Mit szólsz ByeAlex jó helyezéséjez az Eurovízión?
Hüeség. Annyi magyar NINCS OTT, hogy addig sms-ezzenek, hogy első legyen egy németországi szavazáson!!! Miért nem hiszed el egyik kedves Válaszoló, hogy ennyire tetszett Németországnak? Komolyan, még most sem hiszed el, hogy tényleg megszerették?... Gratulálok ennek az Alexnak, mert rengeteg kritikát kapott. Én millió darabokra törve mentem volna ki, fuldokolva a sírástól, hogy röhög rajtam az ország fele... mert ez az ország (jó része) igenis taposta, rúgta, mindenhol őt figurázták ki a biztatás helyett, nem tudtam olyan humorműsorra kapcsolni, hogy ne vele élcelődtek volna és ő mégis megcsinálta!!!! Milyen lelki ereje van ennek a kis fickónak??? Végig tudta vinni. Ő egyfajta kicsi hős. És el lehet gondolkodni, hogy mi magyarok mennyire támogattuk ezt a fiút a kommentárjainkban, hogy mennyt szóltunk ellene vagy mellette.
Személy szerint egy ÓRIÁSI BOCSÁNATKÉRÉSSEL TARTOZOM neki. Én sem hittem benne, de idővel megszerettem a dalt, de annak ellenére nem gondoltam hogy van esélye a sok csiricsárével szemben. Így kell küzdeni, ahogy Alex tette. Még egyszer, Bocsánat és Gratulálok.
Nagyon örülök neki. Én sosem fikáztam, szerintem aranyos a száma. És irigylem a kitartását és a higgadtságát, erre nem sokan képesek azok után, hogy a fél ország kb. elásta volna. A külföldieknek egyedi és nehezen elfelejthető dolog kell, és ez most is bebizonyosodott! És ne kezdje el nekem senki sem bemagyarázni, hogy a Németországban élő magyaroknak köszönhető a német hely, mert nincs ott annyi magyar, ne idegesítsetek már! Miért nem tudjátok elhinni, hogy tényleg tetszett odakint nagyon sokaknak, mert ők nem ilyen elcseszett mentalitással rendelkeznek, mint mi, hanem tudják értékelni az egyedi dolgokat!
Én azt mondom, legyünk büszkék rá, mert ha tetszik, ha nem, ő képviselt minket és jó eredményt ért el! Mély tiszteletem és gratulációm felé! Csak így tovább Alex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!