Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex megy ki az eurovíziós dalfesztiválra?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
93%

Én örülök, hogy Alex megy. Sokkal kevésbé égő egy ilyen egyedi dal, ami megjegyezhető és nem "tipikus euróvízós dal", tavaly sem egy ilyen nyert, nem a tipikusoknak áll a világ.

Sokkal gázabb lett volna, ha a magyarul alig tudó Sanders megy, szép képet adott volna a magyarságról, mondhatom.

Gigi dalától se kerülgetett az ájulás.

Én Alexre szavaztam, mert az ő dalát dúdoltam, csak azt jegyeztem meg, Gigi dalát nem igazán lehet dúdolni. És már csak a poén kedvéért is rá szavaztam.

Tegnap este kiderült, hogy a magyar emberek többségének van humora. A fanyalgóknak nincs.

Az meg kiderül, hogy Európának van-e, a jövő zenéje.

De természetesen mindenkinek joga van a saját véleményéhez.

2013. márc. 3. 13:14
 22/40 anonim ***** válasza:
24%
Hát ez kritikán aluli, illetve egy szóval szar.
2013. márc. 3. 13:47
 23/40 anonim ***** válasza:
92%
Nálam Pál Dénes volt a kedvenc, de ha már a négyből kell választani, akkor nekem is Alex volt a nyerő. Csak azt nem tudom, hogy milyen lesz ez a szám angolul.. Ha jól megírják a szövegét lehet belőle valami...
2013. márc. 3. 14:52
 24/40 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mindegyik egy sz@r volt. Amiben láttam fantáziát az ByeAlex és Saunders.
2013. márc. 3. 14:53
 25/40 anonim ***** válasza:
98%
Nekem az egész mezőnyben az United tetszett a legjobban,sajnáltam,hogy nem kerültek be a döntőbe.A döntősök közül Vastag Tamás győzelme jobb lett volna,mint ByeAlex,de mostmár mindegy,kíváncsi leszek,mit fog produkáni a versenyen...attól tartok,nem lesz túl nagy sikere...
2013. márc. 3. 15:38
 26/40 anonim ***** válasza:
97%
Vmikor a finnek indítottak hasonló "gyerekdalt" szintén sima akusztikus hangzással egysrácos kiállással és benn voltak a döntőben, sőt jobb helyezést ért el mint a nagyesélyesnek tituált Wolf Kati, azt hiszem 2éve. (Paradise Oskar - Da Da Dam) Igaz az angol nyelven volt, de sztem ha csempésznek a Kedvesembe is egy angol refraint, akkor kicsit közelebb hozhatja az emberekhez akiknek fogalmuk se lesz miről szólhat. Szerintem úgy benne is lehet ByeAlex is a döntőben, mert mindig volt igény eddig a tipikustól eltérő "más" dalokra..:) Minden évben hódít vmi akusztikus dal, reméljük idén Alexé lesz! Itthon már nyert!
2013. márc. 3. 15:58
 27/40 anonim ***** válasza:
26%
Kiküldünk egy flegma szakállas bácsit egy gagyi számmal, gyönyörű. Már most ég a pofám. Az lenne az egyetlen kiút hogyha sikerülne egy vicces angol szöveget írni rá, és akkor még 79.-ek is lehetnénk.
2013. márc. 3. 17:20
 28/40 anonim ***** válasza:
97%

Legalább valami más. Lehet fikázni, de ha reggel hallod, egész nap ez jár a füledben.

Nekem bejött.

Nem tök mindegy, hogy kimegy?

A skandinávok egymásra szavaznak, a szovjet utódállamok szintén, a balkánok szintén, ránk talán az erdélyi, vajdasági, és a felvidéki magyarok.

2013. márc. 3. 17:46
 29/40 anonim válasza:
26%

Szerintem nagy szar ez a ByeAlex. Nekem a szám sem tetszik. Remélem azért nem ilyen szerelésben fog menni Malmőbe, olyan , mint egy hajléktalan.

Kállay Saunders András volt a legjobb!!! Ő kellett volna menjen.

2013. márc. 3. 20:18
 30/40 anonim ***** válasza:
31%
Én ismerem Zagart,stb,és jó zenéket hallgatok,de attol még egy nagy fos az a szám!Mi?Hogy egy dal alapján ítéljük meg?Ja van szerinted jó száma,de egy sz@rral indul!Laura egyéniség?Azzal az otromba orrhanggal,és a gagyi semmilyen dalával?
2013. márc. 3. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!