Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itachi erősebb mint Madara?

Itachi erősebb mint Madara?

Figyelt kérdés
csak 1-2 alap, hogy azok is válaszolni tudjanak akik nem is értenek hozzá!: mind 2-en profi sharingan használók, tehát a mangekyou sharingant és a tsukoyuumit nem tudják használni, mind 2-en profi thaijutsu harcosok, sok tapasztalattal rendelkeznek, tisztában vannak a képességeikkel, kunai-shuriken már a maga a sharingan miatt is használhatatlan!

2013. okt. 20. 13:58
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
#10 te aztán képzavarban vagy
2013. okt. 21. 19:14
 12/54 A kérdező kommentje:
még csak kicsit sem! :) (-_-) (^~^) xLoLDD
2013. okt. 21. 19:46
 13/54 A kérdező kommentje:
nah meg persze te nem tévedhetsz igaz? neked csak igazad lehet! amit írtam nagy valószínűséggel megtörtént, és azért mert ő a nagypapi még nem azt jelenti hogy ő a legerősebb!!! 1 tsukoyuumi és jóccakát van neki! valamint Itachi is tudja uralni mind az 5 elemet! :) az hogy Rinneganja van semmit nem ér! lásd Itachi vs Nagato! és Nagato is szétkapná a pappert! :) de mindegy, én nem vitázom, a szereplőket ismerem, nem vaktába jártatom a szám! egyáltalán te Itachiról tudsz valamit azon kívül hogy Uchiha? :)
2013. okt. 21. 19:52
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tényleg nem akarlak megsérteni, de nagyonnagyon dili vagy :DD egyszer pár év múlva visszaolvasod ezeket a kérdéseidet, válaszaidat és megfogod állapítani, hogy milyen kis porba pukizós voltál. Hány éves vagy?

Azt se tudod, ki a történetben rikudou sennin, de te azért biztos mindent jobban tudsz :D (ráadásul mindennap raksz ki kérdést, ami nem ezt igazolja)

Itachi nem erősebb Madaránál (főleg hogy hashi-fa eleme is van már a rinnenganja mellett :D)

Itachi hamarabb megvakul, minthogy legyőzné Madarát.

(honnan veszed, hogy itachi minden elemet irányít? tudtommal csak a tüzet és a vizet, mást nem láttunk tőle)

a nagypapit? azaz rikudou sennint legyőznék?? :DD háh

Persze a 10 farkú jinjurikijét... Az uzumakik, senjuk és uchihák ősatyját :D biztos jól átgondoltad?

Azt mondom, hogy olvasd át újra a mangát, mielőtt ilyeneket következtetsz. Azért itt válaszolnak olyanok, akik 5-6 éve nézik/olvassák a Narutot, te meg lehet akkor még meg se születtél :D?

Itt senki sem akar veled veszekedni, csak a válaszod megtalálásához akarunk vezetni! :)

ui: "csak 1-2 alap, hogy azok is válaszolni tudjanak akik nem is értenek hozzá!" ez aranyos :'D <3

2013. okt. 21. 20:26
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

"a szereplőket ismerem"

mégse tudtad ki Rikudo-sennin

2013. okt. 21. 20:35
 16/54 A kérdező kommentje:
14 vagyok amúgy! :D tessék! te sem tudsz semmit Itachiról! de még az Uchihákról sem! minden elemet képes irányítani 1 Uchiha! amúgy meg maga. asharingan nem károsítja a szemet! a papus előbb fogyna ki Jutsuarzenáljából minthogy Itachit megölné! valamint nem csak én mondom, sőt nem mondom kérdeztem hogy erősebb-e Itachi mint Madara! volt aki igent volt aki nemet válaszolt! elolvastam sokmindent papusról! kemény csávó, ez tény! de a mai ninják kifüstölnék! 1 Itachi kaliberű ninját azért nem mindenki fog tudni legyőzni, pláne nem 1 ősember! Zetsu kijön papus mögött és 1be lenyeli! :D (nah jó nem) marhaság ilyen dolgok miatt sértegetnünk 1mást! válaszolsz a kérdésemre ennyit: NEM! ennyi! számomra a válasz hasznos, hisz válaszoltál! és nem kértem indokot! nah köszöntem! amúgy én is 4 éve kutakodok nap mint nap utána, és olvasok mindenkiről jó papust nem ismertem, én a Konohaiakat meg az akatsukitagokat ismerem! mostmár ismerem az ősembert is! nem hiszem, hogy meg tudná ölni Itachit! legalábbis nem könnyen! genjutsuban cseszheti az erejét ha Itachi uralkodik a fizika felett! :D de mondom, te ismersz mindenkit, csak az erejükkel nem vagy tisztában! akiket meg én ismerek, mindegyiknek az erejével tisztában vagyok! :) bocsi! remélem nem léptem bele a lelki világodba! :)
2013. okt. 21. 21:20
 17/54 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, hogy az Itachi-Nagato harcban ott volt Naruto és Bee is. Ráadásul Nagato tudata úgy ahogy megmaradt és valamelyest segített is. Meg Naruto már egyszer legyőzte a Paineket. Ez is valamelyest előny volt. Bár tény, hogy a végén elég tanácstalan volt. :D
2013. okt. 21. 21:23
 18/54 A kérdező kommentje:
jah, de naruto és bee nagyon nem csinált semmit! :D de mindegy mondom ne legyen vita! köszönöm. aválaszod! hasznos volt! :)
2013. okt. 21. 21:25
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

De figyuzz már! Szerinted mi a rinnengan? a sharingan lemagasabb szintje!

Itachinak max mangekouval lenne esélye, de ha azt használná, akkor megvakul!

Egyébként rikudouról amit a mangaka "írt" a történetben, az alapján egy isten erejű pasasról lehetett szó... nem értem, hogy miért hiszed ilyen gyengének. Ez olyan,mintha azt mondanád, hogy Sasukenek is van mangekyouja és mióta Madara meghalt simán fejleszthette tovább... mégsem erősebb szöcsi madaránál.

2013. okt. 21. 21:39
 20/54 anonim ***** válasza:
Lehet egy kérdésem? Úgy tudom a a Mangekyou-hoz meg kell ölnöd a legjobb barátod. De egy Naruto-fan ismerősöm azt mondja, hogy Sasuke azzal szerezte meg, hogy megölte Itachit. Ez elég régen volt, de úgy rémlik már akkor is megvolt neki. És úgy tudom, hogy nem muszáj megölni a legjobb havert, csak elszakítani a legerősebb köteléket. Úgy emlékszem, ezt pont Sasuke magyarázta Orochimaru rejtekhelyén amikor a Naruto, Sakura, Sai, Yamato csapat megtalálta. Vagy rosszul emlékszem? Ebben kérnék segítséget. Köszi! :D
2013. okt. 21. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!