen érik el az itteni 18 éves kort... (persze lehet a tapasztalatok hiánya miatt mert ahogy mondtad ázsia más beidegződésű itt nyugaton meg már előbb megtapasztalnak az emberek sokkal több mindent mint ott a kpop idolok vagy úgy az átlag emberek!

34 kicsit láss át a sorok között nem védeni akarom egyest de tény fiatal naiv tinikként mennek oda semmit nem tudva a valós dolgokról! meg hát ezt hívják modern rabszolgaságnak! a szerződés nagyon keményen kötelezik őket és hát több száz millió kell nekik vissza fizetni ha fel akarják bontani... na azért az sem ártatlan dolog...! az meg a másik hogy ezek a cégek szinte az idolok minden percükről döntenek! a telefon elkobzása alap az első 3-4 évben! az első években megvan szabályozva az is hogy hova mehetnek kikkel beszélhetnek meddig mehetnek meg szinte minden...! jó persze egy idő után kialakul egy bizalom de csak akkor miután visszafizettek mindent és bevétel is van! de utána is nagyon de nagyon kell vigyázniuk hogy mit csinálnak mert hát komoly jogi következményekre számíthatnak! azért semmiféle képen sem irigylésre méltó és nem is követendő példa a kpop idolok!

lehet hogy le dolgoznak 15-18 órákat de ezeknek meg lesznek az egészségügyi következményei évek múlva! a szorgalmuk tényleg ámulatos de nem példa értékű

valamint 1000% hogy úgy is feltudna maradni ha nem lenne ennyire mocskos! ha nem lenne ekkora szexuális kizsákmányolás túlhajszolás valamint ilyen jellegű korlátozások pl randi meg hasonlók

és igen tucat gyártottak!!! akárki bármit mond ebben nincs igaza! a számok már kezdenek nagyon ugyan azok lenni szinte kiadják ugyan azt a számot pl a bts meg blackpink már évek óta! és hát igen mind stílusban mind technikailag a legtöbb kpop szám ugyan az vagy nagyon hasonló! nagyon kevés az egyedi...! de most pl a bighit miatt a seventeen gfriend nuest számai és látvány világa megegyező! pl a gfriend eléggé egyedi számokat adott ki mindig azaz sosem volt ugyan az mindig eltérő stílus tempó stb de az utobbi két szám sokkal gyengébb lett a klip is meg hát érződik a bighit producerek rajta hogy ez a techno hiphop megy bennük végig... a seventeen-nel is ezt látom...! nagyon el qurta ezt a két bandát!

a bp meg már szuper szánalmas és undorító! főleg azzal a fagyis számmal!

4 számuk ugyan az szinte "trampapa prampapa"

ez egy újabb nagy lejtő a kpop-ban... valószínűleg minden banda most nagyon lesüllyed mert hát... már mindegyik 4-5 éves minimum... nem tudnak újat mutatni azt a cégek így építik le őket mert ugy is jönnek az új bandák amiket terveznek szóval most minden sz.a.r.t megcsináltatnak az idolokkal

ez is mutatja mennyire tömeg gyártott az egész...

2020. szept. 24. 01:32
 37/44 jiminolyanaranyos ***** válasza:
100%

hey :P szemely szerint sok bandat hallgatok:3,,de a kedvencem most a stray kids

akiket meg szeretek:

fiuk: bts, enhypen, txt, nct

lanyok: blackpink, itzy, twice, mamamoo, momoland, loona

szoloo: CL, chanmina, jessi,

2021. júl. 19. 19:19
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
16-os :) Tudom, hogy régi kérdés, pont 2 éves, lehet senki nem nézi már, de annyira büszke vagyok, mikor valaki megemlíti az SF9-t :) Igaz, én a válaszod után egy évvel kezdtem Kpopot hallgatni, tehát elég gyatra még a tudásom, de ők nálam a nagy kedvenc és a SKZ :)
2022. júl. 14. 22:09
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
BTS a kedvencem💜💖😍
2022. aug. 14. 17:56
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

BTS sok bandát megpróbáltam de ők a leges legjobbak. Árad belőlük a szeretet és a törődés amit egyik másik banda sem tudott visszaadni.

Rajtuk kívül még a Teen Top ot szoktam néha hallgatni.

2022. okt. 25. 02:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!