Mi lesz a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg c. sorozat vége?
irtó rossz a vége!!!!!!!!!Mert az oké hogy összetöri magát ,és maribel meg Alehandro összejön, De hogy aztán is kezdődik előlről hogy mgelesz csalva már megint MARIBEl!!!!!hát nekem is elment a kedvem az egésztől!paula és paulinának legalább jó lett a vége!!!!!!!!ez is olyan fajta lenne...
meg hogy Van egy másik rubi.... jajjjjjj amugy rossz a vége nagyon... nem is érdemes nézni!azthittem legalább rájón hektor hogy milyen gonosz a nő és otthagyja. De hogy ráhagyja a pénztr!tuti igazak ezek a filmek?vagy csak átveré ... és nem is ez lessz a vége?
Hát ez durva!!
nem erre számítottam :)
azt hittem happy end lesz :)
ez már nem is szappanopera, hanem valami krimi :))
En csak viccbol rakerestem a Youtube-on, es nagyon meglepodtem. De ha ugy nezzuk, vegul is megerdemli, h eltorzul az arca, es levagjak a labat. Megvan benne a jo, de atver mindenki, es tonkretesz mindent maga korul. Meghal az anyja, mert epp veszekednek, a testvere szerelmet megfontolas nelkul a bortonbe jutatja.
Amugy Hectornak tenyleg lesz gyereke. Belemegy egy kamionba, ugy hal meg, de vmi hatfajdalmai is vannak neki kozbe. Az Elisa osszejon az Arturoval.
A kislany a Christina lanya, Fernandanak hivjak, de kozbe kapcsolatba marad Rubival, es hogy miert csokolja meg Alejandrot a vegen, ez mar nagyon kusza. Ertem en h bosszut all Rubiert, de ennek a lanynak miert erdeke segiteni Rubinak?
Igen, nagyon sokan kihullanak, akiknek nem kellett volna... es nem lesz happy end. Azt gondoltam, h Rubival vmi komoly dolgo tortenik, es a vegen megvaltozik, mindenkivel kibekul, es osszejon Alejandroval.
Sztem nem lesz Rubi 2. evad, mert ez a sorozat 2004-ben keszult, azota mar eltelt par ev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!