Itachi erősebb mint Madara?
Figyelt kérdés
csak 1-2 alap, hogy azok is válaszolni tudjanak akik nem is értenek hozzá!: mind 2-en profi sharingan használók, tehát a mangekyou sharingant és a tsukoyuumit nem tudják használni, mind 2-en profi thaijutsu harcosok, sok tapasztalattal rendelkeznek, tisztában vannak a képességeikkel, kunai-shuriken már a maga a sharingan miatt is használhatatlan!2013. okt. 20. 13:58
2/54 A kérdező kommentje:
de ugye tudod hogy nem Tobira hanem a rendes igazi Madarára gondolok akit Kabuto élesztett újra!
2013. okt. 20. 15:39
4/54 A kérdező kommentje:
bakker akkor mostmár tudod! így mi a válasz? erősebb Itachi mint Madara (NEM Tobi)
2013. okt. 20. 16:39
5/54 anonim válasza:
Az első Hokage a legerősebb a második Madara utána a harmadik szerintem Itachi! Itachi paint is könyedén el tudta intézni! Szóval nem lebecsülendő! De szerintem Madara sok lenne neki az biztos hogy az összescsapás felejthetetlen lenne! :)
6/54 anonim válasza:
Itachi szeme nem eternal ezért nem tudná sokáig használni, és megvakulna elég hamar. Egyébként az elsőnek beküldött izanagi döntene.
7/54 anonim válasza:
Ja és a legerősebb még mindíg a rikaduo-sennin.
8/54 A kérdező kommentje:
az meg ki az anyám szerve? :O
2013. okt. 21. 18:50
9/54 anonim válasza:
A Hat Út Bölcse. Miután Madara mesterévé vált a Sharingannak, megszerezte a Rinnegant is.
10/54 A kérdező kommentje:
jah utána néztem! nem igazán hiszem! ő az első aki kifejlesztette a ninjutsut! azt meg már továbbfejlesztették, erősebbítették! tény hogy nem piskóta a csávókám, de már idejétmúlt! 1 Kakashi, Jiraiya, Itachi azért elverné! :)
2013. okt. 21. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!