Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szólsz ByeAlex jó helyezés...

Mit szólsz ByeAlex jó helyezéséjez az Eurovízión?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 00:19
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
74%
én nem gondoltam volna, azt hittem nagy égés lesz, de már egyre közeledve Malmöhöz egy jobban bíztam benne.
2013. máj. 19. 00:33
 2/48 anonim ***** válasza:
86%
Örülök neki, mert ezzel sok károgó marha pofája betapasztásra került. Sajnos a dán, azeri, ukrán trió valóban nagyon kiemelkedett a mezőnyből, de Alex valami egyedit vitt Malmöbe, amire személy szerint én nagyon büszke vagyok. Az biztos, hogy a munkásságát figyelemmel fogom követni, sok van ebben a srácban. Szép volt Alex!
2013. máj. 19. 00:38
 3/48 anonim ***** válasza:
90%
Örülök neki. Megnézném hogy a sok Alex fikázó köcsög milyen pofát vághat most hogy 10. lett:D
2013. máj. 19. 00:41
 4/48 anonim ***** válasza:
57%

1. vagyok

én fikáztam az elején, majd szépen leégünk stb, de most nagyon örülök. :)

2013. máj. 19. 00:45
 5/48 anonim ***** válasza:
87%
Büszke vagyok!! Nagyon örülök neki :))
2013. máj. 19. 00:55
 6/48 anonim ***** válasza:
17%

Egy dolog kiderült: Németországnak jó a humora :D

Azért gratula ByeAlexnek.

2013. máj. 19. 00:56
 7/48 anonim ***** válasza:
11%
sztem a sok Németországban dolgozó magyar munkás emberek küldték az sms-eket. Hisz Németo. jól fizet.
2013. máj. 19. 01:01
 8/48 anonim ***** válasza:
87%

A sok Alex fikázó most azt fogja mondani, hogy seggnyalással kerültek a 10. helyre :)

Egyébként én örülök neki, jó volt, nekem tetszett.

2013. máj. 19. 01:06
 9/48 anonim ***** válasza:
73%
Én is azok táborát erősítettem, akik szerint a döntőig se jut el, de már mikor oda bejutott, én abbahagytam a fikázást és inkább szurkoltam neki. Nagyon örülök, hogy tizedik lett! És szerintem felesleges kerülő magyarázatokat gyártani, nem a rengeteg németo.-i magyar szavazott, ennyi erővel a törökök kapnának mind 12 pontot tőlük.. És nem seggnyalás volt, sem lefizetés, fogadjátok el, hogy másnak más jön be mint nektek. Szerintem annyi a kulcs, hogy a németek szeretik a hipstereket. :D
2013. máj. 19. 01:33
 10/48 anonim ***** válasza:
84%
haha. na igen.. a sok fikazo kocsog most nyalja alex segget, hogy mennyire orul a sikerenek. faszt:) csak rajott, hogy ezek utan mar ciki utalni ot
2013. máj. 19. 07:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!