Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itachi erősebb mint Madara?

Itachi erősebb mint Madara?

Figyelt kérdés
csak 1-2 alap, hogy azok is válaszolni tudjanak akik nem is értenek hozzá!: mind 2-en profi sharingan használók, tehát a mangekyou sharingant és a tsukoyuumit nem tudják használni, mind 2-en profi thaijutsu harcosok, sok tapasztalattal rendelkeznek, tisztában vannak a képességeikkel, kunai-shuriken már a maga a sharingan miatt is használhatatlan!

2013. okt. 20. 13:58
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Igen íg Van nem kell megölni a havert csak a köteléket elszakítani! :) amúgy meg én nem hiszem hogy Itachi legyőzhetezlen, és tudom hogy kellene használnia mangekyou-t de 1 mangekyou is elég hogy tönkre tegye, az meg nem káros! Jah igen, én meg azt szeretném kérdezni, hogy a Rinnegan is tudja követni a tárgyak mozgását, mozgást utánozni, thaijutsut és ninjutsut másolni, vagy amaterasu, Susanoo, tsukoyuumi, mangekyou? Mert én úgy tudom hogy nem, de nem biztos! Légyszí segíts! Köszi! :)
2013. okt. 22. 05:49
 22/54 A kérdező kommentje:
amúgy meg azokat a kérdéseket amiket kiírok nagyjából tudom rá a válasz, csak nem biztos és szeretném ha biztos lenne, így mást is megkérdezek! és lám! van akinek ugyan az a véleménye mint nekem, van akinek meg teljesen más! és ezzel nincs is semmi baj! azzal van a baj hogy itt mindenki azonnal sértéssel kezd (tisztelet a kivételnek)! Amúgy meg még olvasgattam papusról és igazad van, nem szeretne Itachi belekötni, de az biztos hogy kb annyira fáradna el papus mint Orochimaru mikor megölte Sarutobit! szóval ő győzne, de mégis szívna 1 kicsit! de akkor ki tudja őt megölni? csapatostul: Itachi és Kisame? ők 2-en? csapatmunkájukat tekintve az egész shinobi világ legerősebb párosa! lenne eséjük papus ellen? :)
2013. okt. 22. 06:17
 23/54 Ren-D ***** válasza:
Rikudou-Sennin a shinobik atyja,neki let 2 fia de ők már nem voltak olyan erősek mint ő mivel ketten voltak az apjuk ereje megoszlott bennük az egyik a sharingant birtokolta tehát ez az uchiha ág a másik pedig a fa elemet tudta használni ez a senju vérvonal és ők háborúztak egymással hogy meg tudják ki a jobb.Ez generációról generációra öröklődött(a harc) akiket mutattak és a "legnagyobbak voltak" Madara vs. Hashirama és a jelenben Sasuke és Naruto(Naruto a Senjukat képviseli még úgy is hogy valójában Uzumaki mert elég csak az akaratot tovább vinni) és ha nézed a mangát Obito most MAJDNEM Rikudou-Sennin szintjén van mivel ő let a tízfarkú jinchurikije és még így is hogy az öt shinobi nemzet egyszerre küzd vele vesztésre álltak eddig.De Naruto és Sasuke összefogtak és ha minden igaz a holnap kijött részben dől el hogy megnyerik-e a csatát mert nem biztos.A lényeg hogy Rikudou-Senninnél nincs egyedüli erősebb shinobi mivel ő talált ki minden ma már elérhetetlen jutsut,ezeket nem hogy továbbfejleszteni nem tudják még megcsinálni se.De hogy a kérdésedre válaszoljak Itachi nem erősebb Madaránál mivel ő már birtokolja a Rinnegant is és a Senjuk erejét is és Itachi egy idő után végkép megvakult volna már így is mondták hogy homályosan lát annyiszor használta a mangekyou sharingant.
2013. okt. 22. 11:47
 24/54 A kérdező kommentje:
ahhaaaa ééértem! miért nem akatsuki tag ez a Rikudo senin! :D
2013. okt. 22. 12:11
 25/54 A kérdező kommentje:
de ne már ez így csalás! most az egész akatsuki együttvéve sem tudná legyőzni? :O hát akkor valami irdatlanul erős lehet!!! de most őszintén, akkor most milyen gázul lesz ez megcsinálva? ugye Naruto főszereplő, tehát nem hal meg, kb ugyan így Sasuke is! most Itachi és Kisame 2-en legyőznék Narutot és Sasuket! akkor meg ha így nézzük akkor az akatsuki meg tudná ölni Tobit! de ha a másik oldalát nézzük a szitunak, hogy az egész Shinobi világ küzd Tobival akkor meg nem! vagy várjál! az egész akatsuki felér az egész shinobi világgal! akkor meg de!!! de ha ezeket az adatokat nézzük akkor meg tudná ölni az akatsuki Tobit, sőt az akatsuki 2 tagja Itachi és Kisame! már csak a csapatmunka miatt is! :)
2013. okt. 22. 12:28
 26/54 Ren-D ***** válasza:
Rikudou-Sennin több száz éve halott :D Mivel Zetsu-n és Obito-n kívül mindenki meghalt az akatsukiból ezért ez a veszély már nem fenyegeti meg amúgy is mivel a 10farkú jinchurikije let így nem sokat tudnának ellene tenni,ő már egy teljesen más szinten van mint a többiek.Akik megtudják állítani Tobit a mostani állapotába az Naruto,Sasuke és az összes eddig Hokage együtt véve,mivel Naruto és Sasuke a jelen állapotuk szerint Hashirama és Madara szintjén vannak.
2013. okt. 22. 13:32
 27/54 A kérdező kommentje:
ááááááá a.... nem! Itachi erősebb Sasukenál és Narutonál is! Narutonál 1%-kal Sasukenél kb 10-15%-kal! azért ha megnézted a Sasuke elleni harcát akkor láthattad hogy még teljesen jó állapotban lett volna, ha nem beteg! Narutonál meg 1%-kal erősebb! tehát mondom Sasuke úgy Kisame szintjén van tehát Naruto és Sasuke=Itachi és Kisame
2013. okt. 22. 13:40
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Én is hatalmas Itachi rajongó vagyok, de sajnos Madara jóval erősebb. És emellett számos hülyeséget írtál.

