Itachi erősebb mint Madara?
Én is hatalmas Itachi rajongó vagyok, de sajnos Madara jóval erősebb. És emellett számos hülyeséget írtál.
Itachi két elemet (katon + suiton / tűz + víz) képes irányítani, míg Madara mind az öt (katon + sution + raiton + doton + fuuton / tűz + víz + villám + föld + szél) elemet képes irányítani, illetve ezek mellett még a Senju klán fa (moukton) elemét is, ami már önmagában hihetetlen erővel ruházza fel. Madara köztudottan a legerősebb Uchiha, és a többi nindzsához viszonyítva sem gyenge, hiszen alig maradt el az első (shodai) hogake (senju hashirama) szintjétől, akit a világ egyik legerősebb nindzsájának és a 2. legerősebb hogakének tartanak (a yondaime hogake, namikaze minato után).
Itachi szemei sima MS szinten vannak, és az azok által használt 3 legerősebb doujutsu (szemtechnika), az Amaterasu (mennyei megvilágítás), Susano'o és a Tsukuyomi nagy mértékben roncsolják a szemet, de a többi technika is roncsolja, csak nem olyan nagy mértékben, mint a fent említett 3 technika. Madara ezeket pontosan tudja, az összeset, hiszen neki Rinnegan szinten állnak a szemei, ami a Sharingan legmagasabb szintje, tehát összevetve Madara kb. Itachi élete legjobb formájában + Pain élete legjobb formájában, vagy talán még annál is több. Ugyanúgy képes mozgatni dolgokat, elszívni ninjutsukat, holttesteket feltámasztani, lelkeket elszívni, egyszerre több és egykezes (!) idézőpecséteket létrehozni és képes saját testéből afféle "rakétákat" kilőni, mint ahogy azt láthattad Pain esetében is. Tehát sajnálom, de a válasz egyértelműen NEM!
Egyébként pedig, Rikodou-sennin a világ valaha élt legerősebb nindzsája, nem számít milyen régen élt. Senki nem tudná felvenni vele a versenyt, mert ő volt a legerősebb nindzsa és az is marad, örökre. Akár belátod, akár nem.
Én pedig közel 5 éve foglalkozok, minden anime részt, manga fejezetet, fanworkot (animált és rajzolt szériák), egyéb Narutóhoz (mint animéhez) kapcsolódó animéket, 1 éve pedig a magyar és az angol naruto wiki igen aktív szerkesztője és megbecsült tagja vagyok, emellett pedig 3 évig fordítottam animét és mangát a naruto-kun és a konohagakure oldalakon. Szóval hidd el, van tapasztalatom a témában.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!