Itachi erősebb mint Madara?
41/54 A kérdező kommentje:
nah ebben viszont tévedsz! a sharingan mozdulatokat másol! a thaijutsu miből áll? mozdulatokból! és igen tudom már hogy nem tudja a Rinnegant lemásolni! :) Gai meg nem hiszem hogy megverné! amúgy meg a bizonyíték a thaijutsu másolására: Hidan and Kakuzu vs Shikamaru, Kakashi, Ino, Chouji! Itt is Kakashi lemásolta Kakuzu thaijutsuját, és úgy harcoltak! :)
:D nos abban igaza van a kérdezőnek, hogy taijutsut letud másolni pl-t is tudok (sasuke lemásolta lee lótusz jutsuját - pontos nevére nem emlékszem, de a chunnin vizsgán volt)
azt viszont már nem hiszem, hogy gai kapunyitásait lebírná másolni, hiszen a chakra manipulálást már nem lehet, szóval emiatt szerintem gai erősebb taijutsuban, másban nem.
állítólag a sharingan lebírja másolni a genjutsut is, bár erre pl-t nem hiszem hogy tudok mondani.
2013. okt. 24. 09:49
43/54 A kérdező kommentje:
jah a kapunyitást tudom hogy nem tud másolni! :D LoL akkor ezért nincs autó, mert kevesen tudnak kaput nyitni! :D de attól Gai csak gyorsabb lesz! gyorsabban ki tud menni az udvarból ha nyitva van a kapu! :D más nem! illetve elméletileg! vagy nem? :-/
Igen igazad van hogy az Itachi vs. Sasuke harcnál Itachi sokkal erősebb volt Sasukénél is meg Narutonál is de ezek szerint egy ideje már nem nézed ezt az animét,akkor ezek szerint spoilereztem is bocs.A lényeg hogy Sasuke és Naruto a mostani részekre már annyit fejlődtek hogy felül múlták Itachit,egyébként ma jön ki a 335.rész azt tippelem hogy kb. 200résszel vagy lemaradva.
2013. okt. 24. 12:17
45/54 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, de akkor biz iszonyat erősek lettek! Azért Itachi mocskosul nem lebecsülendő ninja!! De akkor viszont Tobinak nincs sok esélye!!! sőt, semmi!
46/54 A kérdező kommentje:
tyű báze, há gondoljatok bele ha Itachi Konohai marad, és nem hagyja abba az edzést, ami elég valószínű, akkor a jelenlegi állapotánál 2X erősebb lenne! :O Akkor Itachi, Sasuke, Naruto kb 5 perc alatt elsöpörnék Tobit!
meg annyit hozza tennek hogy a Juubi erejebe egyesitve van az osszes Bijuu
2013. okt. 31. 15:31
42. Ha jól emlékszem Lee támadása a Levélárnyék volt, amit Sasuke lemásolt és hozzátett az Oroszlánkombóhoz. Ami a genjutsumásolást illeti: Amikor Itachi és Kisame Konohába mentek Narutoért, Kurenai valamilyen genjutsut használt Itachin, de az lemásolta vagy valamivel hárította nem tudom. Valami genjutsus dolog volt. :D
2013. okt. 31. 16:40
49/54 A kérdező kommentje:
Utolsó! NEM! Az Uchihák az alap sharingannal (illetve a 3 pöttyössel) Át tudják venni az irányítást a genjutsuban! Jó Uchiha Uchihától 99%-ban nem, de 1 sima ninja mint Kurenai annak esélye sincs 1 Uchiha ellen genjutsuban! Itachi átvette az irányítást Kurenaitól! :)
Nos kedves kérdező!
Írnék még ahhoz, hogy szerinted Rikkudo Sennint legyőzné Kakashi, Jiraya, Itachi.
Gondolom olvasod a mangát. SPOILER Láthattad, hogy Obito miután a 10farkú jinchuurikije lett simán levert szinte mindenkit. Nos még így sem érte el Rikkudou Sennin erejét!
Rikkudou Senninre nem hatottak a genjutsuk úgyhogy itachi elmehetett volna a búsba. Jiraya szóba sem jöhetett volna, hogyha pein is leverte, kakashi meg a kamuijával sem tudott volna labdába rúgni sem, mivel rikkudou sennin egy mozdulattal leverte volna őket. Ezzel csak annyit akartam, hogyha eddig nem tudtad volna, akkor ő volt a legerősebb shinobi az egész narutoban.
2013. nov. 10. 18:09
Kapcsolódó kérdések: