Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex megy ki az eurovíziós dalfesztiválra?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:40
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
48%

erőtlen gagyi dal, se eleje se vége

az euróvizióra epikus élettel teli zene, színpadi show kell, byeealex meg egy nagy unalmas nulla erre a megmérettetésre!

2013. márc. 2. 23:44
 2/40 anonim ***** válasza:
37%

nagy fos.

kb ennyit.

2013. márc. 2. 23:44
 3/40 A kérdező kommentje:
Na hát ez az! A youtube-on is csak szörnyűlködik mindenki, hogy milyen szar, de akkor kik szavaztak erre a vacakságra? Radics Gigit is leelőzte? XD
2013. márc. 2. 23:48
 4/40 anonim válasza:
56%
de amúgy a zene mellett mivel foglalkozik a srác?
2013. márc. 2. 23:53
 5/40 anonim ***** válasza:
76%

sztem szabadúszó.

amúgy én szavaztam rá, hehe:P

kérdésre válaszolva én örvendezek

2013. márc. 3. 00:18
 6/40 anonim ***** válasza:
81%

1)Az Eurovosionnek az égvilágon semmi értelme sincs, mindig arra szavaznak akire épp "megéri" vagy a rokonországokra. Ezért teljesen mindegy,h kit küldünk.

2)Ennek ellenére örülök neki,h ő jutott ki, mert Magyarország mindig vmilyen tonnaszámra gyártott popzenét vagy szerelmes dalt indít és most legalább elszakadunk ettől.

3)(Ismét) Ennek ellenére a srácnak sztem semmi hangja nincs és maga a szám se túl érdekes.

4)Ha már mindenképp indulni akarunk ezen daloljunk-vmit-egy-hétig-oszt-jóvan versenyen, akkor indíthatnánk igazi énekest/zenekart is, mivel a jelöltek kb 80%-a mostani "tehetségkutatókból" kikerült celebeket.

2013. márc. 3. 00:56
 7/40 anonim ***** válasza:
75%

Én bízom a sikerében. Ha nálunk ennyire tetszett az embereknek, hogy kétszer tovább juttatták, aztán meg is nyerették vele a döntőt, akkor tud valamit a srác. Van hangulata, mélysége a dalnak, persze lehet, hogy igaza van Philipnek (vagy Csiszárnak?), hogy lehet, hogy a határokig tart ezért a dalért a rajongás, de szerintem még mindig izgalmasabb vele versenyezni (hisz tutira ki fog tűnni a tömegből), mint egy tucatslágerrel.

Hiszen én sajnos azt is el tudom képzelni, hogy hiába nagyon jó Gigi és Kállay-Saunders, lehet, hogy akárcsak Wolf Katinál, vagy a Compact Disconál, a kutya nem szavaz rá, pedig jó dal volt, profi előadó és tökéletesen bele is illett a mezőnybe.

2013. márc. 3. 09:35
 8/40 anonim ***** válasza:
87%
Ha szerencséje van, akkor balhéból rá fognak szavazni. Szerintem a tegnapi szavazók is ezért juttatták ki őt. Legalább egy kicsit kilóg a sorból :) Az tuti, hogy ilyen típusú számmal semelyik más ország nem fog nevezni, már ezért is külömlegesség lesz a versenyen. (Nekem egyébként a kistehén jutott róla az eszembe.)
2013. márc. 3. 09:59
 9/40 anonim ***** válasza:
89%
bocsánat: különlegesség
2013. márc. 3. 09:59
 10/40 anonim ***** válasza:
30%
Nagy sz@r!Azt kéne,hogy visszalépjen!Ez Magyarország,a birkák országa!Zenei analfabéta az emberek nagy része!Majd egy jót égünk!
2013. márc. 3. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!