Szerinted is erősebb Béci Alekosznál?
Figyelt kérdés
Szerintem rohadtul nem...nyomába sincs2011. ápr. 10. 19:49
1/16 anonim válasza:
Szerintem sem erősebb, de nagyon ott van Béci is. Vagyis nem hiszem, hogy nagyon nagy különbség lenne köztük.
2/16 anonim válasza:
Rohadt nagy különbség van, de úgyis Béci fog nyerni, mert az Alekosz fanok abban a tudatban vannak, hogy Alekosz sokkal erősebb (ami igaz is), de éppen ezért nem fognak szavazni, mert úgyis megnyeri.,.. Aztán meg nem...
4/16 anonim válasza:
Szerintem se erősebb, de azért nincs sok különbség.
5/16 anonim válasza:
remélem nem , de ha most őt hívja ki , akkor biztos szavazni fogok.
6/16 anonim válasza:
Alekosznak lessz egy saját sorozata szóval azt mond meg,hogy minek annyira szükséges neki megnyerni ezt?
7/16 anonim válasza:
Azért fontos Alekosznak megnyernie, hogy még véletlenül se kelljen kiköltöznie a villából, mert ott lesz a feleségkeresősdi is. Beköltöznek a csajok szépen sorban és ugyanígy fognak egyesével kipotyogni. Aztán Alekosz elveszi az utolsót feleségül és a villában fognak élni életük végéig.
8/16 anonim válasza:
Az nem ok hoghy Aleknak ott lesz a feleségkeresős. Amúgy Alek nem nyer, pont a verseny miatt mert az RTL ezt már elintézte, nem nyereti meg a VV-t egy olyannal akivel már új versenyt tervez. Bunda Bécinek.
Amúgy Alekosz sokkal népszerűbb, és erősebb mint Béci. De sok Alekosz rajongó, tényleg elbízza az egészet, és ez nem okés! Bécit nem szabad lebecsülni. Remélem Alek nyer.
10/16 anonim válasza:
Nagyon remélem erősebb és megnyeri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!