Melyik a kedvenc rock/metál bandátok? Írhattok többet is, lehetőleg ne legyen túl régi, mint pl. AC/DC
Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 14:39
2/28 anonim válasza:
Grimner
Elvenking
Manowar
Wolfchant
Equilibrium
Heidevolk
Skálmöld
Follow the Cipher
Lillasyster
4/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, és #1, kicsit keményebb zenekarra gondoltam, de ez se rossz
2017. aug. 1. 15:59
6/28 anonim válasza:
Goatmoon
Vanhelga
Nocturnal Depression
7/28 anonim válasza:
Scorpions, Bon Jovi, Rammstein, Ossian, Kárpátia
9/28 A kérdező kommentje:
#8, Az újabbakat (2000-2017) kicsit jobban szeretem, de a régiekkel sincs semmi bajom
2017. aug. 1. 23:07
10/28 anonim válasza:
Olyan nincs, akik 2000 után alakultak, de gondolom az még belefér, hogy a '90-es években. Meg mondjuk a modern metált inkább szerintem a hangzás határozza meg, mert oké, hogy a Warbringer mondjuk fiatal banda, de old school thrasht játszanak...
Jó, akkor íme a kedvencek: KoRn, SOAD, Deftones, Mastodon, Tool
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!