Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex megy ki az eurovíziós dalfesztiválra?
erőtlen gagyi dal, se eleje se vége
az euróvizióra epikus élettel teli zene, színpadi show kell, byeealex meg egy nagy unalmas nulla erre a megmérettetésre!
sztem szabadúszó.
amúgy én szavaztam rá, hehe:P
kérdésre válaszolva én örvendezek
1)Az Eurovosionnek az égvilágon semmi értelme sincs, mindig arra szavaznak akire épp "megéri" vagy a rokonországokra. Ezért teljesen mindegy,h kit küldünk.
2)Ennek ellenére örülök neki,h ő jutott ki, mert Magyarország mindig vmilyen tonnaszámra gyártott popzenét vagy szerelmes dalt indít és most legalább elszakadunk ettől.
3)(Ismét) Ennek ellenére a srácnak sztem semmi hangja nincs és maga a szám se túl érdekes.
4)Ha már mindenképp indulni akarunk ezen daloljunk-vmit-egy-hétig-oszt-jóvan versenyen, akkor indíthatnánk igazi énekest/zenekart is, mivel a jelöltek kb 80%-a mostani "tehetségkutatókból" kikerült celebeket.
Én bízom a sikerében. Ha nálunk ennyire tetszett az embereknek, hogy kétszer tovább juttatták, aztán meg is nyerették vele a döntőt, akkor tud valamit a srác. Van hangulata, mélysége a dalnak, persze lehet, hogy igaza van Philipnek (vagy Csiszárnak?), hogy lehet, hogy a határokig tart ezért a dalért a rajongás, de szerintem még mindig izgalmasabb vele versenyezni (hisz tutira ki fog tűnni a tömegből), mint egy tucatslágerrel.
Hiszen én sajnos azt is el tudom képzelni, hogy hiába nagyon jó Gigi és Kállay-Saunders, lehet, hogy akárcsak Wolf Katinál, vagy a Compact Disconál, a kutya nem szavaz rá, pedig jó dal volt, profi előadó és tökéletesen bele is illett a mezőnybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!