Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itachi erősebb mint Madara?

Itachi erősebb mint Madara?

Figyelt kérdés
csak 1-2 alap, hogy azok is válaszolni tudjanak akik nem is értenek hozzá!: mind 2-en profi sharingan használók, tehát a mangekyou sharingant és a tsukoyuumit nem tudják használni, mind 2-en profi thaijutsu harcosok, sok tapasztalattal rendelkeznek, tisztában vannak a képességeikkel, kunai-shuriken már a maga a sharingan miatt is használhatatlan!

2013. okt. 20. 13:58
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
azt leírtam hogy nem tudnák használni a tsukoyoomut! :) de azért köszi! :)
2013. okt. 23. 15:24
 32/54 A kérdező kommentje:
Itachi nem csak tsukuyoomival tud harcolni, hanem kb Gai thaijutsu szintjén van, és marha jól használja a klónokat, és baromi gyors! :) a semmi esély kicsit túlzás, de igen Madara nyerne! :(
2013. okt. 23. 15:26
 33/54 Nayal ***** válasza:
Nincs gai szintjén taijutsuban... Ő a genjutsura gyúrt ré sztem közepes szinten lehet taijutsuban. Mi volt ez az akatsukis dolog? Rikudo elverné az egész Akatsukit tobival együtt, rengeteg olyan technikát fejlesztett ki amik tiltottak, vagy már nem ismertek olyan régiek. A samehada nem lenne képes elszívni a chakráját, túl sok lenne neki. De most gondolj bele: Ő használt először ninjutsut, és legyőzte a 10 farkút EGYEDÜL! Nem lepecsételte. Am sorrendben kb így van: Hashirama, Madara (innentől kezdve csak a jelenlegi generációt és Itachit írom le), Naruto, Itachi, Sasuke. Naruto viszont csak a Kyuubi miatt erősebb Itachinál, ha csak sennin módja lenne Sasuke is elverné. De én nem így nézem a dolgokat: Egy csata alatt bármi megtörténhet, bárki nyerhet vagy hibázhat, szerintem több ezer párbaj után dőlhetne el ki az esélyesebb, jobb de sokszor a gyengébb legyőzi az erősebbet pl: Kakuzu vs Naruto. Ha Kakuzu nem becsüli le, és felismeri, hogy Naruto mással próbálkozik mint előzőleg, 1v1-ben elveri ha a Kyuubi nem segít. Akkor sennin mód még nem volt.
2013. okt. 23. 18:44
 34/54 A kérdező kommentje:
Simán van Gai szintjén, sőt talán még a fölött is lehet! Ha megnézted 3 ANBU tagot 2 másodperc alatt szétvert! Ezen még Gainak is leesett volna az álla! Amúgy meg van az izanagi vagy izanami nem tudom melyik az, de a lényeg hogy olyan illúzió amely képes azt valóra váltani amit akarsz! tehát ha így nézzük le tudná győzni Rikudo senint ha ezt használná, viszont az a szeme amelyikkel csinálja az megvakul, így nem valószínű hogy használná, bár jobb fél szemre megvakulni mint meghalni! Amúgy meg jól megírtad Nayal :D ,,sorrendben (és Itachit nem írom be) Rikudo, Hashirama, Madara, Naruto, ITACHI! :D! LoL! de amúgy köszi a választ! :)
2013. okt. 23. 19:20
 35/54 A kérdező kommentje:
jah, hogy csak nem tudok olvasni! az más! ELNÉZÉST MINDENKITŐL! tévedni emberi dolog! :)
2013. okt. 23. 19:23
 36/54 Nayal ***** válasza:
Honnan tudod, hogy Gai csak nézne? Nem tudom melyik részről beszéltél de ha nem taijutsuval verte meg őket akkor nincs miről beszélni. Gai is megteszi. Itachi nem tudja azt a jutsut használni, nem ismeri. De még azzal sem győzné le: Mint írták Rikudo találta ki a ninjutsukat Ő az őse az Uchiháknak is. Az összes technikájukat ismeri... Plusz Rinneganra nem hat a sharingan.
2013. okt. 23. 19:26
 37/54 Nayal ***** válasza:
Ja, és az izanagi "csak" az időt manipulálja ha jól tudom. Danzounak elég sok sharinganja volt, sokat használta ezt a képességet de még Sasukét sem tudta legyőzni pedig csak kölyök. Akkor itachi a két szemével Rikudo ellen?
2013. okt. 23. 19:28
 38/54 A kérdező kommentje:
jaj te! a thaijutsu az a verekdnést jelenti! valamint csak 1X kénebItachinak Gai ellen harcolnia és akkor már le is másolta Gai thaijutsuját! amúgy igen Rikudo senint nem tudná! MINDIG ELFELEJTEM! amúgy meg a Rinneganra igenis ha a sharingan! Itachi is felgyújtotta Nagatot, meg lepecsételte Susanooval! szóval hatni hat! :)
2013. okt. 23. 20:43
 39/54 A kérdező kommentje:
jaj te! a thaijutsu az a verekedést jelenti! valamint csak 1X kénebItachinak Gai ellen harcolnia és akkor már le is másolta Gai thaijutsuját! amúgy igen Rikudo senint nem tudná! MINDIG ELFELEJTEM! amúgy meg a Rinneganra igenis ha a sharingan! Itachi is felgyújtotta Nagatot, meg lepecsételte Susanooval! szóval hatni hat! :)
2013. okt. 23. 20:43
 40/54 Nayal ***** válasza:
Tudom, hogy azt jelenti. Miből gondoltad, hogy nem tudom? Viszont a taijutsut nem képes lemásolni, illetve a genjutsut sem csak a ninjutsut. Hat rá, de ugy értem a Rinnegan technikáit nem képes lemásolni mert az fejlettebb. Taijutsuban Gai megverné, még a Susanoo-t is áttörheti de a genjutsui ellen nincs esélye.
2013. okt. 24. 00:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!