Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex megy ki az eurovíziós dalfesztiválra?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:40
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%
Legalább nem a zsűri által tolt kisebbség megy.Szánalmas volt az egész, a zsűri volt a műsor legsz.rabb része.A kiesett 4 dalból legalább 3 jobb volt, mint a továbbjutottak összesen.
2013. márc. 3. 10:22
 12/40 anonim ***** válasza:
42%
Az kretén szerinted hogy jutott be a négy közé?
2013. márc. 3. 10:39
 13/40 anonim ***** válasza:
84%

Én örülök is meg nem is. Szerintem egyéniség lesz kint Malmőben.És nem egy tucatszámot küldünk ki már megint, mint mondjuk a Szerelem miért múlsz? ...

Viszont sokkal jobb énekesek voltak a mezőnyben, akikért azért kár(Keresztes,Radics). A legjobb dal szerintem Gigié volt, rá büszkék lehettünk volna.Remélem jövőre ő jut ki egy hasonlóan erős dallal.

2013. márc. 3. 10:57
 14/40 anonim ***** válasza:
81%

Éppen ideje volt, hogy valaki megmutassa már, hogy nem ezekre a túlénekelt celebshowkra van szükség, meg a mi "popsztárjainkra". Már mindenki torkig volt vele, hogy ezeket sztárolják és gyakorlatilag összehasonlítva más nemzetek énekeseivel, hát inkább hagyjuk.

Az ő dala egyedi, egyedi ritmussal, van benne fantázia és ez tetszett az embereknek.

Régóta zenész (hangszer + ének, nem alapra dúdoló) barátaim is mind neki szurkoltak, mert állításuk szerint nem jó, de akkor is van benne valami, ami megfogja az embert és a zene erről szól, nem arról, hogy micsoda zenei pillanatok vannak benne. A szórakoztatás a lényege, az pedig bevált neki.

Én remélem nem lép vissza. Kíváncsi vagyok, hogy mit reagálnak rá.

2013. márc. 3. 11:48
 15/40 anonim ***** válasza:
68%
Én éreztem, hogy közte és Vastag Tomi között dől el a verseny, bár utóbbinak jobban örültem volna.
2013. márc. 3. 12:00
 16/40 anonim válasza:
17%
azthittem fejbebaszom magam mikor meghallottam... szégyen Magyarország... utolsó hely az megvan. -_-
2013. márc. 3. 12:01
 17/40 anonim ***** válasza:
41%
Öcsém,te hülye vagy visszafordíthatatlanul
2013. márc. 3. 12:01
 18/40 anonim ***** válasza:
14%
Az egy nagy majom,bunkó,paraszt,mások után kajtató, divatra hajazó, aki leszólja az egész magyar nemzetet és zenét. Gratulálok -.-" . Ha már eltér a te "ízlésedtől" , és más műfajt-színt hoz az egészbe akkor már le kell szólni mi? Gratula. parasztok.
2013. márc. 3. 12:41
 19/40 anonim ***** válasza:
73%

röhögök amikor olyanokat nyögnek be emberkék, hogy utolsók leszünk meg esélyünk se lesz:DDD úgy néz ki ők még hisznek a mesékben?

nem kell Alexnak nyernie, azt mondom, vagyis azzal fog nyerni ha kinn is összehozza így az embereket mint itthon, és ez nem zenei analfabétizmus.. arról nem tehetünk h sok ilyen érzéketlen savanyú ember van az országban akik a zenei tehetségkutatók által kitermelt tömeggiccsre vevőek.. és mondjuk nem ismernek olyan magyar zenészeket mint pl Fogarasi László, vagy Zságer Balázs szerintem ez a zenei analfabétizmus. hozzátenném, h gondolom a hurrogók mielőtt elkezdtek volna trágyát ömlengeni rá - nem vették a fáradságot utánanézni, megismerni, h ki ez a srác és milyen tehetséggel is bír valójában.. egy dalról ítélitek meg, gratulálok. húzzatok akkor youtubera.

én tudom, h ügyes lesz, és megérdemli. ti inkább küldtetek volna ilyem félvér lávmájbébizőket meg cigó hajreptetős giccsparódiát. akkor már itt volt Cserpes Laura, legalább ő eredetibb volt annál a beyoncét utánzó kiscsajnál:D

2013. márc. 3. 13:04
 20/40 anonim ***** válasza:
21%
tudtam hogy fenn lesz ez a kérdés de válaszolok is rá.SEMMI HANGJA NINCS A FOS DALÁT ELSUTTOGJA!Sokkal jobb dal Pál Déneséké vagy Vastag Csabáé.Ők megérdemelték.Jenő,mostantól nem neked drukkolok a magyarország szeretlekben.hajrá pirosak!!!
2013. márc. 3. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!