Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex megy ki az eurovíziós dalfesztiválra?
Én örülök, hogy Alex megy. Sokkal kevésbé égő egy ilyen egyedi dal, ami megjegyezhető és nem "tipikus euróvízós dal", tavaly sem egy ilyen nyert, nem a tipikusoknak áll a világ.
Sokkal gázabb lett volna, ha a magyarul alig tudó Sanders megy, szép képet adott volna a magyarságról, mondhatom.
Gigi dalától se kerülgetett az ájulás.
Én Alexre szavaztam, mert az ő dalát dúdoltam, csak azt jegyeztem meg, Gigi dalát nem igazán lehet dúdolni. És már csak a poén kedvéért is rá szavaztam.
Tegnap este kiderült, hogy a magyar emberek többségének van humora. A fanyalgóknak nincs.
Az meg kiderül, hogy Európának van-e, a jövő zenéje.
De természetesen mindenkinek joga van a saját véleményéhez.
Legalább valami más. Lehet fikázni, de ha reggel hallod, egész nap ez jár a füledben.
Nekem bejött.
Nem tök mindegy, hogy kimegy?
A skandinávok egymásra szavaznak, a szovjet utódállamok szintén, a balkánok szintén, ránk talán az erdélyi, vajdasági, és a felvidéki magyarok.
Szerintem nagy szar ez a ByeAlex. Nekem a szám sem tetszik. Remélem azért nem ilyen szerelésben fog menni Malmőbe, olyan , mint egy hajléktalan.
Kállay Saunders András volt a legjobb!!! Ő kellett volna menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!