Giginek lehet hogy jó hangja van de itt megáll a tudomány. Minden mozdulata meg van szervezve előre. Szegény kiskorában túl sok Beyonce videót nézett és annyira megmaradt a kis agyában hogy nem lett több mint egy Beyonce utánzat. És Alex? Láttatok már hozzá hasonlót? Volt már csak hasonló kint világversenyen? Nem valószínű. Na itt a titok :)
2013. máj. 19. 18:46
33/48 anonim válasza:
Szerintem nem rossz a dal, büszkék lehetünk rá, mégis magyar, nem?
Megvallom őszintén: szerintem a Compact Disco jobb volt, meglepődtem, hogy ilyen jó helyezést ért el Alex.
2013. máj. 19. 22:33
34/48 anonim válasza:
En amikor a Dalversenyen meghallottam az Alexet tudtam, hogy van benne valami rejtély és titok.
Még több pontot is kaphatott volna, ugyebár ha egyesek nem kõszivüek a magyarokkal.
Gratula Alex, van egyéniséged és ezt tartsd meg, azok meg akik ellenezték, hogy kimenjél az Euróvizióra, azok meghajthatják a fejüket elõtted.
2013. máj. 20. 12:21
35/48 anonim válasza:
büszkék lehetünk a helyezésére, de tudjuk hogy ez a verseny nem arról szól hogy kinek milyen jó a zenéje. én nem őt küldtem volna, mert az ő "zenéje" még mindig egy rakás szar. lehet, hogy sok embernek tetszik, de szerintem hang és zenei képességek nélkül nem fog úgysem elérni sokmindnet. most örülünk neki, párév múlva meg visszamegy dolgozni.
2013. máj. 20. 14:29
36/48 anonim válasza:
Én nem elemezgetem ki miért, mennyit és hogyan adott egyszerűen örülök, hogy 10. lett és kész.
Egyébként ha néznénk egy összesítést tényleg a valaha volt 3. legjobb helyezés? Friderika 4., Magdi 9.után?
Jajj azt a Gigi lányt meg hagyjuk már valami borzasztó nulla. Van hangja, de azon kívül semmi. Jó hangja meg sok mindenkinek van.
2013. máj. 20. 15:43
37/48 anonim válasza:
Nagyon örülök neki.Most a sok ember aki lefikázta megnézheti magát.Szerintem már a verseny előtt sem fikázni kellett volna hanem biztatni,hiszen mi juttattuk tovább.
2013. máj. 20. 18:33
38/48 anonim válasza:
A Gigi nem kapta volna a 10.-ik helyezést. Legfeljebb 20 valahànyadik lett volna, mint a tavalyi és az az elõtti.
Ne szégyeljük már a nyelvünket, ha még sokan nem is értik.
2013. máj. 20. 18:48
39/48 anonim válasza:
Látom jól lepontozták a
# 31/38 kommentem.
Csakhogy # 29/38 azt írta, hogy próbáltak szavazni Romániából csak a románok letiltották.
2013. máj. 20. 20:00
40/48 anonim válasza:
Nagyon meglepődtem, ahogy Gundel mondta egy interjúban: ez most olyan, hogy semmi vagy minden. Végül megérte kockáztatni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!