Itachi két elemet (katon + suiton / tűz + víz) képes irányítani, míg Madara mind az öt (katon + sution + raiton + doton + fuuton / tűz + víz + villám + föld + szél) elemet képes irányítani, illetve ezek mellett még a Senju klán fa (moukton) elemét is, ami már önmagában hihetetlen erővel ruházza fel. Madara köztudottan a legerősebb Uchiha, és a többi nindzsához viszonyítva sem gyenge, hiszen alig maradt el az első (shodai) hogake (senju hashirama) szintjétől, akit a világ egyik legerősebb nindzsájának és a 2. legerősebb hogakének tartanak (a yondaime hogake, namikaze minato után).

Itachi szemei sima MS szinten vannak, és az azok által használt 3 legerősebb doujutsu (szemtechnika), az Amaterasu (mennyei megvilágítás), Susano'o és a Tsukuyomi nagy mértékben roncsolják a szemet, de a többi technika is roncsolja, csak nem olyan nagy mértékben, mint a fent említett 3 technika. Madara ezeket pontosan tudja, az összeset, hiszen neki Rinnegan szinten állnak a szemei, ami a Sharingan legmagasabb szintje, tehát összevetve Madara kb. Itachi élete legjobb formájában + Pain élete legjobb formájában, vagy talán még annál is több. Ugyanúgy képes mozgatni dolgokat, elszívni ninjutsukat, holttesteket feltámasztani, lelkeket elszívni, egyszerre több és egykezes (!) idézőpecséteket létrehozni és képes saját testéből afféle "rakétákat" kilőni, mint ahogy azt láthattad Pain esetében is. Tehát sajnálom, de a válasz egyértelműen NEM!

Egyébként pedig, Rikodou-sennin a világ valaha élt legerősebb nindzsája, nem számít milyen régen élt. Senki nem tudná felvenni vele a versenyt, mert ő volt a legerősebb nindzsa és az is marad, örökre. Akár belátod, akár nem.

Én pedig közel 5 éve foglalkozok, minden anime részt, manga fejezetet, fanworkot (animált és rajzolt szériák), egyéb Narutóhoz (mint animéhez) kapcsolódó animéket, 1 éve pedig a magyar és az angol naruto wiki igen aktív szerkesztője és megbecsült tagja vagyok, emellett pedig 3 évig fordítottam animét és mangát a naruto-kun és a konohagakure oldalakon. Szóval hidd el, van tapasztalatom a témában.

Üdv

2013. okt. 22. 19:13
 29/54 anonim ***** válasza:
(Jut eszembe Obitonak, és Kakashinak már elég gyngénlátónak kéne lenniük.) Lényeg a lényeg az Uchiha-k ki tudják védeni a fajokyomit, tehát Itachinak semmi eséje nem lenne. NARUTO 80.rész
2013. okt. 23. 15:02
 30/54 anonim ***** válasza:
tsukoyomit, elírtam
2013. okt. 23. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!