Nektek ki a kedvenc bandátok kpopban? Belőle meg a kedvenc tagotok?
Exo-Kai BTS-Jin BigBang-T.O.P
És még van egy csomó 😍
BTS-Yoongi
BIGBANG-T.O.P(UB-m)
GOT7- JInyoung, JB
Day6- Wonpil
EXO-Chaenyol
és a többi és a többi :D
4-es vagyok 1.-nek:
SEUNGHYUN AZ ENYÉÉÉM xd
(amugy ne vedd magadra, viccelek lol)
Bts(ub banda), Bigbang, Got7, Exo, SHINee, B.A.P, Monsta X, Block B, Seventeen, Vixx, Nct 127, Infinite, SS501, ZE:A,Super Junior(Heechul), KARD, Red Velvet, BlackPink, Twice, AOA(Jimin, Choa) , Pristin, Mamamoo, 2ne1, Sistar, 4Minute(Hyuna), EXID
Így hirtelen ennyi jutott eszembe. Több bandát hallgatok, de ezek a kedvenceim♥️
Amúgy, mint láthatjátok, csak néhány bandából van biasom, a többiből nincsen, nem tudom miért:D
BigBang, Shinee, BTS, AKMU, Exo, Block B, B.A.P, Day6, VIXX, 24K, Got7, Winner, Monsta X, Hotshot, iKON, Super Junior, Up10tion, The Roses, BtoB, B.I.G, Speed, KNK, K.A.R.D, Apink, Exid, Gfriend, SNSD, Girl's Day, Aoa, Twice, Bolbbalgan4, Lucky J
Sok bandat hallgatok meg rajtuk kivul, de nekem ok a kedvenceim. :D Mindegyik bandabol ugyanugy szeretem a tagokat :D
1.B.A.P-Daehyun
2.Got7-Bambam
3.Exo-Chanyeol
4.Monsta X-Wonho
5.BTS-Jimin
Ub bandák: Bigbang-Seungri (UB), Shinee-Minho, Got7-Jackson (de így valójában voltak mert a többi tagot is megszerettem)
És még bandák akiket nagyon szeretek és szintén a többi tagot is: Winner-Seunghoon, ikon-June, Vixx-Hyuk, b.a.p-Jongup szerintem kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!