Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex megy ki az eurovíziós dalfesztiválra?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
22%
Az a csávó bunkó,tapló,flegma dög,az egész műsort félvállról vette,kreténül válaszol,stb.Ki a fenének képzeli magát?
2013. márc. 3. 20:28
 32/40 anonim ***** válasza:
96%

1.:vicces, hogy azok, akik gratulálnak a szemébe, akiket lenyomott, azok családtagjai, ismerősei nicknevek mögé bújva kritizálják (akinek nem inge, nem veszi magára)

2.:rengeteg angol sláger van, aminek a szövege értelmetlen

3.:megszavaztátok, megnyerte

4.:tipikus 19re lapot húzunk eset, van a pakliban 2-es.más nemzetek 20al érkeznek

5.:mit veszíthetünk?jah, hogy a kedvencedet lekörözte?fáj, majd elmúlik.

2013. márc. 4. 08:21
 33/40 anonim ***** válasza:
70%
Örülök. Nem egy tucat dal. Ez pedig lényeges. Megmarad az emlékezetben a sok egymásra hasonló (és egyébként jó, vagy kiváló) popzene között. Arra készteti az embert, hogy újra meghallgassa.
2013. márc. 4. 10:56
 34/40 anonim ***** válasza:
25%
szakállas csöves gagyiság!
2013. márc. 4. 13:22
 35/40 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén szólva én meglepődtem, hogy ő nyerte. Nekem, amikor először hallottam a számot, akkor tetszett, de aztán unalmassá vált. Voltak nála sokkal jobb előadók. Én személy szerint Giginek és Cserpes Laurának drukkoltam. Gigi fantasztikus előadó, Cserpes Laura száma pedig nagyon tetszik, és szerintem nem is énekel rosszul.

Valami meghökkentőt akarunk alkotni az Eurovízión. Nem egy "tucatszámot" nevezünk, de szerintem így sem érünk el jó eredményt, mert magyarok vagyunk. Ez a szám elszürkül majd a mezőnyben véleményem szerint, nincs erőteljes dallama, bár fülbemászó a zene, de nekem az olyan számok tetszenek, amelyekben nagy hangugrások vannak, szerintem olyan való az Eurovízióra. Cserpes Laura száma szerintem ilyen, a refrén jól elkülönül, vannak benne hangugrások, és nem egy monoton szám. Ez az én véleményem. :) 22/L

2013. márc. 4. 15:16
 36/40 anonim ***** válasza:
51%
amúgy az összes dal erőltetett gagyi volt, nem csak ez a szakállas csövesé! a mai zene és szövegírók hihetetlen mélységbe juttatták a magyar popzenét, talán európa legrosszabbja és ezt nem rosszindulatból írom! látszik ez a lemezeladások számain is! semmi lendület nincs a magyar popiparban úgy kb. 2003 óta! egyre lejebb, gagyi dallamtalan, jellegtelen giccsparádé a nagyrésze!
2013. márc. 4. 17:05
 37/40 anonim ***** válasza:
33%
Azt én is remélem,hogy ByeAlex nem ilyen szűk gatyában fog fellépni,mert rettentő rossz alakja van,és így rontani fogja a színpadképet.Ezért lett volna jó,ha az United megy ki,mert ők jól néznek ki,Pély Barna énekstílusa és megjelenése maradandó élmény lenne a közönség számára,de talán majd máskor :/
2013. márc. 4. 17:14
 38/40 anonim ***** válasza:
31%
Neked üldözési mániád van öreg!Idióta
2013. márc. 6. 07:03
 39/40 anonim ***** válasza:
97%

Örülök:

-a sztárocskák, akiket egy gyerekdallal lenyomott, visszavesznek egy kis arcot (tisztelet a kivételnek)

-a bulvársajtó lassan megszokja, hogy nem ejakuál mindenki el, amikor megcsörren a telefonja és egy ilyen újságtól keresik

-a drága celebnek sír a szájuk, mert bármit tesznek, nem kapnak ennyi figyelmet, mint alex

2013. márc. 6. 11:37
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

A Gigi-fanoknak üzenem, hogy ha ByeAlex nincs, Kállay-Saunders ment volna, a szavazatok húsz százalékát kapta (szemben Alex negyvenével), a maradékon osztozkodott Vastag és Gigi... a sorrendet nem tudom :)

És már megint... a youtube alapján vonni le következtetéseket...??? mi vagy te, mini-KSH? A youtube semmit sem ér...

2013. márc. 8. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!