Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex megy ki az eurovíziós dalfesztiválra?
Én örülök is meg nem is. Szerintem egyéniség lesz kint Malmőben.És nem egy tucatszámot küldünk ki már megint, mint mondjuk a Szerelem miért múlsz? ...
Viszont sokkal jobb énekesek voltak a mezőnyben, akikért azért kár(Keresztes,Radics). A legjobb dal szerintem Gigié volt, rá büszkék lehettünk volna.Remélem jövőre ő jut ki egy hasonlóan erős dallal.
Éppen ideje volt, hogy valaki megmutassa már, hogy nem ezekre a túlénekelt celebshowkra van szükség, meg a mi "popsztárjainkra". Már mindenki torkig volt vele, hogy ezeket sztárolják és gyakorlatilag összehasonlítva más nemzetek énekeseivel, hát inkább hagyjuk.
Az ő dala egyedi, egyedi ritmussal, van benne fantázia és ez tetszett az embereknek.
Régóta zenész (hangszer + ének, nem alapra dúdoló) barátaim is mind neki szurkoltak, mert állításuk szerint nem jó, de akkor is van benne valami, ami megfogja az embert és a zene erről szól, nem arról, hogy micsoda zenei pillanatok vannak benne. A szórakoztatás a lényege, az pedig bevált neki.
Én remélem nem lép vissza. Kíváncsi vagyok, hogy mit reagálnak rá.
röhögök amikor olyanokat nyögnek be emberkék, hogy utolsók leszünk meg esélyünk se lesz:DDD úgy néz ki ők még hisznek a mesékben?
nem kell Alexnak nyernie, azt mondom, vagyis azzal fog nyerni ha kinn is összehozza így az embereket mint itthon, és ez nem zenei analfabétizmus.. arról nem tehetünk h sok ilyen érzéketlen savanyú ember van az országban akik a zenei tehetségkutatók által kitermelt tömeggiccsre vevőek.. és mondjuk nem ismernek olyan magyar zenészeket mint pl Fogarasi László, vagy Zságer Balázs szerintem ez a zenei analfabétizmus. hozzátenném, h gondolom a hurrogók mielőtt elkezdtek volna trágyát ömlengeni rá - nem vették a fáradságot utánanézni, megismerni, h ki ez a srác és milyen tehetséggel is bír valójában.. egy dalról ítélitek meg, gratulálok. húzzatok akkor youtubera.
én tudom, h ügyes lesz, és megérdemli. ti inkább küldtetek volna ilyem félvér lávmájbébizőket meg cigó hajreptetős giccsparódiát. akkor már itt volt Cserpes Laura, legalább ő eredetibb volt annál a beyoncét utánzó kiscsajnál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!