Mi a kedvenc kpop bandátok?
Én nagyon sokat hallgatok pl: TWICE, Red velvet, Oh my girl, ANS, Apink, CLC, Favorite, April, Loona, Momoland, Mamamoo, Itzy, (G)I-dle, AOA, BLACKPINK, Dreamcatcher, Everglow, Got7, Girls generation, Gfriend, Ateez, Izone.
Szólok: Chungha, Sunmi.
Az oké, hogy neked nem tetszik, de akkor, hogyan találtál rá a kérdésre? Kérlek szépen mindenkit, hogy NORMÁLISAN válaszoljon, kulturáltan és úgy mintha érett lenne a komuníkációra.
Köszönöm.
Kedves hármas. Tudom, hogy mit élnek át. De nem kell így általánosítani. Az összes öngyilkos kpop sztár kb egy lemezkiadónál volt, ami ritka szar. Vannak őszintébb és nem annyira őszinte együttesek. Az, hogy szeretem őket az én döntésem.
Négyes, köszönőm a válaszodat!
Huh, én nagyon sok bandát szeretek, de gondolom nem meglepő, ha azt írom, hogy az első és a best nálam a bts 😅😍
De akiket imádok még: BtoB, Stray Kids, Exo, Ikon, Got7, Astro, Ateez, Pentagon, VAV, TXT, Monsta x...
Lánybandák közül elsőnek a Momoland-et ismertem meg és őket nagyon szeretem. És még őket is: Mamamoo, Twice, Blackpink, Itzy, Gfriend, Red Velvet, Apink, 4minute..
Szólisták közül szeretem Hyuna-t is, Jessit, de számomra a példakép és az abszolút Queen az CL.
Egyébként én 2016-ben lettem kpopper és nem túlzás, ha azt mondom, hogy ez szinte az egész életemet megváltoztatta. A gondolkodási módomat, a hozzáállásomat rengeteg dologhoz és persze javarészt a külsőmet is.
Az abszolút kedvenc bandám a Red Velvet, de én is nagyon sokat hallgatok, legfőképp lánybandákat és szólistákat, mint például Loona, Itzy, Blackpink, Dreamcatcher, CLC, Weki Meki, (G)i-dle, Twice, Mamamoo, Sunmi, Chungha, Bibi stb., tényleg rengeteget:D
Fiúkat ritkán hallgatok, de ők a kedvenceim: TXT, Ateez, Stray Kids.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!