Melyik a kedvenc rock/metál bandátok? Írhattok többet is, lehetőleg ne legyen túl régi, mint pl. AC/DC
Disturbed
Tankcsapda
Alestorm
Three Days Grace
Lordi
Skillet
Road
Korpiklaani
Burnout
Annyira nem értem, amikor valaki évszám alapján válogatja meg a kedvenceit. Valahogy meggondolatlannak, és kicsit előítéletesnek érzem. Mi alapján diszkriminálod a régi zenéket? Mivel másabb a mostani? Meglepődnél, ugyanis egy csomóról látatlanba meg nem lehet mondani, hogy régi-e vagy mai.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Van Halen, Kiss, Guns n Roses
A modern metálon belül is a durvábbakat szeretem, legyenek benne jó riffek meg az énekes ne reppeljen meg ne JB szintjén legyen, legyen ezekhez hasonló:
Five Finger Death Punch
Slipknot
Bullet For My Valentine
Lordi
És Köszi mindenkinek az ajánlásokat, meghallgattam őket, volt amelyik bejött, volt ami nem.
Ezek nagyon tetszettek:
#2, Grimner, Elvenking, Wolfchant
#10, Korn, Tool
#11, Disturbed, Lordi, Burnout
Nem metál, inkább classic/hard rock, de a kedvenceim:
Régi (70's-80's): Led Zeppelin, Van Halen, Mötley Crüe
Modern (2013-napjainkig): Kaleo (hallgasd meg a 'No good'c. számukat először)
Gojira
Meshuggah
Amon Amarth(már ők is eléggé régiek de nagyon király amit csinálnak)
Nachtblut
Devilment
Mastodon
Batushka
Mgla
Arch enemy
Coal chamber
Static X (már ők sem mostaniak)
Traitor
Dying Fetus (ők a 90' es években alakultak)
Hypocrisy ( és ha már itt tartunk akkor Lindemann, Pain. Mindegyik a Hypocrisy énekesének a projektje)
És egy pár magyar:
Salvus
Bornholm
Sear bliss
Mint látod inkább a black metálban vagyok otthon. Ha érdekelne a black metál is akkor leírom a szerintem legkirályabb zenekarokat. Csak így feleslegesen nem akarok oldalakat írni :)
Ja meg sok zenekar a 90 es években alakult de vannak szerintem olyan királyok mint a friss bandák.
Forsaken Rite
Woods of Ypres
Thrawsunblat
Arkona
Wintersun
Ensiferum
Týr
Kylfingar
Nothgard
Insomnium
Countless Skies
Eluveitie
Soilwork
Whispered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!